Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiuniab']jeden kolega to chyba Muńczysław??[/QUOTE]

nie to Edziu... Edziu też chodzi w sweterkach bo ma już chyba z 20 lat jest taki wysuszony jak stary listek i marznie szybko jak Muńczysław...ale to nie Munio na tej focie

Posted

tu masz fotkę gdzie jest Edziu i Munio jednocześnie
Edek z prawej na kanapie, a Munio z lewej przy nodze na podłodze w pulowerkach z jednego rekawa tego samego swetra pańci :eviltong:

Posted

[quote name='kikou']nie to Edziu... Edziu też chodzi w sweterkach bo ma już chyba z 20 lat jest taki wysuszony jak stary listek i marznie szybko jak Muńczysław...ale to nie Munio na tej focie[/QUOTE]
kikou, zazdraszam Ci takiej cudnej geriatrii, tak bardzo chciałabym zajmować się właśnie tylko psimi starowinkami;
ps
chyba zacznę grać w lotka, bo inaczej to się mogę garba dorobić w tym kraju:(

Posted

[quote name='asiuniab']kikou, zazdraszam Ci takiej cudnej geriatrii, tak bardzo chciałabym zajmować się właśnie tylko psimi starowinkami;
ps
chyba zacznę grać w lotka, bo inaczej to się mogę garba dorobić w tym kraju:([/QUOTE]

nie skarżę się czy coś takiego bo to także dla mnie spełnienie marzeń...
ale to nie jest aż takie "romantyczne" 90% to zbieranie kupek i siczków, szorowanie podłogi i wszystkiego gdzie sięgaja psie siczki, pranie itd... od 4 rano do nocy :)

Posted

[quote name='kikou']nie skarżę się czy coś takiego bo to także dla mnie spełnienie marzeń...
ale to nie jest aż takie "romantyczne" 90% to zbieranie kupek i siczków, szorowanie podłogi i wszystkiego gdzie sięgaja psie siczki, pranie itd... od 4 rano do nocy :)[/QUOTE]
kikou wierzę Ci, naprawdę i wiem też, że nie chodzi o skarżenie się, ale o prozę życia, niestety;
a dziadeczki całuję w noseczki;

Posted

Kurcze, ja te zdjęcia mogłabym oglądać bez końca!
Tak ciepło na sercu sie robi.......
u Ciebie , kikou, jest pełno miłości i ciepła, czuję to na setki kilometrów !

Co do cejlonka, to my Ci wepchnęliśmy urwisa....
otworzył lodówkę,zjadł garnek z udkami, kanapki ukradł, co jeszcze.. :oops:

A na zdjęciu dziecko-to córcia? Śliczna :) widać że szczęśliwa że wokół tyle psiaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja też chcę takie życie.. . .

Posted

[quote name='kikou']wszystko dobrze u dziadzia.. incydent z brzuszkiem był jednorazowy
jakos na drugi czy trzeci dzień po tym złapałam chłopaka jak zciągnął sobie dziecięcy chlebak z niedojedzonymi kanapkami i cuksami i otworzył jakoś i jak weszłam to juz tylko papierki leżały... smieszny taki staruszek, jak był młody musiał być z niego bystry energiczny kompan.
obok na zdjeciu jeszcze dwaj koledzy, też staruszeczki stoją... ale chyba tyle że sobie poniuchali bo Cejlonek sam rozprawił się ze szkolnymi kanapkami..:evil_lol:

[/QUOTE]

Sprytny dziadeczek :lol:

Posted

wszystko w porządku,
odpukać,
brak wiadomości o staruszkach to zwykle dobra wiadomość,
trzyma się chłopak...
Cejlonek jest miły, przeważnie lubi wszystkie psiaki oprócz tego Reksia na którego podnosi trochę wargę, szczególnie lubi dziadzia Freda (tego z którym otworzyli lodówkę) jak nie dokazują to sobie polegują...