Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ryszardzie, hop. ech, bo ludzie są beznadziejni... Szczeniaczki lubią i pozwalaja się psom rozmnażać:( Już mam lekką obsesję, jak zobaczę nowego szczeniaka w parku to pierwsze co mi przychodzi do głowy to kiedy się go pozbędą i skąd go mają i po co rozmnaża ktoś.:shake: Quote
PaulinaT Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No następna taka co ją tylko kijem gonić :lmaa: Quote
swan Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Supergoga kochana, a udało się coś z tym ogłoszeniem w prasie? Quote
Monia70 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ciocia , nie jesteś sama , tylko dogo ostatnio :mdleje:.Więc prędzej moża było :flaming:niż jakis post napisać. Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Monia70']tylko dogo ostatnio :mdleje:.Więc prędzej moża było :flaming:niż jakis post napisać. tysz prawda :shake: swan - myślę, że supergoga nie działała w tym kierunku, za dużo wszystkiego różnego niedobrego... Quote
basiaap Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Czarno tu w tym wątku się zrobiło:lookarou: Czarno i smutno...:( ale musimy wierzyć, że nadejdzie TEN dzień dla Rysia malucha i dla wszystkich psiaków i kociaków, o których myślimy... Supergoga, wiem, że Ci ciężko Cóż mogę.... Oby się szybciutko odwróciło :glaszcze: Quote
supergoga Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Rysiu - kocham cie bardzo. Ale boję się, że jak zaczne cos robić, ty odejdziesz. A to byłoby za wiele. Więc nic nie robię. Wybaczcie. Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Oj ciotka - chyba musimy porozmawiać... :shake: Quote
Hakita Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Taką miałam nadzieję, że u Rysia coś się zmieniło, a tu nadal nic...:placz: Quote
PaulinaT Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Smutek aż bije po oczach z tego wątku - dziewczyny, Rysio znajdzie przecież dobry dom! Quote
Monia70 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Rysiu, smutno u Ciebie i gdzieś uciekłes na koniec dogo:shake: Wyskakuj na pierwszą strone. Kto pokocha łagodnego , malego pieska???? Quote
supergoga Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Dzisiaj zimno, siedzę w domu i myśle, jak byłoby ci dobrze, gdybys leżał w cieple, na kocyku, obok swego człowieka. I jest mi jeszcze gorzej...:-( Quote
MonikaP Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 supergoga napisał(a):Dzisiaj zimno, siedzę w domu i myśle, jak byłoby ci dobrze, gdybys leżał w cieple, na kocyku, obok swego człowieka. I jest mi jeszcze gorzej...:-( Gosiu. Proszę nie smęcić. Proszę napisać krótko, a treściwie o Rysiu, dołączyć do tego jedno ładne zdjęcie ok.100kB i mi wysłać na maila. Ale to już :mad:. Quote
Monia70 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Rysiu, wskakuj do swoejgo łóżeczka !!!! Quote
Hakita Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Rysiulku, napewno i dla Ciebie domek się znajdzie...uparcie w to wierzę!!! Quote
PaulinaT Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Na pewno się znajdzie :razz: Rysio-paker jest wyjątkowy! Quote
supergoga Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Wysłąłam dzisiaj Rysia i jeszcze jednego - Lucka małego - z Buku jednej Pani szukającej małego pieska - Monika - dzieki. Tylko pewnie Rysio bęzie za stary, ma wszak 4 lata, choć dla takiego małego pieska to niewiele. Teraz czekam i bardzo się boję. Pewnie znów nic z tego nie będzie. Quote
Monia70 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Gosiu, odrzuć negatywne mysli daleko, daleko w kąt.Nie można kreowac niepomyslnych myśli. Niech one będę tylko i wyłącznie pozytywne!!!!!! Quote
PaulinaT Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Monia70 napisał(a):Gosiu, odrzuć negatywne mysli daleko, daleko w kąt.Nie można kreowac niepomyslnych myśli. Niech one będę tylko i wyłącznie pozytywne!!!!!! Dokładnie tak!!!!!!!!!!!!!!! Quote
safarii Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Faktycznie Rysio smutno u Ciebie a przecież jesteś takim wspaniałym psiakiem!. Nie rozumiem dlaczego nikt Cię nie chce......:-( Przecież nie jesteś dużym psiakiem, jestes zdrowy i w sile wieku. Cztery latka to wspaniały wiek dla takiego psiaka jak ty, wygłypy pewnie Ci nadal w głowie ale pewna stateczność i powaga też już jest :razz:. Nasz jamnik był własnie najwspanialszy w tym wieku bo młodzieńcze "żądze" miał już za sobą i można się już z nim było 'dogadać":p. Cóż jeśli ktoś uważa że cztery lata to juz staruszek to tylko napiszę, ze nasz dożył swojej osiemnastki czyli 4 lata to może być prawie jedna czwara życia. Wiem, brutalnie jest przeliczać życie na ułamki ale taka jest prawda. Rysio może mieć jeszcze dobrych parę lat przed sobą życia i aby były one dobre potrzebuje kochajacego domku. Quote
PaulinaT Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Safarii - dzięki za zainteresowanie Rysiakiem. Pięknie napisałaś. Quote
basiaap Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No cztery lata to faktycznie bardzo podeszły wiek, zwłaszcza u małego psa:evil_lol: Znaczy się ja mam w domu dwa staruszki. Muszę im to powiedzieć:evil_lol: Myślę, że już naprawdę czas na odwrócenie losu i początek dobrej passy dla psiaków bukowskich, bo i ciotce Gośce się to należy, żeby nam w depresję czarną nie wpadła:roll: Dalej, losie, odwracaj się:mad:, bo to się już naprawdę wkurzające robi:mad: Co to ma znaczyć wszystko, hę:angryy: (to do losu;)) Quote
Recommended Posts