Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

Posted

Ja proponuję na razie sobie odpuścić i szmatki i wszystko, niech Naomi wreszcie wyzdrowieje. Musiałam jej dać mocny antybiotyk, ostatnio jeszcze kaszlała. Wydaje mi się, że skoro juz sobie śmierdzi dwa tygodnie to sobie może pośmierdzieć dopóki całkiem nie wyzdrowieje. Nic jej z tego powodu nie będzie.

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
Kotki chyba wydaje się jak są trochę starsze :roll:

zajrzyj na miau.pl ;)

Jadę ok. 18 do Bombera i Naomi :)

Jedź. Kotek 8 tyg to znacznie bystrzejszy rojber od psiaka 8 tyg/gapa/.
Pozdrawiam

Posted

Koty tak całe życie mają :evil_lol: ale gdzieś mi na dogo mignęło, że kociak powinien mieć 3 czy 4 miesiące, ale pewna nie jestem :lol:

Bomberek to starszy spokojny gość - po wyjściu z boksu trochę pobrykał, później poskubał trawy i mnie pilnował :diabloti:

Naomi diabełek, pędziła, robiła kółka, uwielbia patyczki/piłeczki/jabłka aportować, umie siad :diabloti: Ona jest fajną zawadiacką babeczką :evil_lol: Tylko domków nie widać :placz:

czy ktoś sprawdzał w wyborczej ogłoszone boksie?? mój tata dostał tylko dodatek "praca" i nawet nie zauważył :roll:

wracam do domku, a tu super wieści, odwołali andrew :evil_lol: :multi:

Posted

...w dzisiejszej wyborczej też jest ogłoszenie dot. Bombera, ale już bez fotki.....Wydrukowali też moje ogłoszenie, ale tylko jedno dot. dzierżoniowskiego Maxia, ale bez fotki :shake: i nie ma ogłoszenia Bosmana....:shake:

Posted

Martwi mnie ten deszcz :shake: Jego tylnim łapom to nie służy, jej przeziębieniu również :-(

Byliśmy na spacerku, on sobie truchta, ona śmiga jak wariatka :p Na razie cisza w ich sprawie. Strasznie płaczą jak wychodzę :-(, więc pilnie domki! One strasznie potrzebują swojego człowieka.

Hotel mają opłacony do niedzieli.

Posted

A jak z Naomi? La pegaza miałam nadzieję, że uda Ci się z nimi do mnie przyjechać. Chyba juz nie dostała antybiotyku dzisiaj. Jak się czują? Mam nadzieję, że przy takiej pogodzie Bombera nie złapie jakieś zapalenie korzonków.