Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rysio stracił dziś kumpla, bowiem Kędziorek pojechał do nowego domu, chyba do Ełku, w każdym razie dość daleko. A Rysio musiał zostać w schronisku. Taki fajny psiak. Kto chce Rysia?

Posted

Ciotka dopiero teraz jest przy kompie. I oczywiście do Rysiulka zajrzała. Rysio czeka na dom, ale ostatnio znaleźli sie amatorzy na suczki, na pieski kiepsko. A Rysio jest taki super psiak.

Posted

[quote name='supergoga']Nowe fotki Rysiolka

Bardzo kochany jest ten psiul - i nikomu sie nie podoba:shake:

Mnie się podoba... tylko co z tego:-( skoro ja mu domku nie dam...
Psineczka taka fajne i biedna... ale licze że ktoś się złapie na to ogłoszenie coitki Gośki, bo dobre jest:lol:

Posted

Mimo że Rysiolek należy do grupy małych czarnych podpalanych, których fanka nie jestem :evil_lol: (tylko mnie nie :mad: ), to ten facet cos ma takiego, że stara ciotke całkiem zauroczył. A po ostatnim buziaku jakim mnie uraczył - cóz, przyznam że przepadłam z kretesem. Nie spocznę póki nie umieszczę Ryśka w kochającym domku.

Posted

Rysiu, tak mi przykro, ze domku jeszcze nie masz:-(
Tym bardziej że Cię wczoraj komuś pokazałam, no ale pani do większych stworów przyzwyczajona i innemu się poszczęściło...
Szukaj domku, malutki, taki młodziutki jesteś jeszcze, musi się ktoś fajny znaleźć dla takiego Rysia...