Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie. Czy już wiecie, że jedna z pań która była zainteresowana Bomberkiem chce go wziąć:loveu: na stałe? Ma go odebrać z Warszawy. Jest na niego zdecydowana. Zresztą wysłałam jej tyle pięknych zdjęć Bomberka, że nie mogła się nie zakochać. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze na SGGW i Bomberek będzie miał swój upragniony domek!:multi: Ta pani jest z pod Łodzi i ma domek z ogrodem..;)

Posted

szuwar0211 napisał(a):
Witajcie. Czy już wiecie, że jedna z pań która była zainteresowana Bomberkiem chce go wziąć:loveu: na stałe? Ma go odebrać z Warszawy. Jest na niego zdecydowana. Zresztą wysłałam jej tyle pięknych zdjęć Bomberka, że nie mogła się nie zakochać. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze na SGGW i Bomberek będzie miał swój upragniony domek!:multi: Ta pani jest z pod Łodzi i ma domek z ogrodem..;)

Czy mowa o Pani co ma koty?

Posted

...Bomber już na SGGW a Naominka u mnie, Hakita poproszę Ciebie o allegro dla Naomi, jeslioczywiscie możesz, ale za kilka chwil, bo teraz chce dziewczyne zaprowadzić do weta, wykąpać, porobic piękne, nowe fotki i może wtedy...ale tak mi smutno, ze Naomi i Bomber musieli sie rozstać, ona bardzo tęskni za nim....:-(

Posted

...Naominka bardzo tęskni za Bomberem, przez większośc czasu jest smutna i osowiała, na spacerach jest troszkę lepiej, zaczyna brykac, ale w domku jest apatyczna...:shake: Dzisiaj została sama na kilka godzin i .... troszkę narozrabiała, ale to pewnie z tęsknoty za Bomberem no i na dodatek nas nie było, więc stres jeszcze większy...Przy Niej nie wymawiamy imienia Bombera tylko mówimy 'Pan na B.":shake:

Posted

Bomberkowe plucka nie podobaly sie Panu Dr wiec zrobiliamy RTG. Na zdjeciu uwidocznily sie jakies nacieki ale sa to stare sprawy wiec na ta chwile plucka ok.

Jest prawdopodobnie jakis problem z prostata bo Bomberek wolno i dlugo siusia. Po przebadaniu i wykluczeniu chorob zrobimy kastracje.