Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łoooooooooooo to teraz JUZ rozumiem...
ten usmiech....te zgrabne nogi...to cialo...te oczy...jak mozna sie nie zakochac?? tym bardziej ze tylko NIELICZNYM rozdaje caluski;)

Posted

Rysio nadal nikomu się nie spodobał na tyle aby znalazł domek. Z tym bieganiem dogóry tez kłopot - nózie krótkie i takie nieco kawaleryjskie - noi napakowane ciałko.
Mój man - Rysiek - szuka swego miejsca w zyciu.

Posted

Nie ma zwyczajny...:shake: Każdy Psiak jest wyjątkowy na swój sposób i dla każdego inaczej...:loveu: I dla Rysia pewnie domek też się znajdzie, bo zakocha się w nim ktoś, kto dostrzeże jego wyjątkowość...i będzie to dla niego tylko ten jedyny...

Posted

Jaki tam Rysiu zwyczajny!!!
Wcale nie:mad:
No wiem, wiem, o co chodzi....:roll: Na szczęście są ludzie, którzy potrafią patrzeć mniej powierzchownie! Zobaczyć coś wyjątkowego w niby niepozornym piesku!

Rysiulku, jesteś śliczny:loveu:
I ktos to musi zauważyć!

Posted

Rysio niestety nadal czeka. Jest w realu duzo piekniejszy. dzis go widziałam. Przybiegł taki chętny do głasków. Szkoda Rysia, Psotka w domu, Perła w domu - a Rysio taki oryginalny psiak - siedzi z Petardą i czeka na dom.Pomózmy mu!!!