Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...jutro nastąpi spotkanie na szczycie...:cool3: w domu mam Bola, ale obiecałam że jutro zabiorę Bombera i Noami na spacerek wiec....będe miała trójkę dzieci na wybiegu, ciekawe czy sie polubia :diabloti: jeśli nie to ja z jednym w jedna stonę a TZ z parką w drugą...hihihihihi

Posted

..po głębszych przemysleniach ( nie mylić ze po kilku głębszych :beerchug: ) zostałam z Bolem w domku a do państwa Bomberów pojechał TZ...moze zmienię zdanie, że faceci jednak też do czegoś sie przydają.....:diabloti: hihihiihi
relacja ze spotkania wieczorem.....:loveu:

Posted

...dzisiaj na spacerze doszło do małego incydentu:roll: Noami biegała za kijkiem, a Bomber złapał gruby kołek i uganiał sie za nim jak szalony, w pewnej chwili TZ rzucił kijka Naomi i kołka Bomberowi, ale Naomi pobiegła za kołkiem Bombera,a że była bliżej dopadła jego pierwsza. Bomber się wściekł i ugryzł małą, az biudulka pisneła. Tz wtedy przywołał psiaki, wydał komende siad i skracił słownie Bombera i kazał przeprosić Naomi. Bomber spuścił pychola, przemyślał sprawę i ...zaczął lizać Naomi, a ta cytra mała ugryzła go wtedy w ucho i uciekła:diabloti: Bomber za nią, a że niuńka jest bardziej zwrotna, więc zdołała schowac sie za TZ-a:evil_lol: NO a potem juz ładnie sie razem bawili i Bomber był bardzo delikatny w stosunku do Naomi. Jaki z tego wniosek? Kobieta zawsze ma ostatnie słowo.:eviltong:

Posted

Relacje ze spacerku superr...:lol:
Bardzo mądre psiaki z tych faflunków:loveu:

To pozostaje nam tylko czekać na zdjęcia :cool3:

I DOMKU PILNIE SZUKAMY

Posted

la_pegaza napisał(a):
śliczne fotki :klacz: :loveu:

Śliczne, śliczne i do tego super opisane :cool3:
Nawet słynny kołek uwieczniony został na zdjęciu ;)
A drugie zdjęcie...Bomberek zajączek....jak Lusia :loveu:

Posted

...proszę wszystkie bokseromaniaczki i maniaków o trzmanie kciuków za jutrzejszy spacer, bo jesLi Bomber i Naomi zgodza sie z Bolem, który jest u mnie na tymczasie to zabieram cała zgraję w sobotę do domku i w niedzielę ruszamy na SGGW z Bomberkiem i Bolem a Naominka zostanie z rodzicami do naszego powrotu...ale mam stresssaa, zeby tylko wszystko dobrze poszło.....:cool1:

Posted

michelle04 napisał(a):
...proszę wszystkie bokseromaniaczki i maniaków o trzmanie kciuków za jutrzejszy spacer, bo jesLi Bomber i Naomi zgodza sie z Bolem, który jest u mnie na tymczasie to zabieram cała zgraję w sobotę do domku i w niedzielę ruszamy na SGGW z Bomberkiem i Bolem a Naominka zostanie z rodzicami do naszego powrotu...ale mam stresssaa, zeby tylko wszystko dobrze poszło.....:cool1:

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

TRZYMAMY Z CAłYCH SIł.....JESTEś WSPANIAłA MICHELLE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: