Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aguś nie ma za co! Ważne, że maluszek,okruszek już bezpieczny.

Mnie również było bardzo miło Cię poznać Aguś !

Elunia wszystkie wiadomości o maleńkiej przesyła mi na bieżąco.

Nie wiem jak ktoś się mógł pozbyć takiego cuda...

Ona chyba mniejsza jest od naszej Figuni.

Aguś, sądzę,że dla tych, którzy są zdolni wywalić psa, kota, czy inne zwierzę na ulicę nie ma znaczenia jego, wielkość, ani nic innego.

Takie kanalie nie mają uczuć.

Aiszunia bogatsza o wpłaty za kwiecień i maj od Asi Lisowskiej 40,- i Ady-Vebby 30,- Dziękujemy bardzo serdecznie!!!

Posted

Aiszunia czuje sie tak, jakby nie miała zabiegu, czyli ma apetyt, szaleje na spacerach!!!
Kasia była z nią na kontroli u weta, wszystko pięknie wyglada, tylko Kasia musi pilnować tej ranki na szyjce, zaczyna sie goić, wiec zaczyna swędzieć, dziewczynka musi chodzić w kołnierzu.
W poniedziałek jadą na ponowna kontrole.

Teraz nie pamietam, czy Kasia zapłaciła 30 czy 35 zł....

• Upvote 1
Posted

Aiszunia czuje sie tak, jakby nie miała zabiegu, czyli ma apetyt, szaleje na spacerach!!!
Kasia była z nią na kontroli u weta, wszystko pięknie wyglada, tylko Kasia musi pilnować tej ranki na szyjce, zaczyna sie goić, wiec zaczyna swędzieć, dziewczynka musi chodzić w kołnierzu.

Kochana, dzielna Aiszunia!!!

Poczekam z zapłatą, aż Kasia napisze ile dokładnie

Posted

Brawo Aiszuniu! Oby tak dalej :) 

Najważniejsze, że sunia ma apetyt i z chęcią wychodzi na spacer, to oznacza, że nie czuje żadnego dyskomfortu ani bólu:)

• Upvote 1
Posted

Kochana, dzielna Aiszunia!!!

Poczekam z zapłatą, aż Kasia napisze ile dokładnie

Kasia idzie dzisiaj na kontrolę z Aiszunią, więc Gabrysiu wyślesz za dwie wizyty pieniążki za jednym razem.

Posted

Super!!! :)

• Upvote 1
Posted

Kasia idzie dzisiaj na kontrolę z Aiszunią, więc Gabrysiu wyślesz za dwie wizyty pieniążki za jednym razem.

Ok. czekam na info ile mam przelać i na wieści, jak Aiszunia się ma

A to małe cudo złapane w zeszłym tygodniu dostało imię Tosia i ma się dobrze:) :)

Oby tylko maleńka już zawsze była szczęśliwa i nie spotkało jej nic złego

Wpłynęła majowa deklaracja od Alli Chrzanowskiej (20,-) bardzo serdecznie dziękujemy!!!

• Upvote 1
Posted

Ok. czekam na info ile mam przelać i na wieści, jak Aiszunia się ma

Aisza ma się bardzo dobrze :-)

Byłyśmy na kontroli - wszystko ładnie się goi i w czwartek jedziemy na ściągnięcie części szwów. Dzisiaj zapłaciłam 20 zł- za tabletki przeciwbólowe/przeciwzapalne i na ostatniej wizycie Aisza dostała zastrzyki za 30 zł.

2cxi0t3.jpg

i dzisiejsza Aiszunia :-)

przepraszam od razu, że zdjęcia w jednym stylu ale ona jest tak piękna i fotogeniczna, że ciężko mi wybrać które wstawić :-)

ziwoww.jpg

6z7cd2.jpg

2jb9o5i.jpg