halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 czy poza hopsaniem są podejmowane jakieś działania? jak z jego reklamą w necie? Quote
brazowa1 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 na stałe w ogloszeniach trojmiejskich.Nie wiem,czy allegro mu nie wygasło. Quote
akucha Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja już się gubię w Allegro, nie pamiętam kto kogo... Ale nad Koksem chyba Gabi czuwa. Lecimy piesku, w górę - po nowy dom! Quote
akucha Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Fantastyczny pies, jeszcze nie wszyscy o tym wiedzą, ale trzeba to rozgłosić. Szuka domu! Quote
halbina Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 nie wiem,jak go juz polecac-to mlody pies i zycie spędza na bieganiu w kołko na małej przestrzeni:( Quote
szuwar Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Piękny ten Koks! Tylko się zakochać. A Brązowa ostrzegała mnie, żebym go nie oglądała... Quote
brazowa1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Na zywo Koks jest jeszcze ładniejszy. A posłuszny! Quote
szuwar Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Brązowa, a on to raczej z do domu czy do ogrodu też? Bo chyba taki mało "sierściowaty" i pewnie by mu zimno było. A mam takich jednych znajomych, którzy niedawno stracili owczara, tylko, że owczar to szczęsliwy był ale w budzie. Quote
brazowa1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 od dwoch lat mieszka w budzie.Zareczam,ze chetnie zamieni schroniskowa bude na malutkim wybiegu na bude koło domu:) Quote
szuwar Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 To ja od razu do nich piszę. To mądrzy ludzie, tylko mocno wierzą w to, że pies jest szczęśliwszy na dworze. I ja przyznam szczerze, że ten ich owczar wolał biegać po ogrodzie i sam z siebie do domu nie wchodził. Trochę mocno przeżyli jego stratę, więc nic nie obiecuję, ale spytać zawsze można. Quote
halbina Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ja nie! Cytuję: "Ostatnio z moim bratem Anasharem (może ktoś go zna tutaj z forum bądź z "http://owczarekwpotrzebie.com/") rozmawiałam o podjęciu kolejnej próby zebrania podpisów pod petycją o zaostrzenie kar dla ludzi zneęcających się nad zwierzętami. Jest to bardzo poważna akcja więc potrzeba na pewno wiele czasu na jej odpowiednie przygotowanie. Wiem od Anashara że przy okazji ostatniej takiej akcji zostało zebranych mnóstwo podpisów jednak z tego co wynikło... za mało zastanawiam się czy takie podpisy maja jakiś "termin ważności". Jeżeli nie ma określonego terminu można byłoby je wykorzystac Z tego co sie orientuje (jednak mogeę się mylic) aby to było możliwe potrzeba 100 tys. podpisów. Wiadomo... potrzebna byłaby na pewno pomoc kogos kto jest w stanie napisa taką petycję... i "pospolite ruszenie" Jeżeli jest również ktoś kto się orientuje czy tak jak napisałam wyżej podpisy mają "termin ważności" i czy jest jakis określony czas na ich zbieranie... czy można to robi do oporu...proszę aby wypowiedział sie w tej sprawie Wydaje mi się że jest to do zrobienia... Trzeba tylko umiejętnie chwycic ludzi za serce... i chciec... może się uda" __________________ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100788 Quote
brazowa1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ja niestety nie wiem,Halbino. Gabi,ale Ty przeciez masz Koko i Aresa-ja je widze. Szuwarku,my mamy rowniez owczarkowate psy do wydania,takie ktore nawet watku na Dogo nie maja,np:Jorun.To bylby dobry stroz-odwazny i chetnie szczeka. Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Halbino, ja też ciemnam jak tabaka... Zajrzyj na wątek Ozziego, tam ciotki-prawniczki były, może one potrafią udzielić Ci odpowiedzi. Zbierano wtedy podpisy. Koks ma krótką sierść, golas on, chyba do budy nie bardzo... Quote
brazowa1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Akucha,on mieszka w budzie od dwoch lat-jego siersc jest wystarczajaca na bude.Ogrod do biegania i buda-bylby szczesliwy.Teraz ma bude i mikrowybieg,betonowy.Na bycie psem do mieszkania czeka 2 lata.Bezskutecznie. Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No fakt. Żeby ludzie byli dobrzy i nic więcej nie trzeba. Quote
Recommended Posts