Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
On dziś był na wystawie w Chorzowie, rozmawiałam z nim koło południa.

Tam siedzi jakaś babka, bo przecież jego psy też tam są :roll:

Telimena, wpadnę w poniedziałek, jak załatwię sprawę tych suń na Skarbowców ;)

Co za suńki na Skarbowców?:razz:

Posted

Skoro siedzi jakaś babka to powinno byc otwarte i powinien byc stały dostęp do psów. To jest conajmniej dziwne...

Co to za opieka, min 2 spacery dziennie???AKURAT!

Kurde co to za hotel.

Bez opieki. Przynajmniej w hotelu wiemy, że nam nie zginą, i mają schronienie.

Gdzie ten hotel, gdzie jest ta opolska. Ja mam teraz dużo czasu ale brak samochodu więc jakby co to mogłabym zaglądac w tych godzinach kiedy ten pan może. Tylko nie wiem jakby tam dojechac. Ale ktoś się w końcu wybiera do naszych boksiów???

Mam nadzieję, że są karmione chociaż:shake:

Telimena czy BOMBEr jest na diecie ryż- kurczak? O ile ktoś mu to przygotowuje...

Posted

Był. Już nie jest. Pan twierdził, że mu nie wolno tam trzymać jedzenia gotowanego, bo nie ma specjalnej chłodni. Na początku się uparłam i podobno dostawał. Teraz jest podobno na puszkach z jagnięciną. Podobno jest wszystko ok. Wszystko podobno... :razz: Dzisiaj Pan zadzwonil i byłam mile zaskoczona, zapytał, czy na pewno pies ma nie dostawać już dziś antybiotyku, bo mu nie dałam na niedzielę. Zaskoczył mnie. Może jednak dostają te leki ode mnie. La pegaza jedzie tam w poniedziałek, a potem wpadnie też do mnie do gabinetu.

Posted

Szkoda, że nikt nie napisal, że boksie są w hotelu w Siechnicach...:shake: Ja mieszkam ok. 5 km za Siechnicami i prawie codziennie przejeżdżam przez nie dwa razy- napewno nie zrobilo by mi problemu, żeby do nich zajrzeć!

Posted

Jestem :eviltong:

Ze mnie gapa, bo zapomniałam napisać babce żeby ogłoszenie szło kilka dni :splat:

Burza trochę pokrzyżowała moje plany spacerowe :roll: więc pojechaliśmy z wizytą do Telimeny :p

Ale od początku:

Psy bardzo się ucieszyły na nasz widok :) Odtańczyły swoje i były gotowe do wyjścia. Bomber mnie obszczekał :cool1:, Naomi się cieszyła - u niej widać zmianę na plus :multi: Już nie jest taka nieśmiała :diabloti:
Na trawniku harce i szybko leciały do samochodu... nie robi im zbytnio różnicy którego ... :lol:

Jeżdżą super, bardzo to lubią :) Naomi brzuch jest już ok, nie jest taki wzdęty, wygląda dużo lepiej :loveu: Bomber jak to bokser :evil_lol: Tylko ta narośl jakby większa :roll:

Pochodziliśmy trochę, one ślicznie chodzą, w ogóle nie ciągną :loveu: Wyskoczył jakiś przerośnięty jamnik i je obskoczył, Bomber go obszczekał jak podleciał mu pod nos, ale nie chciały go zjeść. Później widziały kota, zainteresowane, ale nie ciągnęły w jego stronę. :cool1:

Tu u Telimeny:

Posted

Fajne pieski :).

Naomi już lepiej, a Bomberowi niestety rzeczywiście rośnie ta zmiana na nodze. Uważam, że trzeba to jak najszybciej usunąć.

Ja mam gabinet w Siechnicach. Wiele razy próbowałam się z panem z hotelu umówić, żeby zobaczyć psiaki ale jego rzeczywiście trudno tam było zastać. Próbowałam i przed i po pacy ale jego nigdy nie było w pobliżu.

Posted

Piękne Psiutki!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Dostałam maila w sprawie Boksiów, co prawda troszku dziwny lub mało konkretny, ale mam pytanie: komu przesłać??? Kto zajmuje się sprawą adopcji Boksiów??? :cool3: