aga1969 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 czeeeeeeee!!!! wrocilam,tzn wrocilismy,bo oczywiscie czesc zalogi z cygankiem-samochodziarzem na czele, podrozowala ze mna. umowa bedzie panstwu wyslana,tylko tak jak agata napisala-jak ktos cos ma o kastracji....to bysmy im wyslali. wiem,ze wchodzili na watek,tak mi napisala pania amanka i ze nie przypuszczala,ze tyle osob sie o niego tu martwilo i martwi:cool3: nawet sobie nie wyobrazacie jak mi lzej,ze nie musze sie tu matwic o niego,wygladac wciaz.u nas dzis deszcz,wiatr....siedzialby tu sam biedak. bede na biezaco was informowac co u niego slychac. wiem,ze jeszcze w weekend miala sie pojawic mloda panienka-corka panstwa,ktora kocha zwierzaki,musze sie dowiedziec jak ich powitanie. dzialamy dalej-dla cygusia trzeba cos znalezc i dla beja od agaty. pozdro serdeczne dla was!!! Quote
asiak Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :multi: :multi: :multi: dzięki Wam cioteczki Amanek trafił w najlepsze miejsce, w jakie mógł trafić :multi: :multi: :multi: Amanku szczescia, miłosci i nie kończących sie mizianek :loveu: nowi właściciele to naprawde cudowni ludzie :loveu: wyrazy szacunku i ogromne podziękowania :Rose: a jeśli chodzi o kojec to jestem pod wrazeniem :shocked!: tak mi oczy wyszły jak zobaczyłam... jeszcze raz BRAWO dla wszystkich zaangażowanych i niskie :modla: :modla: :modla: Quote
Puchatek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kojec piękny ale ja i tak z niecierpliwością czekam aż Państwo się ogrodzą i Amanek będzie miał te hektary do dyspozycji ;-) Quote
Agata69 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Czy ktoś wie co trzeba zrobić, żeby przenieść wątek do innego działu? Proszę o instruktaż. Quote
ewatonieja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 zmienilas tytul,mod sam powinien przeniesc a z innej beczki ŁÓdź pies sie wloczy ma chora skore jest niedozywiony http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6443229#post6443229 Quote
Puchatek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Agata69 napisał(a):Czy ktoś wie co trzeba zrobić, żeby przenieść wątek do innego działu? Proszę o instruktaż. Na wszelki wypadek napisz PW do moda bo może nie zauważyć zmiany tytułu. Quote
Ulaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 aga1969 napisał(a):czeeeeeeee!!!! wrocilam,tzn wrocilismy,bo oczywiscie czesc zalogi z cygankiem-samochodziarzem na czele, podrozowala ze mna. umowa bedzie panstwu wyslana,tylko tak jak agata napisala-jak ktos cos ma o kastracji....to bysmy im wyslali. Prosze bardzo - fajny artykul o kastracji :p http://arka.strefa.pl/nie%20_rozmnazaj1.html http://www.vetserwis.pl/kastracja_pies.html A jak wysyłacie umowę, skoro ma być podpisana przez obydwie strony? No i państwa Amanka zapraszamy do rejestracji i dzielnia się dalszymi losami psiaka również na dogo :multi: Quote
aga1969 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ulenko,ja podpisze i wysle a panstwo mi podpisza i odesla. puchatek-masz racje,ja tez czekam na ogrodzenie.....:lol: ale pani do mnie dzis napisala,ze amanek cala niedziele przebimbal poza kojcem...caly szczesliwy i bez smyczy.....az trudno go bylo wieczorem do kojca wsadzic. bedzie mial wizyte u weta,panstwo sa za kastracja. Quote
Ulaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 HURRRAA!!!! Oby więcej takich adopcji :multi: Wszystko cudnie :loveu: Aga, wielkie gratulacje dla Ciebie:happy1: Quote
Agata69 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 aga, wyslij państwu artykuły , które zamieściła ulaa w poście 457. a może oni maja jakąs rodzinę lub znajomych z poedobnym stosunkiem do zwierząt, może wartoby policić im np. cyganka lub jakiegoś innego psa w potrzebie, może chociaż spytaj.. a ta adopcja to zasługa was wszystkich, bez was nic by się nie udało... Quote
aga1969 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 gratulacje???dla mnie???dajcie spokoj.....to tylko dzieki wam!!! Quote
Puchatek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Tylko dlaczego biedaczek ciągle jest "od dziś w nowym domu" ;-) Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Tak patrze na ten kojec Amanka i patrze i wiecie co... on ma lepsza podłogę niż ja :lol: Quote
Agata69 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Puchatek napisał(a):Tylko dlaczego biedaczek ciągle jest "od dziś w nowym domu" ;-) Prosisz i masz! Quote
ANETTTA Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa co tu żadnych nowych wieści od amanka Quote
aga1969 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ku pokrzepieniu serc!!!! "Nie pisałam dawno, a to dlatego, że u nas nic nowego. Aman się zadomowił na dobre, gdy jesteśmy na podwórku, chodzi sobie przy nas na wolności, do kojca wchodzi tylko na noc, ale bardzo tego nie lubi. Piszczy i szczeka, potem się uspokaja. W nocy śpi w budzie, którą systematycznie ogryza. Marian i Ola próbują go wychowywać i uczyć rozumienia komend, z różnym skutkiem, bo dla niego najważniejsze jest nasze towarzystwo, a nie to, czego od niego chcemy. Bawimy się z nim, lubi nas podgryzać, jedynie nasze dwa koty mają z nim problem, bo je goni z bardzo groźnym nastawieniem. Mieliśmy wizytę naszej starszej córki i Aman miał jeszcze więcej towarzystwa. Myślę, że jest już zupełnie nasz. " :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Szyszka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Super nowiny!:multi: A to rozbójnik dopiero:diabloti: Amanku, zostaw kotki w spokoju, co one ci zrobiły?:evil_lol: Cieszę się, że zadomowił sie na dobre, jakoś tak mi lżej na sercu, żeby tylko Cyganka jeszcze dalo się dobrze wyadoptować to juz byłoby ekstra. No, może nie tylko, bo bid na adopcje czeka bardzo dużo. Aga, jak Ci Państwo wypatrzyli Amanka? Czy może jakieś ogłolszenie dało skutek? Quote
aga1969 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 szyszka,czytali ogloszenia na kupiepsa.pl ja tez sie ciesze niesamowicie!!! Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Aman, nie wygłupiaj się i przestań obgryzać własną budę! :diabloti: Quote
ANETTTA Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 heheh ale ma dobrze jak ksiąze na włosciach .......a nie obrazjac nikogo te wsioki nie pytaja nic o psa tak poprostu przestał im przeszkadzac ..... moze nowe fotki amanka .... uziaczki dl anowych włascicieli i mizianko amankowi Quote
Szyszka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cieszę się, że te ogłoszenia czasem dają efekt.:p Quote
aga1969 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 sa fotki z amankiem,super!!! wyslalam agacie,jak bedzie miala chwile to wstawi. najlepsza adopcja jaka widzialam......WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ANETTTA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 no właśnie dajcie te foty super ze adopcja sie udała ///////tyle czekalismy ale warto było Quote
Recommended Posts