Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie odzywam się, bo ni mom czosu:razz:
Do boksiów mam zamiar w tym tyg. podjechać, ale dzisiaj napewno nie, więc dobrze michelle, że Ty dzisiaj będziesz;)

A, jak by się znalazl transport dla Bombera na Sggw to dolączam do niego "moją" Kenię, która też szuka dojazdu do Warszawy!:lol:
...baaaardzo grzeczna dziewczynka, więc nie będzie przeszkadzać!

Ze swojej strony- jak mi się trasnport trafi, to czy PKP Bomber też może pojechać na Sggw??

P.S. Jest następny żółty bokser w "naszym" schronie- prosto od właścicieli! :(

Posted

...właśnie wróciłam ze spaceru z bąblami, są cudowne:loveu: Bomber na początku był bardzo spokojny, ale jak Naomi zaczęła ganiac to i Bomber sie troszkę rozruszał. Martwi mnie fakt, ze Bomber tak często posikuje, nie wiem czy to moze być jakiś problem z pęcherzem, czy moze jest to naturalne. Naomi natomiast jak na mój gust jest zdrowa, nie kaszlała, biegała jak szalona, pięknie aportowała, zaczepiała Bombera, bawili sie razem w przeciąganie smyczy i o dziwo to Bomber zaczął :evil_lol:
za chwilę wstawię fotki :loveu: