Hakita Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Rysieńku, gdzie ten Twój Człowieczek ukochany...? Quote
basiaap Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Rysiu, proszę mi tu siedzieć na pierwszej stronie, no:mad: Quote
supergoga Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 POstaram się może niebawem o nowe fotki Rysia. Ja nie wiem juz jak wyszukiwać tych domków. Szkoda Ryśka - każdy miesiac to wielka strata dla psa - on kocha ludzi. Quote
basiaap Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Może faktycznie nowe fotki:roll: Przydałoby się jakieś takie więcej rozczulające może albo co? Czasem się uda przyłapać psa z jakimś rzewnym spojrzeniem albo minką łapiącą za serce... A jedno zdjęcie czasem czyni cuda. Ludzie jednak głównie na fotki patrzą. Pamietasz, Goska, przypadek Daktyla? Quote
safarii Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Właśnie zagladam do Rysia po urlopie a ON czeka i czeka....a jesień zbliża sie dużymi krokami a potem...mam nadzieję że znajdzie sie bratnia dusza i Rysia na ciepłe wieczory do domku zabierze;) Quote
Hakita Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nowe foteczki się przydadzą, jak najbardziej... Może akurat to coś da... Chociaż pamiętam, że Rysio miał przecudowne zdjęcia - z takim anielskim, przesłodkim i rozczulającym spojrzeniem... Quote
Hakita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Rysiulek biegniemy na górę!!! Pokazujemy swoją śliczniutką mordeczkę!!! Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Rysio ma taką urocza fotkę, ale niestety nikogo nie zauroczyła. Tak mi go szkoda. On jest taki kochany.:shake: Quote
Hakita Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ciotuniu, a dasz radę zrobić jakieś nowe foteczki??? :cool3: Quote
basiaap Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No właśnie, może nowe foteczki coś by dały? Biedny ten Rysiu, tonie w tej masie psiego nieszczęścia tu na dogo:-( Quote
supergoga Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Postaram się. Na razie przekazałam zapotrzebowanie na foteczki Iwonce - może da rade w natłoku spraw je zrobić. Jak nie, ja wybieram sie w najbliższych dniach, to postaram sie ualtualnić fotki. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ryszardzie-gdzie ten dom? Quote
PaulinaT Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):Ryszardzie-gdzie ten dom? :mdleje: o rety Ryszard.... :p jak to brzmi... dostojnie :p Quote
Hakita Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gdziesz to Rysiulkowe szczęście, no gdzie??? :razz: Quote
supergoga Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 A iwonka do Ryszarda Lwie Serce nie zajrzała :placz:. Chyba musze go przypomnieć. Ryusiek to naprawde świetny pies - posłuszny ponoc bardzo, niezwykle spokojny, żadnego ADHD. Filozof psi. Może nie jest piekny, ot, mały, czarny i podpalany (wiem, zaraz usłysze, że dysakryminuje go), ale nie - bo własnie on podłamał nieco twarde serce cioteczki. Gdzie jest miejsce dla Rysia, który chce kochać. Czy schronisko to wszystko co będzie miał. Quote
kaLOlina Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Rysiu kochany- Gosiu- pieknie napisALAS O NIM...ON JEST CUDNY- I TEN NIESMIALY BUZIAK OD rYSKA- NIEZLE W GLOWIE CIOTCE ZASZUMIALO;) Quote
PaulinaT Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ech... małe pieski w schorniku to takie smutne... :shake: Quote
basiaap Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja ponawiam propozycję zrobienia Rysiowi nowych fotek, najlepiej pycholka z jakąś smutno-rozdzierającą minką;) Quote
AlderaanBC's Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Upraszam się o chwilę cierpliwości.... Obiecuję, że wkrótce pojawią się zdjęcia Ryszara Lwie Serce!!!! Próbowałam znaleźć jakieś stare...no ale nie mam innych zdjęć MISIA RYSIA!!!!!! :shake: Quote
supergoga Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Moje cudo psie wędruje szukać swego człowieka na samej górze. Tu na dole nie ma domków dla psiaków takich jak Rysio. Quote
basiaap Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 AlderaanBC's;6850181 napisał(a):Upraszam się o chwilę cierpliwości.... Obiecuję, że wkrótce pojawią się zdjęcia Ryszara Lwie Serce!!!! Próbowałam znaleźć jakieś stare...no ale nie mam innych zdjęć MISIA RYSIA!!!!!! :shake: Wiem, że cieżko jest zrobić fajne fotki w schronisku;). Dużo psiaków, a każdy się RUSZA...:mad::evil_lol: Ale ludzie "łapią się " bardzo często na fotki właśnie... "bo on ma takie smutne oczy...", "bo ona ma takie rozdzierajace spojrzenie" itp.:cool1: Quote
safarii Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Tak fotki to ważna sprawa, wystarczy spojrzeć na Rysia! Quote
Recommended Posts