Puchatek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Z wanną, hydromasażem, łóżkiem wodnym i TV SAT ;-) Quote
Agata69 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Aman jedzie jutro, Agnieszka bardzo przeżywa. Jak wróci z Łodzi , gdzie naprawiała samochód napewno się wpisze. Pani zwoniła dzisiaj rano, czekają na pieska. Jestem pewna że Aman i jego nowa rodzina będą żyli długo i szczęśliwie. Quote
ewatonieja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 po takich perypetiach to musi być dobrze już:cool3: Quote
Agata69 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 będzie dobrze, dzisiaj Amanek miał próbę obroży i smyczy, podobno chodził przy nodze jak szkolony pies. jutro ruszają ok.10 - 11. powodzenia. Apel do nowej rodziny Amana: Kochani państwo, bardzo dziękujemy, że daliście szansę naszemu podopiecznemu. Mamy nadzieję, że da wam za to dużo radości i zadowolenia przez długie lata. wierzymy w to szczerze, bo Aman to kochany piesek, mimo, iż na swej drodze spotkał ludzi złych i tępych. liczymy jednocześnie na państwa wyrozumiałość dla niego i uszanowanie jego potrzeb. on napewno odwdzięczy się wam wiernością i przywiązaniem o jaką trudno w świecie ludzi. Quote
Ulaa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Im większy pies, tym większą ma litość dla człowieka dyndającego na końcu smyczy :evil_lol: Mam jedną z suczek dokładnie wielkości Amanka i jak idę z nią, to nie czuję, że coś jest uwiązane na sznurku ;) Im mniejsze, tym zacieklej walczy :razz: Quote
Ulaa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agata69 napisał(a):Liczymy jednocześnie na państwa wyrozumiałość dla niego i uszanowanie jego potrzeb. on napewno odwdzięczy się wam wiernością i przywiązaniem o jaką trudno w świecie ludzi. PIĘKNE. :cool2::happy1: Quote
Isiak Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cudowne wieści, mocno trzymam kciuki za jego podróż i akceptację nowego domu :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Agata69 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Wyruszyli dopiero ok. 13. Aman bardzo bał się wsiąść do auta, po godzinie mocowania wsadzili go na siłę dwaj sąsiedzi Agi. W aucie było już OK, Aman spokojnie leżał z tyłu, przynajmniej wtedy, kiedy rozmawiałam z Agą. Teraz powinni być już na miejscu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ale sie denerwuje... A powiedzcie mi jeszce na jakich ogłoszeniach ci państwo go wypatrzyli...ciekawe jakie sa naskuteczniejsze... Quote
Szyszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja też jestem ciekawa. Sama dałam kilka, może to któreś z tych :lol: Quote
Agata69 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Aga dzwoniła z drogi. Dom jest.... HIPER SUPER!!!! wSZYSTKO OPISZE WAM SAMA JAK WRÓCI I ODPOCZNIE, BĘDĄ ZDJĘCIA, MOŻECIE JUŻ LECIEĆ DO MONOPOLOWEGO. pODOBNO JEST ZA CO WYPIĆ. Z DZIKĄ ROZKOSZĄ WYWALĘ DZIŚ AMANA Z PODPISU. Quote
Szyszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :Cool!: :Cool!: :Cool!: SUUUUPPPPPEEEEERRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aguś czekamy na opis i zdjęcia!!!! Udało się!!!!!!!!!! Huuuuuuuraaaaaaaaa!!!!!!!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Puchatek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Żeby tylko Amanek się sprawdził. Nie chciał uciekać na swoją kupę piachu. Quote
Szyszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 To poradzimy Państwu, żeby nasypali mu piachu do kojca :eviltong: Quote
Puchatek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu. Mam nadzieję że wystarczy ;-) Quote
maciaszek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 I jeszcze raz TFU ;) Amanku wszystkiego dobrego! Niech Ci będzie najlepiej na świecie :) Quote
ANETTTA Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz:ze szczescia aby ono amanka nie opusciło :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:cudownie czekamy na AGe i jej nowinki a moze fotki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
aga1969 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 kochani nasi,jaki tu ruch.......... wreszcie moge usiasc i wszystko wam opowiedziec.... agata juz troche was poinfrmowala-agata-jak zwykle na posterunku-dzieki skarbie!!!!!! aman w swoim domu. nowi jego wlasciciele-bardzo kulturalni,madrzy,spokojni,zorganizowani,odpowiedzialni,ciepli ludzie. dajcie spokoj....ugoscili nas nawet obiadem:cool3: domek amana-kojec jest tak wymuskany,dopracowany,przemyslany.przygotowali sie na przyjecie psa wspaniale.aman ma do pilnowania 2 hektary.....duzy piekny teren,wsrod lak i pol,za ogrodzeniem niedaleko widac 2 duze zbiorniki wodne (jak wiemy-aman pies kapiacy sie) na poczatku byl zdezorientowany,ale systematycznie zaczal zaznaczac swoje slady...ja zostalam w domu (na obiedzie) a aman z nowym panem zapoznal sie z calym terenem.pieknie chodzil na smyczy. pozniej posiedzielismy z nim w kojcu,moja fifi pojechala z nami jako "osoba" towarzyszaca i bardzo chetnie wracala do tego kojca,tak sie nawet jej -suni poscielowej spodobal. w kojcu stoi piekna,ocieplona styropianem buda wykonana perfekcyjnie przez pana domu,pokryta papa,maja mu jeszcze polozyc dachowke... jest podloga drewniana pieknie pomalowana i zostawiony kwadrat betonu,zeby piesek mogl sie chlodzic i mial wybor:roll: panstwo beda wychodzili z nim na spacery a jak skoncza ogrodzenie,amanek bedzie mogl rowniez biegac luzem. po naszym wyjezdzie aman zaczal machac ogonem do nowego pana i wrabal miche jedzenia. to chyba jedna z najlepszych adopcji na dogo....i to tylko DZIEKI WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHANI,Z CALEGO SERCA WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE,ZA POMOC,ZA WSPARCIE,ZA SKUTECZNE OGLOSZENIA,ZA TOWARZYSZENIE NAM DZIEN PO DNIU,ZA KIBICOWANIE,ZA WSPOLODCZUWANIE. dZIEKUJE WAM JA I OCZYWISCIE GLOWNY BOHATER WATKU-AMAN. zdjecia wysylam agacie z prosba o umieszczenie ich tutaj. moze ci panstwo kiedys zdecyduja sie na towarzystwo dla amanka....;) juz my wszyscy im pomozemy! teraz kolej na cyganka....:roll: Quote
Szyszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja się chyba przwrócę.:evil_lol: Ale wieści, jak to dobrze, że zdąrzyliśmy przed kretynem za sztucerem:eviltong: Aman na pewno szybko sie zaaklimatyzuje i nie trzeba będzie mu sypać jego góry piachu:cool3: :turn-l: A Puchatek z Maciaszkiem tak sie popluli.;) Cioteczki i wujkowie, teraz apelujemy o pomoc w poszukiwaniu domku dla małego, kochanego Cyganka.:loveu: Quote
GoniaP Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ale super!! Gratuluję!! A Amankowi życzę sielskiego życia. Facet wreszcie będzie miał w życiu cel i 2 kochające pary rąk. Super!!! Quote
Ulaa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 To cudownie!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Gratulacje! Quote
Recommended Posts