Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

brazowa1 napisał(a):

niepodobny!:p
Koks jest duzy i ma w rodowodzie dobka,co powoduje,ze ma charakterystyczny wydluzony pysk z widocznym brazowym podpalaniem.

buuu-podobny! tylko Jacusiowi nie stanęły jeszcze uszka ale staną! ma dpiero 6 miesięcy i waży prawie 20 kg-więc zaraz będzie taki jak Koks-tylko ten bez żabotu:eviltong:

Posted

oktawia6 napisał(a):
buuu-podobny! tylko Jacusiowi nie stanęły jeszcze uszka ale staną! ma dpiero 6 miesięcy i waży prawie 20 kg-więc zaraz będzie taki jak Koks-tylko ten bez żabotu:eviltong:

to może tak jak Jacuś najdzie cudowny dom :lol:

Posted

[quote name='brazowa1']
my tu o domku z ogrodkiem,a Koks wlasnie cudem uniknal (tylko dzieki Millarce!) sprzedazy na łancuch,na wies,za Mławe...zabiliby go tam szybko-on wykosiłby wszystkie kury,kaczki,koty,co by tam tylko było.
Po co ludzie ze wsi przyjezdzaja do miejskich schronisk?...chyba tylko unieszczesliwiac psy :(

:angryy:to ta cholera miejscowowośc stale się przewija.....wieści chodzą że to siedlsiko cyganów i prymitywów....chwała Bogu że Jacuś tam nie został...

Wiecie jakie jest super pytanie (bo cwaniaki nie przyznają się wprost, że na łańcuch) "czy pieska przypniecie na łańcuchu by nie uciekał? bo to róźnie może byc-może się gdzieś wybrac i szkód jakiś narobic!" tutaj każdy się natknie i powie:"jasne! pies to łańuch! nie może byc inaczej, zaraz go przypniemy" to wtedy niech się gniotą! i tu się ma w garści takiego delikwenta kartofla! normalna odpowiedź brzmi: "żaden łańcuch!! wykluczone!"

Posted

wkurzyłam się i przejrzałam cały wątek od pierwszej strony do końca, wybrałam najlepsze zdjęcia, to co było od Brązowej napisane, jej telefon-i zamówiłam allegro u najlepszej specjalistki od aukcji.
jak Folenka zrobi to wstawi link.
P.S. a ja szczerze powiem że nie podoba mi się imię Koks-pasuje do niego coś ładniejszego może Brucio albo Rysio?

Posted

mi tez imie Koks tak sobie do niego pasuje,ale to jego imie i ja nic tutaj nie zmienie.Poza tym on wie,ze tak sie nazywa.
Oktawio,ja burakow sie pytam wprost,gdy mowia,ze szukaja psa do pilnowania."Takiego na łancuch?",pytam normalnym tonem,jakbym sama miala 10 psow przyczepionych na metrowych łancuchach,a codziennie wydawala jednego ze schroniska,zeby sobie szczezł na wsi.
I niech mi tylko przytaknie...
na szczescie tacy ludzie zdarzaja sie w miejskich schroniskach,ale nie jest to norma.Zwykle przychodza normalni ludzie,szukajacy psa-towarzysza do mieszkania.

Posted

buraki to jest prawdziwa udręka Brązowa! istne piekło w klubie kartofla i jeszcze musisz się z nimi użerac!

Folenka nadal robi bo nie wstawił jeszcze linku-czekam cierpliwie bo na jest najlepsza w aukcjach