la_pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 oooo to super :kciuki: do mnie nikt nie dzwonił :( Quote
michelle04 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ...jak wszystko dobrze pójdzie to będę u naszych milusińskich w środę, niestety dzisiaj nie mogłam, a jutro Panu z hoteliku nie odpowiada, wiec...zostaje środa... Quote
Hakita Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 La_pegaza dostałam maila. Zaraz Ci prześlę. ;) Quote
michelle04 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ...jutro nastąpi spotkanie na szczycie...:cool3: w domu mam Bola, ale obiecałam że jutro zabiorę Bombera i Noami na spacerek wiec....będe miała trójkę dzieci na wybiegu, ciekawe czy sie polubia :diabloti: jeśli nie to ja z jednym w jedna stonę a TZ z parką w drugą...hihihihihi Quote
Hakita Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 la_pegaza napisał(a):dzięki, już tam piszę :) I jak tam, cuś się wyklarowało??? :cool3: Quote
michelle04 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ..po głębszych przemysleniach ( nie mylić ze po kilku głębszych :beerchug: ) zostałam z Bolem w domku a do państwa Bomberów pojechał TZ...moze zmienię zdanie, że faceci jednak też do czegoś sie przydają.....:diabloti: hihihiihi relacja ze spotkania wieczorem.....:loveu: Quote
michelle04 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ...dzisiaj na spacerze doszło do małego incydentu:roll: Noami biegała za kijkiem, a Bomber złapał gruby kołek i uganiał sie za nim jak szalony, w pewnej chwili TZ rzucił kijka Naomi i kołka Bomberowi, ale Naomi pobiegła za kołkiem Bombera,a że była bliżej dopadła jego pierwsza. Bomber się wściekł i ugryzł małą, az biudulka pisneła. Tz wtedy przywołał psiaki, wydał komende siad i skracił słownie Bombera i kazał przeprosić Naomi. Bomber spuścił pychola, przemyślał sprawę i ...zaczął lizać Naomi, a ta cytra mała ugryzła go wtedy w ucho i uciekła:diabloti: Bomber za nią, a że niuńka jest bardziej zwrotna, więc zdołała schowac sie za TZ-a:evil_lol: NO a potem juz ładnie sie razem bawili i Bomber był bardzo delikatny w stosunku do Naomi. Jaki z tego wniosek? Kobieta zawsze ma ostatnie słowo.:eviltong: Quote
Bodziulka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :evil_lol: szkoda, że kamery tam nie było :lol: Quote
michelle04 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ...ale są fotki, które wstawie jak tylko dogo będzie troszkę szybciej "chodzić":loveu: Quote
Ziutka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Relacje ze spacerku superr...:lol: Bardzo mądre psiaki z tych faflunków:loveu: To pozostaje nam tylko czekać na zdjęcia :cool3: I DOMKU PILNIE SZUKAMY Quote
michelle04 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ...zaczynamy spacerek, grzeczni jak zawsze....Naomi powącha kwiatuszka, Bomberek popatrzy na pszczółke...hihihihi Quote
michelle04 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ...dzisiaj jakiś taki pełny wigoru jestem... Quote
michelle04 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ...tylko to coś na nosie przeszkadza i zawęża pole widzenia.... Quote
michelle04 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ...aaaaalllleeeeeee....... ...wwoooowwwwww...... Quote
Ziutka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 la_pegaza napisał(a):śliczne fotki :klacz: :loveu: Śliczne, śliczne i do tego super opisane :cool3: Nawet słynny kołek uwieczniony został na zdjęciu ;) A drugie zdjęcie...Bomberek zajączek....jak Lusia :loveu: Quote
Hakita Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ależ piękne foteczki...:crazyeye: Allegro się skończyło i cisza...??? :-( Wystawię ponownie z nowymi fotkami, tak??? :razz: Quote
michelle04 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ...proszę wszystkie bokseromaniaczki i maniaków o trzmanie kciuków za jutrzejszy spacer, bo jesLi Bomber i Naomi zgodza sie z Bolem, który jest u mnie na tymczasie to zabieram cała zgraję w sobotę do domku i w niedzielę ruszamy na SGGW z Bomberkiem i Bolem a Naominka zostanie z rodzicami do naszego powrotu...ale mam stresssaa, zeby tylko wszystko dobrze poszło.....:cool1: Quote
Ziutka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 michelle04 napisał(a):...proszę wszystkie bokseromaniaczki i maniaków o trzmanie kciuków za jutrzejszy spacer, bo jesLi Bomber i Naomi zgodza sie z Bolem, który jest u mnie na tymczasie to zabieram cała zgraję w sobotę do domku i w niedzielę ruszamy na SGGW z Bomberkiem i Bolem a Naominka zostanie z rodzicami do naszego powrotu...ale mam stresssaa, zeby tylko wszystko dobrze poszło.....:cool1: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: TRZYMAMY Z CAłYCH SIł.....JESTEś WSPANIAłA MICHELLE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts