yolanovi Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Dopiero dzisiaj zobaczyłam zmieniony tytuł wątku. Zaglądałam tu do Was wcale nierzadko, bo Aiszunia od początku zawładnęła moim sercem, była w typie urody jaki lubię. Żegnaj psinko Quote
Mysza2 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Dopiero dzisiaj zobaczyłam zmieniony tytuł wątku. Zaglądałam tu do Was wcale nierzadko, bo Aiszunia od początku zawładnęła moim sercem, była w typie urody jaki lubię. Żegnaj psinko :( Zaglądaj dalej Jolu, chwyta za serce to, że tyle osób pamięta Aiszunie Quote
paula_t Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Weszłam dzisiaj na dogo i nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam tytuł wątku...:( Jakie to niesprawiedliwe :( Ona miała taką wolę życia, tak walczyła, nic jej nie złamało, a tutaj takie wieści....:( Dziewczyny, dziękuję Wam, że pozwoliłyście jej spędzić ten czas u Kasi. Nie spotkałam jej nigdy na żywo, ale na każdym zdjęciu miała tak uśmiechnięty pycholek, takie rozanielone oczka, że wystarczyło jedno spojrzenie, żeby stwierdzić, że warto. Żegnaj smoczku :( 1 Quote
Radek Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Też nie miałem okazji poznać Aiszy, ale dzięki wspaniałym opisom i cudownym zdjęciom wydaje mi się jakbym ją znał. Quote
maarit Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Dopiero się dowiedziałam... :( Biegaj szczęśliwa za TM [*] Quote
halszka Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 tak bardzo przykro...tak cholernie przykro :( żegnaj Aiszo kochana do zobaczenia kiedyś... Quote
Radek Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 żegnaj Aiszo kochana do zobaczenia kiedyś... Mam nadzieję, że kiedyś dane będzie mi spotkać Aiszę. Quote
bela51 Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Smutne wiesci, bardzo mi przykro :( Zegnaj kochana sunieczko :( Quote
AgusiaP Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Mam nadzieję, że kiedyś dane będzie mi spotkać Aiszę. Mam nadzieję, że tak jest Radku. Quote
Mysza2 Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Dziękujemy za pamięć o AIszuni. Może nas te wszystkie kochane ogony przywitają kiedyś. Cudnie by było gdyby taki był raj. Quote
Radek Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Taki mi się fragment tekstu przypomniał: W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły. W moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy. 3 Quote
AgusiaP Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Taki mi się fragment tekstu przypomniał: W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły. W moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy. Piękny, wzruszający wierszyk Radku... Quote
Mysza2 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Taki mi się fragment tekstu przypomniał: W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły. W moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy. Piękny wiersz Radku. Quote
Panna Marple Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Brakuje tego roześmianego pycholca, najpiękniejszych oczu i cudownych uszu :( Quote
Radek Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Mi też brakuje:( Zawsze z ciekawością tu zaglądałem i czytałem, co u Kangurka. Agusia, Mysza ten wiersz ktoś mi wkleił na wątek mojej Norci, tak się wtedy popłakałem. Bardzo mi się ten wiersz (wkleiłem tutaj tylko fragment) podoba i niezmiennie mnie wzrusza. Quote
Gabi79 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Taki mi się fragment tekstu przypomniał: W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły. W moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy. Oby tak było, tak bardzo tęsknię za moimi i nie moimi psiakami Quote
Mysza2 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 A to cały śliczny wiersz "Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy" B. Borzymowska 3 Quote
Bogusik Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Piekny i bardzo wzruszający wiersz.... Aiszuniu [*] pamiętam o Tobie,śliczna,dzielna sunieczko.... Quote
AgusiaP Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Mi też brakuje:( Zawsze z ciekawością tu zaglądałem i czytałem, co u Kangurka. Agusia, Mysza ten wiersz ktoś mi wkleił na wątek mojej Norci, tak się wtedy popłakałem. Bardzo mi się ten wiersz (wkleiłem tutaj tylko fragment) podoba i niezmiennie mnie wzrusza. Bardzo Ci za niego dziękujemy Radku. Mam nadzieję, że tak jest. Łzy płyną po policzkach, jak się go czyta. Quote
Gabi79 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Dzisiaj wpłynęła deklaracja czerwcowa dla Aiszuni od Neelith (20,-), bardzo dziękujemy!!! Pieniążki przekazane zostały dla Misiuni http://www.dogomania.com/forum/topic/145747-misia-moja-pani-zgin%C4%99%C5%82a-pod-ko%C5%82ami-poci%C4%85gu/ Quote
AgusiaP Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Dzisiaj wpłynęła deklaracja czerwcowa dla Aiszuni od Neelith (20,-), bardzo dziękujemy!!! Pieniążki przekazane zostały dla Misiuni http://www.dogomania.com/forum/topic/145747-misia-moja-pani-zginęła-pod-kołami-pociągu/ Pięknie dziękujemy !!! Quote
Radek Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Dzisiaj wpłynęła deklaracja czerwcowa dla Aiszuni od Neelith (20,-), bardzo dziękujemy!!! Jest w tym coś poruszającego. Aisza powędrowała za TM, a jej deklaracje pomagają innej bidzie. Quote
Mysza2 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Jest w tym coś poruszającego. Aisza powędrowała za TM, a jej deklaracje pomagają innej bidzie. Bo Aiszunia to taka mamuśka była. Wspominałyśmy z Agusią, jak łapałyśmy jedną z tych jej "dzikich córek", ja trzymałam tylne łapy suni, Agusia przednie, a Aiszunia gryzła od tyłu Agę broniąc tej swojej córy. Aga się darła na przemian: "Ela, trzymaj!!!!, Aisza nie gryź mnie, Ela trzymasz??, Aisza nie gryź mnie". Jeszcze widzę Aiszunię w tym okropnym miejscu, a potem u Kasi w słoneczku i w domu. Chociaż te 1,5 roku pożyła sobie w ciepełku, nie rodziła co pół roku następnych bid. Quote
jola&tina Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Często jestem u Aiszy. Oglądam zdjęcia, czytam posty,,,, Taka mała sunia a teraz taka wielka pustka po niej i wielki smutek. Kochany Kangurku, bardzo mi ciebie brakuje. 1 Quote
Recommended Posts