supergoga Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Świetny facet Rysio - szuka swego domku. Czy znajdzie? Quote
Hakita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Domku dla kochanego Rysia gdzie jesteś??? :razz: Quote
Hakita Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A do Rysia nawet nikt nie zajrzał...:placz: :placz: :placz: Quote
supergoga Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Rysio stracił dziś kumpla, bowiem Kędziorek pojechał do nowego domu, chyba do Ełku, w każdym razie dość daleko. A Rysio musiał zostać w schronisku. Taki fajny psiak. Kto chce Rysia? Quote
Rene@Rabik Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hakita zaglądamy do Rysia... jak nam czas na to pozwala. Taki facet jak on musi znaleźć dobry domek Quote
supergoga Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ciotka dopiero teraz jest przy kompie. I oczywiście do Rysiulka zajrzała. Rysio czeka na dom, ale ostatnio znaleźli sie amatorzy na suczki, na pieski kiepsko. A Rysio jest taki super psiak. Quote
supergoga Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Nowe fotki Rysiolka Bardzo kochany jest ten psiul - i nikomu sie nie podoba:shake: Quote
basiaap Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='supergoga']Nowe fotki Rysiolka Bardzo kochany jest ten psiul - i nikomu sie nie podoba:shake: Mnie się podoba... tylko co z tego:-( skoro ja mu domku nie dam... Psineczka taka fajne i biedna... ale licze że ktoś się złapie na to ogłoszenie coitki Gośki, bo dobre jest:lol: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Śliczny Piesiulek, uroczy...:loveu: :loveu: :loveu: Plakaciki zrobię za jednym zamachem wszystkie, tylko proszę o troszkę czasu. :p Quote
supergoga Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Mimo że Rysiolek należy do grupy małych czarnych podpalanych, których fanka nie jestem :evil_lol: (tylko mnie nie :mad: ), to ten facet cos ma takiego, że stara ciotke całkiem zauroczył. A po ostatnim buziaku jakim mnie uraczył - cóz, przyznam że przepadłam z kretesem. Nie spocznę póki nie umieszczę Ryśka w kochającym domku. Quote
supergoga Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Rysio - Paker, mały mocarz - prosi o dom. Nie chce do końca zycia tkwić w schronisku. Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ten uśmieszek jest niemożliwy...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
basiaap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Serce się kraje na widok tego malucha:-( Kto zechce spokojnego, kieszonkowego chłopczyka? Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A kto zechce plakaciki do rozwieszenia??? :cool3: Gdzieś domek na Rysia napewno już czeka!!! ;) Quote
supergoga Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Ja zaraz dostane plakacik - proszę, pomóżcie nam w rozreklamowaniu Rysia - Pakera. Quote
basiaap Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Rysiu, tak mi przykro, ze domku jeszcze nie masz:-( Tym bardziej że Cię wczoraj komuś pokazałam, no ale pani do większych stworów przyzwyczajona i innemu się poszczęściło... Szukaj domku, malutki, taki młodziutki jesteś jeszcze, musi się ktoś fajny znaleźć dla takiego Rysia... Quote
supergoga Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Rysio ma fajny plakacik - mam nadzieję, że domek dla Rysia się wykroi. Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Posłałam plakaciki, gdzie się da. ;) Ale czy żadna z Cioteczek tutaj nie chciałaby plakaciku??? :cool3: Quote
Recommended Posts