Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że tom kwestia czasu, i znajdziemy jakiegoś bokseromaniaka. Nie dobrze by było gdyby stali się wakacyjną przygodą do następnych wakacji max...

Znajdzie się ktoś, bez pośpiechu, bo jakm się człowiek spieszy to...

Buziaki dla piesków;)

Posted

Psiaki mają się fajnie, mordy im się cieszą :) Dziś siedzieliśmy sobie na terenie hotelu, na takim specjalnym wybiegu. Naomi latała i żarła trawę, Bomber się trzymał blisko i podtykał tyłek do drapania :loveu: Jemu przydałoby się zrobić RTG - śmiesznie stawia tylne łapki, częściej siada lub leży, choć tez ma zrywy i lata dookoła :) Naomi latała za piłeczką :diabloti: później wtrąbiła tabletki z odrobiną karmy, nawet nie zauważyła, że zjadła :lol: Ona się bardzo otworzyła do ludzi, cieszy się, sama podchodzi do mnie czy właściciela by ją głaskał. Dziś przed wypuszczeniem taki maluch z 5-6 letni im dawał chrupki przez siatkę i były zachwycone :p

Tarzanko

Posted

Przy mnie ani razu nie kichnęła/kaszlnęła. Byłam akurat zaraz przed sprzątaniem boksów, kupki ok, więc Bomber ma mieszaną puchę z suchą. Jedzenie wmiotły w ciągu 10 sek :lol: Są tylko trochę podziobane przez komary.