Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ryszardzie, hop.
ech, bo ludzie są beznadziejni... Szczeniaczki lubią i pozwalaja się psom rozmnażać:(
Już mam lekką obsesję, jak zobaczę nowego szczeniaka w parku to pierwsze co mi przychodzi do głowy to kiedy się go pozbędą i skąd go mają i po co rozmnaża ktoś.:shake:

Posted

[quote name='Monia70']tylko dogo ostatnio :mdleje:.Więc prędzej moża było :flaming:niż jakis post napisać.
tysz prawda :shake:

swan - myślę, że supergoga nie działała w tym kierunku, za dużo wszystkiego różnego niedobrego...

Posted

Czarno tu w tym wątku się zrobiło:lookarou:
Czarno i smutno...:(
ale musimy wierzyć, że nadejdzie TEN dzień dla Rysia malucha
i dla wszystkich psiaków i kociaków, o których myślimy...

Supergoga, wiem, że Ci ciężko
Cóż mogę....
Oby się szybciutko odwróciło :glaszcze:

Posted

supergoga napisał(a):
Dzisiaj zimno, siedzę w domu i myśle, jak byłoby ci dobrze, gdybys leżał w cieple, na kocyku, obok swego człowieka.
I jest mi jeszcze gorzej...:-(

Gosiu. Proszę nie smęcić. Proszę napisać krótko, a treściwie o Rysiu, dołączyć do tego jedno ładne zdjęcie ok.100kB i mi wysłać na maila. Ale to już :mad:.

Posted

Wysłąłam dzisiaj Rysia i jeszcze jednego - Lucka małego - z Buku jednej Pani szukającej małego pieska - Monika - dzieki. Tylko pewnie Rysio bęzie za stary, ma wszak 4 lata, choć dla takiego małego pieska to niewiele.
Teraz czekam i bardzo się boję.
Pewnie znów nic z tego nie będzie.

Posted

Monia70 napisał(a):
Gosiu, odrzuć negatywne mysli daleko, daleko w kąt.Nie można kreowac niepomyslnych myśli.
Niech one będę tylko i wyłącznie pozytywne!!!!!!

Dokładnie tak!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Faktycznie Rysio smutno u Ciebie a przecież jesteś takim wspaniałym psiakiem!. Nie rozumiem dlaczego nikt Cię nie chce......:-(
Przecież nie jesteś dużym psiakiem, jestes zdrowy i w sile wieku. Cztery latka to wspaniały wiek dla takiego psiaka jak ty, wygłypy pewnie Ci nadal w głowie ale pewna stateczność i powaga też już jest :razz:. Nasz jamnik był własnie najwspanialszy w tym wieku bo młodzieńcze "żądze" miał już za sobą i można się już z nim było 'dogadać":p. Cóż jeśli ktoś uważa że cztery lata to juz staruszek to tylko napiszę, ze nasz dożył swojej osiemnastki czyli 4 lata to może być prawie jedna czwara życia. Wiem, brutalnie jest przeliczać życie na ułamki ale taka jest prawda.
Rysio może mieć jeszcze dobrych parę lat przed sobą życia i aby były one dobre potrzebuje kochajacego domku.

Posted

No cztery lata to faktycznie bardzo podeszły wiek, zwłaszcza u małego psa:evil_lol: Znaczy się ja mam w domu dwa staruszki. Muszę im to powiedzieć:evil_lol:

Myślę, że już naprawdę czas na odwrócenie losu i początek dobrej passy dla psiaków bukowskich, bo i ciotce Gośce się to należy, żeby nam w depresję czarną nie wpadła:roll:
Dalej, losie, odwracaj się:mad:, bo to się już naprawdę wkurzające robi:mad: Co to ma znaczyć wszystko, hę:angryy: (to do losu;))