michelle04 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ..są bardzo grzeczne...:loveu: na komendę siad grzecznie siadają , ale nie mozna sie wtedy poruszyć bo jak zrobię krok to Noami nie pamięta już komendy i skacze na mnie:mad: a za nią oczywiscie leci Bomber:diabloti: Quote
gosikf & dogs Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Oni są po prostu CUDOWNI!!! Kurde! Poproszę domek x1 dla dwóch faflaków jak marzenie!!! Miały bardzo fajny spacerek,michelle dzięki w imieniu boksiów. Dla nich to teraz bardzo ważne, każde ciepłe słowo, a taki spacer to już dla nich raj!:loveu: Właśnie się uśmiecham do monitora oglądając te fotki, tylko przy ostatnim:-( Quote
la_pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 może by te fotki dać na allegro :cool3: i adopcyjną. Quote
michelle04 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Własnie wróciłam od faflunków, dzisiaj dały popis:diabloti: Na początku oczywiście grzeczne aniołki, nie oddalały sie od nas, a i biegać za bardzo nie chciały, bo gorąc straszny, aż tu nagle Bomber wyrwał do przodu (???):crazyeye: coś wywęszył i dawaj kopać dołki, cały pysk wsadził do dołka i obszekał strasznego wroga pod ziemią :evil_lol: no a potem to juz istny ubaw.Jak już wspomniałam było gorąco, ale to co zrobił Bomber przeszło moje najśmielsze wyobrażenie, wypatrzył kałuże i podbiegł do niej chłepną dwa razy jęzorem i ... padł w tą błotnistą maź :mad: Żadne nawoływania nie pomogły, a Naomi idąc za przykładem Bombera tez pacneła w to błotko. Nie było innego wyjścia jak tylko wejśc tam i wyciągnąc je na siłe. Jak świnki utaplały sie w błocie i na piechotę wracały z TZ-tem do hoteliku:diabloti: ale za to jakie szczęsliwe:loveu: Żałuję tylko, że nie zrobiłam im wtedy fotki, po prostu tak sie śmiałam, ze aparat poszedł w zapomnienie. No, ale mam kilka fajnych fotek, które za chwile wstawię. Quote
michelle04 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ...dostaliśmy od ciotki zabawki ale...szybko nam się znudziły.... Quote
michelle04 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ...wyczulismy za to jakiegoś intruza... ...zlokalizowalismy jego..... Quote
michelle04 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ...po pełnym wrażeń spacerze,biegiem na kolację do hoteliku..... Quote
Hakita Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ależ cudowne Faflaczki...:loveu: :loveu: :loveu: Piękne foteczki, przepiękne!!! :multi: Oj, trzeba dodać do aukcji, koniecznie!!! :p Quote
Telimena Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Boksie były u mnie dzisiaj przez chwilę. Na szczęście Naomi już jest zdrowa. Poza tym nie "pachną" już tak, jak "pachniały". Oby ten domek się szybko znalazł. Quote
Hakita Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Zmieniłam fotki, ale cuś allegro wariuje, bo raz pokazuje stare, później nowe, a innym razem pomieszane fotki...:roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214900022 Quote
michelle04 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ...u mnie pokazuje przemieszane....:diabloti: Quote
la_pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 śliczne mordy, aż sie stęskniłam :roll: przed chiwlą były pomieszane :D Quote
Hakita Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pomieszałam je troszku, ale nie tak jak "som"...:-o Mam nadzieję, że to się zmieni...:cool3: Quote
la_pegaza Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 oooo super :kciuki: czyli to te nowe fotki ;) Quote
michelle04 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ...a ja dzisiaj już widziałam nasze faflunki kochane:loveu: , wprawdzie tylko przez chwilke , ale zawsze coś...żałuje tylko, że nie mogłam zabrać ich na spacer...:( teraz najwcześniej to dopiero w środę będę mogła je odwiedzić :-( La-pegaza załatwiłam sprawe z panem z hoteliku.....;) Quote
Telimena Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 czy coś słychac nowego w sprawie naszych boksiów? Quote
szuwar0211 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witajcie ja mam dwie chętnę osoby na nasze fafluńki wysłałam im trochę fot i będę znimi w kontakcie. Osoby te odezwały się z alegratki do mnie. no i właśnie co u naszych miłusińskich??:loveu: Quote
Recommended Posts