Ziutka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Michelle..........jak spacer?? Czy Naomi jest już u Ciebie a Bomberek i Bolo na SGGW?? Quote
szuwar0211 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Witajcie. Czy już wiecie, że jedna z pań która była zainteresowana Bomberkiem chce go wziąć:loveu: na stałe? Ma go odebrać z Warszawy. Jest na niego zdecydowana. Zresztą wysłałam jej tyle pięknych zdjęć Bomberka, że nie mogła się nie zakochać. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze na SGGW i Bomberek będzie miał swój upragniony domek!:multi: Ta pani jest z pod Łodzi i ma domek z ogrodem..;) Quote
Telimena Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 nie miałam ostatnio nawet jednej wolnej chwili, widzę, że sporo się pozmieniało... :) Quote
AgaiTheta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 szuwar0211 napisał(a):Witajcie. Czy już wiecie, że jedna z pań która była zainteresowana Bomberkiem chce go wziąć:loveu: na stałe? Ma go odebrać z Warszawy. Jest na niego zdecydowana. Zresztą wysłałam jej tyle pięknych zdjęć Bomberka, że nie mogła się nie zakochać. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze na SGGW i Bomberek będzie miał swój upragniony domek!:multi: Ta pani jest z pod Łodzi i ma domek z ogrodem..;) Czy mowa o Pani co ma koty? Quote
Hakita Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Już się trochę pogubiłam...:cool3: I czekam też na decyzję w sprawie allegro. ;) Quote
michelle04 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ...Bomber już na SGGW a Naominka u mnie, Hakita poproszę Ciebie o allegro dla Naomi, jeslioczywiscie możesz, ale za kilka chwil, bo teraz chce dziewczyne zaprowadzić do weta, wykąpać, porobic piękne, nowe fotki i może wtedy...ale tak mi smutno, ze Naomi i Bomber musieli sie rozstać, ona bardzo tęskni za nim....:-( Quote
Hakita Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zatem czekam cierpliwie na nowe foteczki. ;) A dlaczego Bomber na SGGW??? Bo chyba czegoś nie doczytałam. :cool3: Quote
michelle04 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ...Bomberek na SGGW bo ma duża narośl na udzie i kilka mniejszych na brzuszku, może to być cos powaznego....oby wszystko było ok... Quote
Hakita Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Bidulek...:-( Trzymam mocno kciuki za jego zdrówko... Quote
la_pegaza Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja byłam bez netu , teraz jestem bez samochodu, na przymusowym pobycie w wawie :lol: Jak Naomi? Przeżywa dalej? Bomber ma odwiedziny :loveu: Quote
michelle04 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ..La_pegaza Bola tez zabierzcie, one sie już zaprzyjaźniły troszke, wiec nie powinno być problemu na wspólnym spacerku....prosze!!!!! Quote
la_pegaza Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 pojechała Ola :) ja urzęduję i czekam na telefon z serwisu kiedy mi auto naprawią :placz: Quote
Ziutka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Hakita napisał(a):I cóż Cioteczki??? Czekam cały czas...:p Czekamy...czekamy...:lol: Quote
giselle4 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 .......napszcie co u Naominki i Bomberka:multi: Czy Bomberek ma juz domek?:loveu: Quote
caroolcia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 co u faflunków? jak szkoda że sa rozdzieleni ;( Quote
Hakita Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dziewczyny napiszcie cuś kochane, bo zaczynam się martwić, czy wszystko ok...:-( Quote
michelle04 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ...Naominka bardzo tęskni za Bomberem, przez większośc czasu jest smutna i osowiała, na spacerach jest troszkę lepiej, zaczyna brykac, ale w domku jest apatyczna...:shake: Dzisiaj została sama na kilka godzin i .... troszkę narozrabiała, ale to pewnie z tęsknoty za Bomberem no i na dodatek nas nie było, więc stres jeszcze większy...Przy Niej nie wymawiamy imienia Bombera tylko mówimy 'Pan na B.":shake: Quote
Dharma Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bomberkowe plucka nie podobaly sie Panu Dr wiec zrobiliamy RTG. Na zdjeciu uwidocznily sie jakies nacieki ale sa to stare sprawy wiec na ta chwile plucka ok. Jest prawdopodobnie jakis problem z prostata bo Bomberek wolno i dlugo siusia. Po przebadaniu i wykluczeniu chorob zrobimy kastracje. Quote
Hakita Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Biedne Psinki...:shake: I Naomi, która tęskni i Bomber, który choruje...:-( Quote
gosikf & dogs Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Szkoda, że zostali rozdzieleni... Quote
Recommended Posts