Mysza2 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Bardzo dziękujemy za wpłaty i pamięć o Aiszuni:) Kasiu jak znosicie te upały? Quote
kasiainat Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Mysza2']Bardzo dziękujemy za wpłaty i pamięć o Aiszuni:) Kasiu jak znosicie te upały?[/QUOTE] Elu "my" pod lasem to nie ma tragedii :-) Poza tym te popołudniowe burze przynoszą ochłodzenie. Aisza zdecydowanie woli cień i rzadko kiedy wyleguje się się na słonku - najczęściej wypoczywa gdzieś pod krzakami albo w domu. Jest zawsze chętna na spacer czy to upał czy ulewa:-) Generalnie jest bardzo grzeczna tylko dość głośna - szczeka na wszystko także do mieszkania w bloku raczej się nie nadaje ( chyba, że sąsiedzi będą tolerancyjni ) ;-) Quote
AgusiaP Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 [quote name='kasiaprzystał']Elu "my" pod lasem to nie ma tragedii :-) Poza tym te popołudniowe burze przynoszą ochłodzenie. Aisza zdecydowanie woli cień i rzadko kiedy wyleguje się się na słonku - najczęściej wypoczywa gdzieś pod krzakami albo w domu. Jest zawsze chętna na spacer czy to upał czy ulewa:-) Generalnie jest bardzo grzeczna tylko dość głośna - szczeka na wszystko także do mieszkania w bloku raczej się nie nadaje ( chyba, że sąsiedzi będą tolerancyjni ) ;-)[/QUOTE] Dziękujemy Kasiu za wiadomości :):):) hmm to pasowałby domek z ogrodem dla naszej gadulińskiej... a tu nikt nie dzwoni ... Może po wakacjach coś się ruszy ;) Quote
paula_t Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='AgusiaP']Dziękujemy Kasiu za wiadomości :):):) hmm to pasowałby domek z ogrodem dla naszej gadulińskiej... a tu nikt nie dzwoni ... Może po wakacjach coś się ruszy ;)[/QUOTE] Miejmy nadzieję, bo straszna kicha z odzewem z ogłoszeń...:roll: Domek z ogródkiem albo tolerancyjnie sąsiedzi:razz: Z mojego też straszna gaduła, ale na szczęście, jak mieszkałam z rodzicami i jak teraz mieszkam z TŻ-em nigdy nikt nam nie zwrócił uwagi, że taki rozmowny z niego jegomość ;) Quote
Gabi79 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='paula_t']Miejmy nadzieję, bo straszna kicha z odzewem z ogłoszeń...:roll: Domek z ogródkiem albo tolerancyjnie sąsiedzi:razz: Z mojego też straszna gaduła, ale na szczęście, jak mieszkałam z rodzicami i jak teraz mieszkam z TŻ-em nigdy nikt nam nie zwrócił uwagi, że taki rozmowny z niego jegomość ;)[/QUOTE] To masz szczęście Paula. Mnie kilka razy w życiu się czepiali o Misia (poprzednik Kajtunia), ale na starym miejscu (tzn. jak mieszkałam z rodzicami). Teraz jest ok. Wolę mojego sąsiada, który uwielbia głośne imprezy niż kogoś komu miałoby przeszkadzać szczekanie psa:evil_lol: Są nowe wpłaty dla Aiszę, uzupełnię jutro. Quote
Mysza2 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='paula_t']Miejmy nadzieję, bo straszna kicha z odzewem z ogłoszeń...:roll: Domek z ogródkiem albo tolerancyjnie sąsiedzi:razz: Z mojego też straszna gaduła, ale na szczęście, jak mieszkałam z rodzicami i jak teraz mieszkam z TŻ-em nigdy nikt nam nie zwrócił uwagi, że taki rozmowny z niego jegomość ;)[/QUOTE] Jak na razie to żadnego telefonu ani z bloku ani z domu z ogródkiem. A z tym szczekaniem to nieraz tak jest, że delikwent drze japę w ogrodzie, a jak jest w mieszkaniu to nie. Moja tak ma. W mieszkaniu w bloku nie szczeka wcale, a na działce pilnowacz. Quote
Gabi79 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Aiszunia bogatsza o 75,-: 04.08. Yoana 15,- (sierpień) agat21 20,- (lipiec) Mysza2 20,- (sierpień) Pani Zofia od Biszkopcika 20,-(sierpień) Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Radek Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Mysza2']Moja tak ma. W mieszkaniu w bloku nie szczeka wcale, a na działce pilnowacz.[/QUOTE] To trochę jak z moją małą paskudą. W mieszkaniu raczej cichutko, za to na balkonie czy działce... Quote
Mysza2 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Radek']To trochę jak z moją małą paskudą. W mieszkaniu raczej cichutko, za to na balkonie czy działce...[/QUOTE] No właśnie, musimy zapytać Kasi czy Aiszunia w mieszkaniu też taka głośna czy tylko na dworze:) Quote
Gabi79 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Szybciutko donoszę (póki Mela zeszła z klawiatury), że odnotowałam następujące wpłaty Asia Lisowska 20,-(lipiec) Ada-Vebby 15,- (lipiec) Gabi79 5,-(sierpień) Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose: Edited August 6, 2014 by Gabi79 Quote
AgusiaP Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Oto nasz Lakuniek teraz Czaruś na wycieczce w Szczawnicy :):):) Czyż te uszka nie są piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='Mysza2']Jak na razie to żadnego telefonu ani z bloku ani z domu z ogródkiem. (...)[/QUOTE] Zaglądam, ale jak widzę ciągle bez zmian :sad: Quote
Mysza2 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Zaglądam, ale jak widzę ciągle bez zmian :sad: W przypadku Lakusia to zmiany są bo oba uszka stoją:):) Nasze cudo kochane:):) Quote
Maciek777 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='kasiaprzystał']Generalnie jest bardzo grzeczna tylko dość głośna - szczeka na wszystko także do mieszkania w bloku raczej się nie nadaje ( chyba, że sąsiedzi będą tolerancyjni ) ;-) Ta tolerancja czasem może się skończyć;):shake: A może obroża antyszczekowa? Nie elektryczna, a wibracyjna:) Tymczasowo, a później co jakiś czas?:roll: Ja mojemu najchętniej bym kupił bo on jest cicho tylko gdy śpi;) Nawet gdy to piszę to szczeka:-? [quote name='AgusiaP']Oto nasz Lakuniek teraz Czaruś na wycieczce w Szczawnicy :):):) Czyż te uszka nie są piękne :loveu::loveu::loveu: http://i61.tinypic.com/el1a8m.jpg http://i62.tinypic.com/vy5ks6.jpg Ale psina:p I jaki krajobraz:) Quote
AgusiaP Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='Maciek777']Ta tolerancja czasem może się skończyć;):shake: A może obroża antyszczekowa? Nie elektryczna, a wibracyjna:) Tymczasowo, a później co jakiś czas?:roll: Ja mojemu najchętniej bym kupił bo on jest cicho tylko gdy śpi;) Nawet gdy to piszę to szczeka:-? Ale psina:p I jaki krajobraz:) Tylko pozazdrościć prawda ;) Quote
Mysza2 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 przyszłam sobie spojrzeć na kochane uszate cudo:):) Nasz strachulec ma na spacerze kitę do góry:) Quote
Panna Marple Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 I tak ma być do końca świata! A u nas burzowo i futra kity pochowały (przynajmniej niektóre...) Quote
Gabi79 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Aisza bogatsza o 20,- od Lucy-Kejsi (wrzesień, październik) Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Mysza2 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Panna Marple']I tak ma być do końca świata! A u nas burzowo i futra kity pochowały (przynajmniej niektóre...) Wiadomo które:) Te bojące się burzy (czyli większość :evil_lol:) [quote name='Gabi79']Aisza bogatsza o 20,- od Lucy-Kejsi (wrzesień, październik) Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Gabi79 Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Na koncie Aiszy sierpniowa deklaracja od Neelith 20,-, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
AgusiaP Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 I ja zaglądam do naszej dziewuszki :) Quote
Recommended Posts