Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziadzio miał dzisiaj kiepski poranek, wymiotował, ale dostał leki i po południu już troszkę podjadł i już do teraz nie ma dalszych sensacji.. może coś mu zaszkodziło, jesliby się powtórzyło to jutro dostanie antybiotyk..

A sam Cejlonek jest niezwykle słodkim dziadziem, taki strasznie poczciwy kłapouch, ciągle nadstawia ten swo wielki łepek żeby go kiziać... ale kiepsko mu zrobić ładne zdjęcie.. bo jak sobie idzie i ja lecę z aparatem to się kuli i ucieka do domu... chyba ma jakieś kiepskie skojarzenia albo po prostu nie lubi

no ale coś tam mamy:

Posted

[quote name='kikou']dziadzio miał dzisiaj kiepski poranek, wymiotował, ale dostał leki i po południu już troszkę podjadł i już do teraz nie ma dalszych sensacji.. może coś mu zaszkodziło, jesliby się powtórzyło to jutro dostanie antybiotyk..

A sam Cejlonek jest niezwykle słodkim dziadziem, taki strasznie poczciwy kłapouch, ciągle nadstawia ten swo wielki łepek żeby go kiziać... ale kiepsko mu zrobić ładne zdjęcie.. bo jak sobie idzie i ja lecę z aparatem to się kuli i ucieka do domu... chyba ma jakieś kiepskie skojarzenia albo po prostu nie lubi

no ale coś tam mamy:

A mi najbardziej podobają się jego uchlaczki:)

Posted

wszystko dobrze u dziadzia.. incydent z brzuszkiem był jednorazowy
jakos na drugi czy trzeci dzień po tym złapałam chłopaka jak zciągnął sobie dziecięcy chlebak z niedojedzonymi kanapkami i cuksami i otworzył jakoś i jak weszłam to juz tylko papierki leżały... smieszny taki staruszek, jak był młody musiał być z niego bystry energiczny kompan.
obok na zdjeciu jeszcze dwaj koledzy, też staruszeczki stoją... ale chyba tyle że sobie poniuchali bo Cejlonek sam rozprawił się ze szkolnymi kanapkami..:evil_lol: