Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo dziękujemy za wpłaty i pamięć o Aiszuni:)
Kasiu jak znosicie te upały?[/QUOTE]

Elu "my" pod lasem to nie ma tragedii :-) Poza tym te popołudniowe burze przynoszą ochłodzenie. Aisza zdecydowanie woli cień i rzadko kiedy wyleguje się się na słonku - najczęściej wypoczywa gdzieś pod krzakami albo w domu.
Jest zawsze chętna na spacer czy to upał czy ulewa:-) Generalnie jest bardzo grzeczna tylko dość głośna - szczeka na wszystko także do mieszkania w bloku raczej się nie nadaje ( chyba, że sąsiedzi będą tolerancyjni ) ;-)

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Elu "my" pod lasem to nie ma tragedii :-) Poza tym te popołudniowe burze przynoszą ochłodzenie. Aisza zdecydowanie woli cień i rzadko kiedy wyleguje się się na słonku - najczęściej wypoczywa gdzieś pod krzakami albo w domu.
Jest zawsze chętna na spacer czy to upał czy ulewa:-) Generalnie jest bardzo grzeczna tylko dość głośna - szczeka na wszystko także do mieszkania w bloku raczej się nie nadaje ( chyba, że sąsiedzi będą tolerancyjni ) ;-)[/QUOTE]

Dziękujemy Kasiu za wiadomości :):):)
hmm to pasowałby domek z ogrodem dla naszej gadulińskiej... a tu nikt nie dzwoni ...
Może po wakacjach coś się ruszy ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziękujemy Kasiu za wiadomości :):):)
hmm to pasowałby domek z ogrodem dla naszej gadulińskiej... a tu nikt nie dzwoni ...
Może po wakacjach coś się ruszy ;)[/QUOTE]

Miejmy nadzieję, bo straszna kicha z odzewem z ogłoszeń...:roll:
Domek z ogródkiem albo tolerancyjnie sąsiedzi:razz: Z mojego też straszna gaduła, ale na szczęście, jak mieszkałam z rodzicami i jak teraz mieszkam z TŻ-em nigdy nikt nam nie zwrócił uwagi, że taki rozmowny z niego jegomość ;)

Posted

[quote name='paula_t']Miejmy nadzieję, bo straszna kicha z odzewem z ogłoszeń...:roll:
Domek z ogródkiem albo tolerancyjnie sąsiedzi:razz: Z mojego też straszna gaduła, ale na szczęście, jak mieszkałam z rodzicami i jak teraz mieszkam z TŻ-em nigdy nikt nam nie zwrócił uwagi, że taki rozmowny z niego jegomość ;)[/QUOTE]

To masz szczęście Paula.
Mnie kilka razy w życiu się czepiali o Misia (poprzednik Kajtunia), ale na starym miejscu (tzn. jak mieszkałam z rodzicami).
Teraz jest ok. Wolę mojego sąsiada, który uwielbia głośne imprezy niż kogoś komu miałoby przeszkadzać szczekanie psa:evil_lol:
Są nowe wpłaty dla Aiszę, uzupełnię jutro.

Posted

[quote name='paula_t']Miejmy nadzieję, bo straszna kicha z odzewem z ogłoszeń...:roll:
Domek z ogródkiem albo tolerancyjnie sąsiedzi:razz: Z mojego też straszna gaduła, ale na szczęście, jak mieszkałam z rodzicami i jak teraz mieszkam z TŻ-em nigdy nikt nam nie zwrócił uwagi, że taki rozmowny z niego jegomość ;)[/QUOTE]
Jak na razie to żadnego telefonu ani z bloku ani z domu z ogródkiem.
A z tym szczekaniem to nieraz tak jest, że delikwent drze japę w ogrodzie, a jak jest w mieszkaniu to nie.
Moja tak ma. W mieszkaniu w bloku nie szczeka wcale, a na działce pilnowacz.

Posted

Aiszunia bogatsza o 75,-:

04.08.
Yoana 15,-
(sierpień)
agat21 20,- (lipiec)
Mysza2 20,- (sierpień)
Pani Zofia od Biszkopcika 20,-
(sierpień)

Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Mysza2']Moja tak ma. W mieszkaniu w bloku nie szczeka wcale, a na działce pilnowacz.[/QUOTE]

To trochę jak z moją małą paskudą. W mieszkaniu raczej cichutko, za to na balkonie czy działce...

Posted

[quote name='Radek']To trochę jak z moją małą paskudą. W mieszkaniu raczej cichutko, za to na balkonie czy działce...[/QUOTE]
No właśnie, musimy zapytać Kasi czy Aiszunia w mieszkaniu też taka głośna czy tylko na dworze:)

Posted (edited)

Szybciutko donoszę (póki Mela zeszła z klawiatury), że odnotowałam następujące wpłaty
Asia Lisowska 20,-(lipiec)
Ada-Vebby
15,- (lipiec)
Gabi79 5,-(sierpień)

Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie
:Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='kasiaprzystał']Generalnie jest bardzo grzeczna tylko dość głośna - szczeka na wszystko także do mieszkania w bloku raczej się nie nadaje ( chyba, że sąsiedzi będą tolerancyjni ) ;-)
Ta tolerancja czasem może się skończyć;):shake:
A może obroża antyszczekowa? Nie elektryczna, a wibracyjna:) Tymczasowo, a później co jakiś czas?:roll:
Ja mojemu najchętniej bym kupił bo on jest cicho tylko gdy śpi;) Nawet gdy to piszę to szczeka:-?

[quote name='AgusiaP']Oto nasz Lakuniek teraz Czaruś na wycieczce w Szczawnicy :):):) Czyż te uszka nie są piękne
:loveu::loveu::loveu:
http://i61.tinypic.com/el1a8m.jpg

http://i62.tinypic.com/vy5ks6.jpg

Ale psina:p
I jaki krajobraz:)

Posted

[quote name='Maciek777']Ta tolerancja czasem może się skończyć;):shake:
A może obroża antyszczekowa? Nie elektryczna, a wibracyjna:) Tymczasowo, a później co jakiś czas?:roll:
Ja mojemu najchętniej bym kupił bo on jest cicho tylko gdy śpi;) Nawet gdy to piszę to szczeka:-?

Ale psina:p
I jaki krajobraz:)

Tylko pozazdrościć prawda ;)

Posted

[quote name='Panna Marple']I tak ma być do końca świata!
A u nas burzowo i futra kity pochowały (przynajmniej niektóre...)
Wiadomo które:) Te bojące się burzy (czyli większość :evil_lol:)

[quote name='Gabi79']Aisza bogatsza o 20,- od Lucy-Kejsi (wrzesień, październik)

Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Bardzo dziękujemy :loveu: