Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOT Ajw--nieeee.U nas kwiatki się aż tak nie liczą :lol: Choć żona ma pewnie inne zdanie.Muszę Bruna zdyscyplinować,bo się rozuścił :evil_lol: Troszkę mini izolacji przez dzień i braku bliskości domu zmieni mu perspektywę.Ale to kara luksusowa,bo ma zieloną trawkę,wybieg itd.Nas na widelcu też.Tyle,że krol lew widzi ale nie uczestniczy.Jak się poprawi to wroci do łask :lol:[/QUOTE]

Aaaa rozumiem :) dyscypliny trochę nie zaszkodzi ;) pozdrowienia dla psiaków ;)

Kurczę kolejna biedula w O. :( jaka zrezygnowana :(

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wolf, coś więcej o tej drugiej (nowej) DONce wiadomo??
-Brzośka -To pytanie raczej do Madziakato .Ja tylko wstawilem zdjęcia.Wczoraj jak zwykle rozsylalem psiaki na fb.Owczarkow w potrzebie multum a to przecież promil stanu rzeczy :shake:

Posted (edited)

Nie dość,że mi zjadło poł posta ,to jeszcze dubel :roll: Dopiszę w skrocie,że u nas ok.Sunia kochana,całuśna.Będzie super przyjaciółką dla kogoś.Pozdrawiamy :loveu:

Kolejna do oddania;

Do oddania piękny psiak w typie owczarka niemieckiego długowłosego. Na moje oko ma nie więcej niż 4lata. Jest przyjazny, niezwykle ukierunkowany na człowieka, uwielbia się bawić. Potrafi chodzić na smyczy, może mieszkać z innymi psami. Psiak do oddania tylko i wyłącznie w dobre ręce!! Nie na łańcuch ani do kojca, z którego nie będzie wypuszczany. Konotop, lubuskie Tel. 788-516-229

Edited by wolf122
Posted (edited)

[quote name='betka']Czy posłali już wyniki z morfologii?Hej, tak, wczoraj dostałam. Wyniki posłałam do wolfa, pewnie wstawi, jak tylko będzie miał trochę czasu. A jak wstawiam komentarz od pani dr:cytuję meila-

"Witam!
Są niewielkie odchylenia od normy, lekko podwyższone leukocyty i odchylenia w obrazie czerwonokrwinkowym. Mogą one wynikać z niedożywienia, jednak sugeruję powtórzenie morfologii za ok 3-4 tygodnie.
Pozdrawiam"

Edited by madziakato
lit.
Posted

[quote name='wolf122']-Brzośka -To pytanie raczej do Madziakato .Ja tylko wstawilem zdjęcia.Wczoraj jak zwykle rozsylalem psiaki na fb.Owczarkow w potrzebie multum a to przecież promil stanu rzeczy :shake:[/QUOTE]

Witam. Około trzech godzin temu byłem Olkuszu w schronie. Rozmawiałem z właścicielem który mnie poinformował że żadnych owczarków nie ma. Że wszystkie zostały wywiezione przed weekendem. Pozwolił mi pod pretekstem zabrania jakiegoś psiaka wejść ma teren gdzie przebywają psiaki. Faktycznie tej onki tam nie było. Możliwe że jest na tak zwanej kwarantannie z tylu. Ale tam mnie już nie wpuszczono.

Posted

[quote name='Piro']Witam. Około trzech godzin temu byłem Olkuszu w schronie. Rozmawiałem z właścicielem który mnie poinformował że żadnych owczarków nie ma. Że wszystkie zostały wywiezione przed weekendem. Pozwolił mi pod pretekstem zabrania jakiegoś psiaka wejść ma teren gdzie przebywają psiaki. Faktycznie tej onki tam nie było. Możliwe że jest na tak zwanej kwarantannie z tylu. Ale tam mnie już nie wpuszczono.[/QUOTE]Tylko że tego "transportu"podobno w końcu nie było....Dzięki za info

Posted (edited)

Zdjęcia Kapri z wczoraj :eviltong:

"Zajadam sobie loda"

Wczoraj psiaki zapoznaly się w komplecie :lol:

"odejdź,boje się ciebie jeszcze"

"Tak się czuję bezpieczna :loveu:"

"Jesteśmy razem ale pod kontrolą" :loveu:

Wyniki Kapri

Edited by wolf122
Posted

O mateńko ziemio jak cudnie :modla: :modla: :modla:kochane serduszka :buzi:
a ja nie jem ie spie ...tylko mysle o jednym oneczku ...wczoraj raz tylko zdj jego ujrzalalm :-( i serce peka ....:bigcry:

Posted

Jesteśmy po wizycie naszego dzisiejszego Gościa :loveu: Kapri dostała witaminy ,miękki kocyk i "na jedzonko" :loveu: Nie spodziewaliśmy się tylu prezentów :oops:;):loveu: .Posiedzieliśmy ,porozmawialiśmy m.in. na temat Olkusza :shake: i suni,ktora "wsiąkła" :shake:.Nie ma jej na terenie ogólnym punktu.Dobrze,że aura zrobila sobie przerwę z deszczem :lol: W każdym razie gdy Piro odjeżdżal,to musiał Kapri budzić,bo sobie słodko spała na trawie :loveu:
Piro dziękujemy w imieniu suni i naszym za hojność !!!:loveu:

Posted

[quote name='wolf122']Jesteśmy po wizycie naszego dzisiejszego Gościa :loveu: Kapri dostała witaminy ,miękki kocyk i "na jedzonko" :loveu: Nie spodziewaliśmy się tylu prezentów :oops:;):loveu: .Posiedzieliśmy ,porozmawialiśmy m.in. na temat Olkusza :shake: i suni,ktora "wsiąkła" :shake:.Nie ma jej na terenie ogólnym punktu.Dobrze,że aura zrobila sobie przerwę z deszczem :lol: W każdym razie gdy Piro odjeżdżal,to musiał Kapri budzić,bo sobie słodko spała na trawie :loveu:
Piro dziękujemy w imieniu suni i naszym za hojność !!!:loveu:[/QUOTE]Piro, dzięki za wszystko! :loveu:

Posted

Jesli ktos w najblizszym czasie planuje odwiedzic sunie, a mialby Rude Sl po drodze, to prosze o kontakt. Wczoraj przyszly zakupy z zooplusa, moj draniol podzieli sie jedzonkiem z sunia,tylko dostarczyc jakos musimy

Posted

Tak, trzeba te badania powtórzyć. Niedokrwistość może mieć z wygłodzenia, mogła dostawać mało, albo wcale mięsa, bidulinka nasza. A Ona tak lubi jedzonko...