Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie wiem, czy mi się uda. Ostatnio jeżdżę z psami do pracy, a tego Pana ciężko zastać. Nie mogę swoim psom kazać czekać w zamkniętym aucie. Zobaczymy. Natomiast za parę dni chciałabym obejrzeć Naomi. Czas zakończyć sprawy weterynaryjne i u niej. :)
Poza tym korzystając z pogody, przydałoby się je wreszcie wykąpać...

Posted

Telimena napisał(a):
Ja nie wiem, czy mi się uda. Ostatnio jeżdżę z psami do pracy, a tego Pana ciężko zastać. Nie mogę swoim psom kazać czekać w zamkniętym aucie. Zobaczymy. Natomiast za parę dni chciałabym obejrzeć Naomi. Czas zakończyć sprawy weterynaryjne i u niej. :)
Poza tym korzystając z pogody, przydałoby się je wreszcie wykąpać...

Tego słodziasa co na awatarze możesz zabrać w dużą kieszeń.:multi:

Posted

Miałam wlaśnie telefon od pana z jaowrzna (z allegro) w sprawie naomi - pan ma juz pregowaną suczkę ...

na słowo sterylizacja : - uuuu to szkoda, bo moja mama ma bokserka i miałby narzeczoną. po takiej czarnej to byłyby piekne młode. ja nigdy nie sterylizowałem, bo to strata psa :angryy: :stormy-sad:

Posted

la_pegaza napisał(a):
Miałam wlaśnie telefon od pana z jaowrzna (z allegro) w sprawie naomi - pan ma juz pregowaną suczkę ...

na słowo sterylizacja : - uuuu to szkoda, bo moja mama ma bokserka i miałby narzeczoną. po takiej czarnej to byłyby piekne młode. ja nigdy nie sterylizowałem, bo to strata psa :angryy: :stormy-sad:

gdybyś miała jeszcze okazje poślij mu kilka "ciepłych" słów ode mnie :angryy:

Posted

la_pegaza napisał(a):

:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad:.........byłyby piękne młode...buuu :angryy: