Anula Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 6 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Tak, jutro po 14" możemy zrobić tam rundę. Jeśli to ona i dałaby się złapać, to zgarniemy ją. Pachnącą kiełbaskę czy coś smażonego to powinna podejść blisko.Tak była zwabiana Lika. Quote
Dusia-Duszka Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 5 minut temu, Olena84 napisał: https://www.facebook.com/events/1585543021561838/1617444451705028/?notif_t=admin_plan_mall_activity¬if_id=1517582171385006 Dziękuję, będę śledzić komentarze. Może jest tam ktoś bliżej i mógłby wcześniej niż my. Quote
Dusia-Duszka Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Na fb w sprawie Zorki są to informacje z wczoraj. Czy coś się jeszcze wyjaśniło? Quote
bakusiowa Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Pojechali ludzie z Łodzi w dwa miejsca gdzie miała być widziana Zorka. Jak będą wiadomości na fb to skopiuję i zamieszczę. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 4 minuty temu, bakusiowa napisał: Pojechali ludzie z Łodzi w dwa miejsca gdzie miała być widziana Zorka. Jak będą wiadomości na fb to skopiuję i zamieszczę. Bakusiowa dziękuję. Quote
Olena84 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Pojechali ludzie z Łodzi w dwa miejsca gdzie miała być widziana Zorka. Jak będą wiadomości na fb to skopiuję i zamieszczę. Ala napisała mi że to na pewno nie Zorka, jeden to samiec:( przeraża to, że tyle psiaków w tym czasie zostało zauważonych które się wałęsały podobne do Zorki:(, to ile w ogóle tam sie błąka psów:( Quote
Dusia-Duszka Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Pisałam już, po świątecznych poszukiwaniach, że tam między Kwasowcem, Zalesiem, Rzeczkowem mnóstwo psiaków chodzi bez opieki. Quote
Dusia-Duszka Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Psy te zachowują się swobodnie - są u siebie lub samce w grupach za cieczkami. Widać jakaś głupia tendencja wśród mieszkańców na "uwalnianie" psów, jak w przypadku Zorki. Quote
Dusia-Duszka Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 15 minut temu, Olena84 napisał: Ala napisała mi że to na pewno nie Zorka, jeden to samiec:( przeraża to, że tyle psiaków w tym czasie zostało zauważonych które się wałęsały podobne do Zorki:(, to ile w ogóle tam sie błąka psów:( Czyli jutro wyjazd odpuścić i czekać na ewentualny kolejny sygnał??? Quote
Olena84 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 minutę temu, Dusia-Duszka napisał: Czyli jutro wyjazd odpuścić i czekać na ewentualny kolejny sygnał??? Ala pisze że gdybyście mogli to pojechać w miejsce w którym zaginęła. Może wejdzie jeszcze dziś na dogo. Quote
Olena84 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 To jeden psiak: a to drugi, w kipeskim stanie, Ala będzie dzwonić do Fundacji: Quote
Bogusik Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Bosiu,jakie biedactwa....:( Brak słów aby wyrazić to co się czuje oglądając te zdjęcia...:( Quote
ala123 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Dnia 30.01.2018 o 21:40, Olena84 napisał: Zapraszam: Bardzo dziękuję Oleno :) Cytat Aldrumka ala123 chyba się załamała, nie zagląda Cytat Bogusik Dziewczynki opłacimy jedną edycję ogłoszenia dla Zorki za 137zł.Pieniążki będą przekazane z konta Likuni,która właśnie dzięki ogłoszeniom została odnaleziona :) Poproszę o dane do przelewu i potwierdzenie na wątku Liki jak dojdą.Zamawiajcie jak najprędzej bo każdy dzień się liczy! Cytat Anula Na wątku bazarkowym ktoś napisał,że był tel.od pana,który twierdzi,że widuje Zorkę,czy to jest prawdą? Czy ktoś to sprawdzał? Cytat Olena84 Mam nadzieje że ktoś sie zgłosi, ja nie dam rady na razie zrobić znowu 200km:( Cytat Bogusik Oby ktoś się zdecydował i tam pojechał....Trzeba by było Pana poprosić aby wystawiał w jednym miejscu jedzenie za zwrotem kosztów.To daje szanse,że sunie się nie oddali i będzie trzymać się tego miejsca Cytat Dusia-Duszka Tak, jutro po 14" możemy zrobić tam rundę. Jeśli to ona i dałaby się złapać, to zgarniemy ją. I załamuję się, i znowu nadzieja wraca po kolejnym zgłoszeniu. Wczoraj rzeczywiscie zadzwonił człowiek z miejscowości Janolin, twierdząc,że pod jego bramę od długiego czasu przychodzi pies, który wg niego jego jest Zorką. Z kolei do bakusiowej zadzwoniła kobieta ze wsi Zglinna,że pies podchodzi pod jej dom. Dzisiaj pojechali tam Agnieszka i Sławek z Łodzi z Fundacji Jazgot oraz dwie dziewczyny z Rawy i okolicy. Okazało się,że żaden z tych psów nie jest Zorką :( Ten pierwszy to samiec, drugi nie wiadomo, ale podobno nie wygląda na bezdomnego. Ten wg mnie przypomina Zorkę, po tylu dniach tułaczki mogłaby tak wyglądać: Dusia-Duszka, jeżeli chcesz jutro jechać, to wydaje mi się,że trzeba by było jeszcze raz pokręcić się po Strzybodze, tej wsi, gdzie Zorka miała zamieszkać. Rozmawiałam z Agnieszką, ona też uważa,że Zorka mogła się zaszyć gdzieś w pobliżu. Mogła sobie znaleźć jakieś ustronne miejsce, które opuszcza tylko na poszukiwanie jedzenia. Jutro jest niedziela, ludzie pójdą tłumnie do kościoła, można by było popytać i się rozejrzeć. Mam nadzieję,że nie wybierasz się sama? Quote
ala123 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Bogusik - dziękuję bardzo, bardzo za pomoc :) :) W poniedziałek zamówię ogłoszenia w "Głosie". Quote
Bogusik Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 42 minuty temu, ala123 napisał: Bogusik - dziękuję bardzo, bardzo za pomoc :) :) W poniedziałek zamówię ogłoszenia w "Głosie". Niech przyniesie szczęście Zorce, tak jak naszej Likuni! Nie wiem na jakie konto mają być wpłacone pieniążki? Quote
ala123 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Niech przyniesie szczęście Zorce, tak jak naszej Likuni! Nie wiem na jakie konto mają być wpłacone pieniążki? Oby przyniosły! Quote
Olena84 Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Dnia 4.02.2018 o 00:05, ala123 napisał: Oby przyniosły! Ala podaj dziewczynom numer konta! Quote
Murka Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Rozliczenie za styczeń: Stan konta na 31 grudnia wynosił +64 zł +15 zł ranias +500 zł bianka0 (bazarek) +15 zł ranias Stan konta na 31 stycznia wynosi +594 zł Quote
Olena84 Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 2 godziny temu, Murka napisał: Rozliczenie za styczeń: Stan konta na 31 grudnia wynosił +64 zł +15 zł ranias +500 zł bianka0 (bazarek) +15 zł ranias Stan konta na 31 stycznia wynosi +594 zł piękny wynik! Quote
ala123 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Na koncie odnalazłam kwotę 137zł od Bogusik, dziękuję bardzo :) !!!!!!! Właśnie wysłałam treść ogłoszenia do skierniewickiej gazety "Głos", ogłoszenie ukaże się w czwartek. Dostałam upust, zapłacimy nie 137,29zł lecz 108,24zł Za chwilę robię przelew, niestety nie potrafię pliku PDF wstawić inaczej: faktura 2 skierniewice.pdf Quote
Olena84 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 5 minut temu, ala123 napisał: Na koncie odnalazłam kwotę 137zł od Bogusik, dziękuję bardzo :) !!!!!!! Właśnie wysłałam treść ogłoszenia do skierniewickiej gazety "Głos", ogłoszenie ukaże się w czwartek. Dostałam upust, zapłacimy nie 137,29zł lecz 108,24zł Za chwilę robię przelew, niestety nie potrafię pliku PDF wstawić inaczej: faktura 2 skierniewice.pdf może w takim razie trzy gazety albo w razie czego kolejne wydanie też, bo mamy trochę kaski na ogłoszenia Quote
ala123 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Ostatnie zdjęcia wykonane kamerą samochodową podczas sobotnich poszukiwań w Zglinnej DUżej. Widać na nich dwa psy, wg mnie jeden przypomina Zorkę, ale osoba, która widziała psa na żywo, twierdzi,że jest mniejszy i ma dłuższą sierść. Quote
Olena84 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Jest możliwość jeszcze raz sprawdzenia? Quote
Bogusik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 25 minut temu, ala123 napisał: Na koncie odnalazłam kwotę 137zł od Bogusik, dziękuję bardzo :) !!!!!!! Właśnie wysłałam treść ogłoszenia do skierniewickiej gazety "Głos", ogłoszenie ukaże się w czwartek. Dostałam upust, zapłacimy nie 137,29zł lecz 108,24zł Za chwilę robię przelew, niestety nie potrafię pliku PDF wstawić inaczej: faktura 2 skierniewice.pdf Bardzo się ciesze,że ogłoszenia ruszą :) Alu potwierdź proszę na wątku Likuni bo to z jej puli pieniążki....:) https://www.dogomania.com/forum/topic/336045-dramat-dzikusków-lika-juz-w-domu-dziekuje-jamor-dziekuje-wiosna-rudy-moris-murzynek-gucio-tinka-czesio-w-ds/ Quote
ala123 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 10 minut temu, Olena84 napisał: Jest możliwość jeszcze raz sprawdzenia? pisałam do dziewczyny, ale odpisała,że nie może pojechać... Cytat Bogusik Bardzo się ciesze,że ogłoszenia ruszą :) Alu potwierdź proszę na wątku Likuni bo to z jej puli pieniążki....:) https://www.dogomania.com/forum/topic/336045-dramat-dzikusków-lika-juz-w-domu-dziekuje-jamor-dziekuje-wiosna-rudy-moris-murzynek-gucio-tinka-czesio-w-ds/ 0 Za chwilę potwierdzę :) Quote
Recommended Posts