Gabi79 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Aguś nie ma za co! Ważne, że maluszek,okruszek już bezpieczny. Mnie również było bardzo miło Cię poznać Aguś ! Elunia wszystkie wiadomości o maleńkiej przesyła mi na bieżąco. Nie wiem jak ktoś się mógł pozbyć takiego cuda... Ona chyba mniejsza jest od naszej Figuni. Aguś, sądzę,że dla tych, którzy są zdolni wywalić psa, kota, czy inne zwierzę na ulicę nie ma znaczenia jego, wielkość, ani nic innego. Takie kanalie nie mają uczuć. Aiszunia bogatsza o wpłaty za kwiecień i maj od Asi Lisowskiej 40,- i Ady-Vebby 30,- Dziękujemy bardzo serdecznie!!! Quote
kolejna kobietka Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Cudny okruszek. Dobrze, że już w DS :) Oj miałybyście zasyp telefonów na pewno :P Quote
jola&tina Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ale cudna malizna odwiedziła Aiszę! A jak Aisza dzisiaj się czuje? Quote
Radek Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Cudowna ta kruszynka. A jak się miewa Aisza? Wszystko w porządku? Quote
AgusiaP Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Aiszunia czuje sie tak, jakby nie miała zabiegu, czyli ma apetyt, szaleje na spacerach!!! Kasia była z nią na kontroli u weta, wszystko pięknie wyglada, tylko Kasia musi pilnować tej ranki na szyjce, zaczyna sie goić, wiec zaczyna swędzieć, dziewczynka musi chodzić w kołnierzu. W poniedziałek jadą na ponowna kontrole. Teraz nie pamietam, czy Kasia zapłaciła 30 czy 35 zł.... 1 Quote
Gabi79 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Aiszunia czuje sie tak, jakby nie miała zabiegu, czyli ma apetyt, szaleje na spacerach!!! Kasia była z nią na kontroli u weta, wszystko pięknie wyglada, tylko Kasia musi pilnować tej ranki na szyjce, zaczyna sie goić, wiec zaczyna swędzieć, dziewczynka musi chodzić w kołnierzu. W poniedziałek jadą na ponowna kontrole.Teraz nie pamietam, czy Kasia zapłaciła 30 czy 35 zł.... Kochana, dzielna Aiszunia!!! Poczekam z zapłatą, aż Kasia napisze ile dokładnie Quote
paula_t Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Brawo Aiszuniu! Oby tak dalej :) Najważniejsze, że sunia ma apetyt i z chęcią wychodzi na spacer, to oznacza, że nie czuje żadnego dyskomfortu ani bólu:) 1 Quote
AgusiaP Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Kochana, dzielna Aiszunia!!! Poczekam z zapłatą, aż Kasia napisze ile dokładnie Kasia idzie dzisiaj na kontrolę z Aiszunią, więc Gabrysiu wyślesz za dwie wizyty pieniążki za jednym razem. Quote
kolejna kobietka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Aiszunia czuje sie tak, jakby nie miała zabiegu, czyli ma apetyt, szaleje na spacerach!!! Kasia była z nią na kontroli u weta, wszystko pięknie wyglada, tylko Kasia musi pilnować tej ranki na szyjce, zaczyna sie goić, wiec zaczyna swędzieć, dziewczynka musi chodzić w kołnierzu. W poniedziałek jadą na ponowna kontrole. Teraz nie pamietam, czy Kasia zapłaciła 30 czy 35 zł.... Super!!! :) 1 Quote
Mysza2 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 A to małe cudo złapane w zeszłym tygodniu dostało imię Tosia i ma się dobrze:):) Quote
Gabi79 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Kasia idzie dzisiaj na kontrolę z Aiszunią, więc Gabrysiu wyślesz za dwie wizyty pieniążki za jednym razem. Ok. czekam na info ile mam przelać i na wieści, jak Aiszunia się ma A to małe cudo złapane w zeszłym tygodniu dostało imię Tosia i ma się dobrze:) :) Oby tylko maleńka już zawsze była szczęśliwa i nie spotkało jej nic złego Wpłynęła majowa deklaracja od Alli Chrzanowskiej (20,-) bardzo serdecznie dziękujemy!!! 1 Quote
kasiainat Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Ok. czekam na info ile mam przelać i na wieści, jak Aiszunia się ma Aisza ma się bardzo dobrze :-) Byłyśmy na kontroli - wszystko ładnie się goi i w czwartek jedziemy na ściągnięcie części szwów. Dzisiaj zapłaciłam 20 zł- za tabletki przeciwbólowe/przeciwzapalne i na ostatniej wizycie Aisza dostała zastrzyki za 30 zł. i dzisiejsza Aiszunia :-) przepraszam od razu, że zdjęcia w jednym stylu ale ona jest tak piękna i fotogeniczna, że ciężko mi wybrać które wstawić :-) Quote
Mysza2 Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Kochany nasz kangurek:):), mądre, dobre, kochane oczyska. Dziękujemy Kasiu, Quote
jola&tina Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Czyli goi się jak na psie :) Kochana suniu - tak trzymać! 1 Quote
Bogusik Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Aisza jest wyjątkowa!Cudna i kochana i te oczy....:) Zdrowiej nam śliczna panienko! :) 1 Quote
Radek Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Nawet nie wiecie jak się cieszę, że z Aiszą dobrze. 1 Quote
AgusiaP Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Jak zwykle ślicznie wyszła na zdjęciach! Kochana, mądra sunieczka! Quote
Mysza2 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Z wątku Fifi jeszcze takie śliczne zdjęcie Aiszuni podkradłam :):) Quote
Recommended Posts