Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bogusik']Dzisiaj pozamieniałam, w niektórych ogłoszeniach miasta.Może tym razem, Aiszunia skradnie komuś serducho?!:smile::kciuki:[/QUOTE]

Oby kochana oby ;) dzięki:loveu:

Posted

[quote name='Bogusik']Dzisiaj pozamieniałam, w niektórych ogłoszeniach miasta.Może tym razem, Aiszunia skradnie komuś serducho?!:smile::kciuki:[/QUOTE]

Bogusiu, dzięki serdeczne!!!

Na konto Aiszy wpłynęła czerwcowa deklaracja od madziakato. Dziękujemy serdecznie, jutro wpiszę w rozliczenie

Posted

[quote name='jolantina']Popyt na szczeniaki duży!!!
Może ktoś zamiast Lakusia będzie chciał tego malutkiego szczeniaczka, na wątek którego zaprasza Gabi79?[/QUOTE]

Bardzo dobry pomysł...

Posted

[quote name='jolantina']Popyt na szczeniaki duży!!!
Może ktoś zamiast Lakusia będzie chciał tego malutkiego szczeniaczka, na wątek którego zaprasza Gabi79?[/QUOTE]

Może i maleńka będzie miała domek ;) trzymajcie kciuki ;)
Rozmawiałam z panią Małgosią od Lakusia wszystko jest ok, tylko nasz chłopak coś nie może przytyć, ale może to dla tego, że cały czas jeszcze rośnie ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Może i maleńka będzie miała domek ;) trzymajcie kciuki ;)
Rozmawiałam z panią Małgosią od Lakusia wszystko jest ok, tylko nasz chłopak coś nie może przytyć, ale może to dla tego, że cały czas jeszcze rośnie ;)[/QUOTE]
Nie pozostaje mi nic innego, jak mocno trzymać kciuki! :)

Posted

[quote name='agat21']No to kciuki wielkie dla Aiszuni, i kaska dla niej też poszła :)[/QUOTE]

[quote name='Panna Marple']Poleciał pieniążek dla Aiszuni-żeby panienka posag jakiś miała;)[/QUOTE]

Dziewczynki bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

A te kciuki to za maleńką z wątku na który Gabi zapraszała, nie za Aiszunię niestety...

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

A te kciuki to za maleńką z wątku na który Gabi zapraszała, nie za Aiszunię niestety...[/QUOTE]

Niestety, o Aiszunię nikt nie pyta, szczeniorka z tamtego wątku jedzie dzisiaj do DS.

Odnotowałam następujące wpłaty dla Aiszy:

agat21 20,- (lipiec)

Panna Marple 100,-

Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Po raz pierwszy sobie na to pozwalam, by zaśmiecać czyjeś wątki, ale [B]bardzo potrzebujemy pomocy[/B] dla 5-miesięcznego dożego [B]szczeniaczka[/B] (i nie chodzi o pieniądze, bo te wytrzasnę choćby spod ziemi). Proszę, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek tego dzieciaka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254114-Largo-b%C5%82%C4%99kitny-szczeniaczek-z-chorymi-%C5%82apkami-pom%C3%B3%C5%BCmy-psiemu-dziecku-SDA?p=22267397#post22267397[/url]

Posted

Byłyśmy z Elunią wczoraj u naszego kochanego Lakusia, teraz Czarusia ;):loveu::loveu::loveu:
Czaruś od czarodzieja ;) i literka R musiała być w jego nowym imieniu na szczęście :)
Jak podjechałyśmy pod dom, cieszył się na nasz widok, ale troszkę czasu musiało upłynąć, żeby do nas podszedł ;)
Na koniec wycałowałyśmy go za wszystkie czasy, czy mu się to podobało czy nie :evil_lol:
Nieeee żartuję nic na siłę ;)
Mamy zdjęcia i filmiki w wolej chwili wstawię ;)

Lakuś ma super dom, jak pisałyśmy wcześniej, taki o jakim marzyłyśmy:multi:
To jeszcze strachulec, ale pewnie z dnia na dzień będzie coraz lepiej ;)
Już Małgosia się o to postara :lol: