la_pegaza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To jest obok tego rancza :lol: Jedyna mapka jaką znalazłam :lol: Quote
la_pegaza Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 no ja ze świętej więc też 5 minut :) ma być ciepło :multi: trochę słońca im nie zaszkodzi ;) Quote
Telimena Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 la pegaza kiedy wyjeżdzasz? i kiedy wracasz? Quote
la_pegaza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Już wybyłam ;) Dam znac jak będę wracała :) Quote
gosikf & dogs Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Boksiki oby ten obserwator był waszym przyszłym Panem przez duże P!!! Kochającym, dbającym, pieszczącym:evil_lol: itd... Quote
la_pegaza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 vitow, dzięki ;) u mnie na razie cisza - a ostatnio zgłaszałam naomi do gazety ... Wybieracie się jakoś czy mam dzwonić? :oops: Quote
Telimena Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja nie wiem, czy mi się uda. Ostatnio jeżdżę z psami do pracy, a tego Pana ciężko zastać. Nie mogę swoim psom kazać czekać w zamkniętym aucie. Zobaczymy. Natomiast za parę dni chciałabym obejrzeć Naomi. Czas zakończyć sprawy weterynaryjne i u niej. :) Poza tym korzystając z pogody, przydałoby się je wreszcie wykąpać... Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Telimena napisał(a):Ja nie wiem, czy mi się uda. Ostatnio jeżdżę z psami do pracy, a tego Pana ciężko zastać. Nie mogę swoim psom kazać czekać w zamkniętym aucie. Zobaczymy. Natomiast za parę dni chciałabym obejrzeć Naomi. Czas zakończyć sprawy weterynaryjne i u niej. :) Poza tym korzystając z pogody, przydałoby się je wreszcie wykąpać... Tego słodziasa co na awatarze możesz zabrać w dużą kieszeń.:multi: Quote
Telimena Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ten słodzias to córa mojej suni, a teraz mamy małego synka... :) Quote
la_pegaza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 a syneczek nie miał już jechać do nowego domku? ;) koperek i michelle deklarowały, że mogą podjechać :) zobaczymy jak z czasem stoją. Quote
Telimena Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ano miał ale póki co nie jedzie... czyli dalej mam dwa boksie na stanie w gabinecie :) Quote
la_pegaza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Miałam wlaśnie telefon od pana z jaowrzna (z allegro) w sprawie naomi - pan ma juz pregowaną suczkę ... na słowo sterylizacja : - uuuu to szkoda, bo moja mama ma bokserka i miałby narzeczoną. po takiej czarnej to byłyby piekne młode. ja nigdy nie sterylizowałem, bo to strata psa :angryy: :stormy-sad: Quote
olenka_f Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 la_pegaza napisał(a):Miałam wlaśnie telefon od pana z jaowrzna (z allegro) w sprawie naomi - pan ma juz pregowaną suczkę ... na słowo sterylizacja : - uuuu to szkoda, bo moja mama ma bokserka i miałby narzeczoną. po takiej czarnej to byłyby piekne młode. ja nigdy nie sterylizowałem, bo to strata psa :angryy: :stormy-sad: gdybyś miała jeszcze okazje poślij mu kilka "ciepłych" słów ode mnie :angryy: Quote
Ziutka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 la_pegaza napisał(a):Miałam wlaśnie telefon od pana z jaowrzna (z allegro) w sprawie naomi - pan ma juz pregowaną suczkę ... na słowo sterylizacja : - uuuu to szkoda, bo moja mama ma bokserka i miałby narzeczoną. po takiej czarnej to byłyby piekne młode. ja nigdy nie sterylizowałem, bo to strata psa :angryy: :stormy-sad: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad:.........byłyby piękne młode...buuu :angryy: Quote
la_pegaza Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 taaakkk, bo takie czarne to rzadko spotykane :mad: Quote
Hakita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Szkoda gadać, co za ludzie...:angryy: A poza durnymi telefonami, żadnych konkretnych??? Quote
michelle04 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ...Koperek kliknij mi na pw kiedy będziesz u naszej parki, bo nie chciałabym żebyśmy się zdublowały w odwiedzinach... Quote
Recommended Posts