la_pegaza Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dziś miałam telefon z allegro, ale pani chce psa max do 2 lat :roll: odesłałam ją na stronę adopcyjną. Quote
la_pegaza Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :lol: zresztą w aukcji jest napisany ich wiek :roll: Quote
gosikf & dogs Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 YCH...Ja już nic nie powiem. Ludzie są durni! Kto (normalny) chce bokserzą parkę???:cool3: Quote
la_pegaza Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Przypominam, że Bomber czeka na transport na sggw, bo domku coś nie widać, a tam przynajmniej bedzie mu tą narośl usunąć i wykastrować. Pomocy! Quote
michelle04 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ...nie wiem czy Koperek była, bo nie odzywa sie, ale ja dzisiaj do nich zajrze.... Quote
Hakita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Echh, ludzie...:shake: Gdzie te porządne domki, gdzie???!!! Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Gdyby tak znalazl się domek dla parki - żeby zostały razem..... czy wszystkie dobre i normalne domki już zajęte??? Quote
la_pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 albo na wakacjach ... :shake: i nie w głowie adopcje, bo pies w wakacje to przecież kłopot ... :shake: Quote
Koperek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Nie odzywam się, bo ni mom czosu:razz: Do boksiów mam zamiar w tym tyg. podjechać, ale dzisiaj napewno nie, więc dobrze michelle, że Ty dzisiaj będziesz;) A, jak by się znalazl transport dla Bombera na Sggw to dolączam do niego "moją" Kenię, która też szuka dojazdu do Warszawy!:lol: ...baaaardzo grzeczna dziewczynka, więc nie będzie przeszkadzać! Ze swojej strony- jak mi się trasnport trafi, to czy PKP Bomber też może pojechać na Sggw?? P.S. Jest następny żółty bokser w "naszym" schronie- prosto od właścicieli! :( Quote
la_pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 PKP tak :) on jest spokojny. kurcze, masz info o nowym? i fotki: :cool3: Quote
michelle04 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ...właśnie wróciłam ze spaceru z bąblami, są cudowne:loveu: Bomber na początku był bardzo spokojny, ale jak Naomi zaczęła ganiac to i Bomber sie troszkę rozruszał. Martwi mnie fakt, ze Bomber tak często posikuje, nie wiem czy to moze być jakiś problem z pęcherzem, czy moze jest to naturalne. Naomi natomiast jak na mój gust jest zdrowa, nie kaszlała, biegała jak szalona, pięknie aportowała, zaczepiała Bombera, bawili sie razem w przeciąganie smyczy i o dziwo to Bomber zaczął :evil_lol: za chwilę wstawię fotki :loveu: Quote
la_pegaza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :multi: super są, nie? :loveu: no on dosyć często sika, ale zawsze coś tam leci, nie tylko krople, więc nie wiem czy to pęcherz :roll: Quote
michelle04 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ...bawimy sie w przeciąganie smyczy....:loveu: Quote
michelle04 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ..jutro ciotka znowu zabierze nasze pociechy na spacer....:painting: Quote
caroolcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 piekne foteczki - wspaniale ze je zabierasz na takie spacerki! są grzeczniutkie? Quote
Recommended Posts