Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może faktycznie nowe fotki:roll:
Przydałoby się jakieś takie więcej rozczulające może albo co? Czasem się uda przyłapać psa z jakimś rzewnym spojrzeniem albo minką łapiącą za serce...
A jedno zdjęcie czasem czyni cuda. Ludzie jednak głównie na fotki patrzą. Pamietasz, Goska, przypadek Daktyla?

Posted

Właśnie zagladam do Rysia po urlopie a ON czeka i czeka....a jesień zbliża sie dużymi krokami a potem...mam nadzieję że znajdzie sie bratnia dusza i Rysia na ciepłe wieczory do domku zabierze;)

Posted

Nowe foteczki się przydadzą, jak najbardziej... Może akurat to coś da...
Chociaż pamiętam, że Rysio miał przecudowne zdjęcia - z takim anielskim, przesłodkim i rozczulającym spojrzeniem...

Posted

Postaram się. Na razie przekazałam zapotrzebowanie na foteczki Iwonce - może da rade w natłoku spraw je zrobić. Jak nie, ja wybieram sie w najbliższych dniach, to postaram sie ualtualnić fotki.

Posted

A iwonka do Ryszarda Lwie Serce nie zajrzała :placz:. Chyba musze go przypomnieć.
Ryusiek to naprawde świetny pies - posłuszny ponoc bardzo, niezwykle spokojny, żadnego ADHD. Filozof psi. Może nie jest piekny, ot, mały, czarny i podpalany (wiem, zaraz usłysze, że dysakryminuje go), ale nie - bo własnie on podłamał nieco twarde serce cioteczki.

Gdzie jest miejsce dla Rysia, który chce kochać.
Czy schronisko to wszystko co będzie miał.

Posted

AlderaanBC's;6850181 napisał(a):
Upraszam się o chwilę cierpliwości....
Obiecuję, że wkrótce pojawią się zdjęcia Ryszara Lwie Serce!!!!
Próbowałam znaleźć jakieś stare...no ale nie mam innych zdjęć MISIA RYSIA!!!!!! :shake:

Wiem, że cieżko jest zrobić fajne fotki w schronisku;). Dużo psiaków, a każdy się RUSZA...:mad::evil_lol:
Ale ludzie "łapią się " bardzo często na fotki właśnie... "bo on ma takie smutne oczy...", "bo ona ma takie rozdzierajace spojrzenie" itp.:cool1: