Hakita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 La_pegaza, tak odnośnie zapytania, to...zapytanie z wczoraj...:roll: Dość szybko ta adopcja...:razz: Quote
la_pegaza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 też mi się wydaje podejrzane :-? Jakaś dziewczyna w innym wątku chciała adoptować bokserkę - a w innych tematach amstaffa albo jeszcze cuś ... :mad: Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Echhh, skąd ci ludzie sie biorą...??? :shake: Klonują ich, czy co???!!! :mad: Quote
gosikf & dogs Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Myślę, że tom kwestia czasu, i znajdziemy jakiegoś bokseromaniaka. Nie dobrze by było gdyby stali się wakacyjną przygodą do następnych wakacji max... Znajdzie się ktoś, bez pośpiechu, bo jakm się człowiek spieszy to... Buziaki dla piesków;) Quote
la_pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pośpiech nie wskazany owszem, ale ogłaszanie ich jak najbardziej ;) Psy mają opłacony hotel do 8 lipca. Dziś pewnie będę u nich po południu. Quote
Hakita Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wierzę, że Psiny znajdą swojego ukochanego człowieka... Quote
Hakita Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 la_pegaza napisał(a):Chcecie nowe zdjęcia? :cool3: TAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
la_pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Psiaki mają się fajnie, mordy im się cieszą :) Dziś siedzieliśmy sobie na terenie hotelu, na takim specjalnym wybiegu. Naomi latała i żarła trawę, Bomber się trzymał blisko i podtykał tyłek do drapania :loveu: Jemu przydałoby się zrobić RTG - śmiesznie stawia tylne łapki, częściej siada lub leży, choć tez ma zrywy i lata dookoła :) Naomi latała za piłeczką :diabloti: później wtrąbiła tabletki z odrobiną karmy, nawet nie zauważyła, że zjadła :lol: Ona się bardzo otworzyła do ludzi, cieszy się, sama podchodzi do mnie czy właściciela by ją głaskał. Dziś przed wypuszczeniem taki maluch z 5-6 letni im dawał chrupki przez siatkę i były zachwycone :p Tarzanko Quote
Telimena Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a jak się dzisiaj czuja? czy Naomi przestała wreszcie kaszleć? Quote
la_pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przy mnie ani razu nie kichnęła/kaszlnęła. Byłam akurat zaraz przed sprzątaniem boksów, kupki ok, więc Bomber ma mieszaną puchę z suchą. Jedzenie wmiotły w ciągu 10 sek :lol: Są tylko trochę podziobane przez komary. Quote
Telimena Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A nie dałoby im się zafundować advantixu? Myślisz, że to za duży wydatek? Quote
la_pegaza Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Myślę, że warto. Zgłosiłam dziś solo Bomberka do wyborczej z portretem ;) Mam nadzieję, że się ukaże :nerwy: Quote
Telimena Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 To może podjedziesz do mnie po to jutro? Mam nadzieję, że znajdą się domki... Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hmmm, a są chociaż jakieś widoki na domek, domki??? :cool3: Quote
la_pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Na razie cisza :placz: Jeszcze nie mogę znaleźć ich książeczek :flaming: Quote
Donvitow Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Fajne foty.Ksiązećzkami się nie martw. Telimena zrobi Ci falsyfikaty:evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :loveu: szczęścia pieski:multi: czeka was jeszcze wiele dobrego:p bedzie tak ...napewno bedzie:multi: Quote
la_pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 swojego paszportu szukałam jakieś pół roku :lol: chyba czas na jakąś lecytynę ;) Quote
Telimena Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 jak pieski dzisiaj? jak Naomi? chchiałabym ją zobaczyć zanim skończy się jej antybiotyk - to chyba wypada, że jutro, prawda? Quote
Recommended Posts