jola&tina Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Odwiedzam szczęśliwego Lakusia i szczęśliwą Aiszę. Słodkiej Aiszy życzę, by [B]dobry ds [/B]po nią się zgłosił jak najszybciej. Quote
Bogusik Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Dzisiaj pozamieniałam, w niektórych ogłoszeniach miasta.Może tym razem, Aiszunia skradnie komuś serducho?!:smile::kciuki: Quote
AgusiaP Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 [quote name='Bogusik']Dzisiaj pozamieniałam, w niektórych ogłoszeniach miasta.Może tym razem, Aiszunia skradnie komuś serducho?!:smile::kciuki:[/QUOTE] Oby kochana oby ;) dzięki:loveu: Quote
Gabi79 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='Bogusik']Dzisiaj pozamieniałam, w niektórych ogłoszeniach miasta.Może tym razem, Aiszunia skradnie komuś serducho?!:smile::kciuki:[/QUOTE] Bogusiu, dzięki serdeczne!!! Na konto Aiszy wpłynęła czerwcowa deklaracja od madziakato. Dziękujemy serdecznie, jutro wpiszę w rozliczenie Quote
Radek Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='Bogusik']Może tym razem, Aiszunia skradnie komuś serducho?!:smile::kciuki:[/QUOTE] Nie widzę innej możliwości:) Quote
Mysza2 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 O Aiszunię telefonow dalej zero. Za to o Lakusia znowu dwa:) Quote
jola&tina Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Popyt na szczeniaki duży!!! Może ktoś zamiast Lakusia będzie chciał tego malutkiego szczeniaczka, na wątek którego zaprasza Gabi79? Quote
paula_t Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='jolantina']Popyt na szczeniaki duży!!! Może ktoś zamiast Lakusia będzie chciał tego malutkiego szczeniaczka, na wątek którego zaprasza Gabi79?[/QUOTE] Bardzo dobry pomysł... Quote
AgusiaP Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='jolantina']Popyt na szczeniaki duży!!! Może ktoś zamiast Lakusia będzie chciał tego malutkiego szczeniaczka, na wątek którego zaprasza Gabi79?[/QUOTE] Może i maleńka będzie miała domek ;) trzymajcie kciuki ;) Rozmawiałam z panią Małgosią od Lakusia wszystko jest ok, tylko nasz chłopak coś nie może przytyć, ale może to dla tego, że cały czas jeszcze rośnie ;) Quote
agat21 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 No to kciuki wielkie dla Aiszuni, i kaska dla niej też poszła :) Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Mysza2']O Aiszunię telefonow dalej zero. Za to o Lakusia znowu dwa:)[/QUOTE] ehhh :sad: trzymam dalej :kciuki: Quote
Panna Marple Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Poleciał pieniążek dla Aiszuni-żeby panienka posag jakiś miała;) Quote
paula_t Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='AgusiaP']Może i maleńka będzie miała domek ;) trzymajcie kciuki ;) Rozmawiałam z panią Małgosią od Lakusia wszystko jest ok, tylko nasz chłopak coś nie może przytyć, ale może to dla tego, że cały czas jeszcze rośnie ;)[/QUOTE] Nie pozostaje mi nic innego, jak mocno trzymać kciuki! :) Quote
AgusiaP Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='agat21']No to kciuki wielkie dla Aiszuni, i kaska dla niej też poszła :)[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']Poleciał pieniążek dla Aiszuni-żeby panienka posag jakiś miała;)[/QUOTE] Dziewczynki bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: A te kciuki to za maleńką z wątku na który Gabi zapraszała, nie za Aiszunię niestety... Quote
Gabi79 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: A te kciuki to za maleńką z wątku na który Gabi zapraszała, nie za Aiszunię niestety...[/QUOTE] Niestety, o Aiszunię nikt nie pyta, szczeniorka z tamtego wątku jedzie dzisiaj do DS. Odnotowałam następujące wpłaty dla Aiszy: agat21 20,- (lipiec) Panna Marple 100,- Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Alla Chrzanowska Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Po raz pierwszy sobie na to pozwalam, by zaśmiecać czyjeś wątki, ale [B]bardzo potrzebujemy pomocy[/B] dla 5-miesięcznego dożego [B]szczeniaczka[/B] (i nie chodzi o pieniądze, bo te wytrzasnę choćby spod ziemi). Proszę, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek tego dzieciaka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254114-Largo-b%C5%82%C4%99kitny-szczeniaczek-z-chorymi-%C5%82apkami-pom%C3%B3%C5%BCmy-psiemu-dziecku-SDA?p=22267397#post22267397[/url] Quote
AgusiaP Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Anuś kochana Ty nasza:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Aisza bogatsza o 20,- od Asi Lisowskiej (deklaracja za czerwiec) Dziękujemy serdecznie!!! Quote
AgusiaP Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Byłyśmy z Elunią wczoraj u naszego kochanego Lakusia, teraz Czarusia ;):loveu::loveu::loveu: Czaruś od czarodzieja ;) i literka R musiała być w jego nowym imieniu na szczęście :) Jak podjechałyśmy pod dom, cieszył się na nasz widok, ale troszkę czasu musiało upłynąć, żeby do nas podszedł ;) Na koniec wycałowałyśmy go za wszystkie czasy, czy mu się to podobało czy nie :evil_lol: Nieeee żartuję nic na siłę ;) Mamy zdjęcia i filmiki w wolej chwili wstawię ;) Lakuś ma super dom, jak pisałyśmy wcześniej, taki o jakim marzyłyśmy:multi: To jeszcze strachulec, ale pewnie z dnia na dzień będzie coraz lepiej ;) Już Małgosia się o to postara :lol: Quote
Recommended Posts