Folen Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Koks ma od dłuższego czasu obserwatora na allegro, ale pewnie nikt nie dzwonił w jego sprawie? Quote
szuwar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Na pewno ktoś mądry wreszcie przeczyta ogłoszenie i zadzwoni. W końcu ktoś się musi poznać na Koksie Quote
brazowa1 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 powinien. Koksina chwilowo w pawilonie-jego wybieg dostal nowa podłoge.Ciekawe,czy Koks doceni :razz: Quote
oktawia6 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='brazowa1'] niepodobny!:p Koks jest duzy i ma w rodowodzie dobka,co powoduje,ze ma charakterystyczny wydluzony pysk z widocznym brazowym podpalaniem. no masz w takim razie mojego "maluszka"-z chłopem 187 cm: sory za off-Brązowa-ale to dla porównania duży Koks i obecnie "mały" Jacuś-a Twój post był z czerwca-cóż:evil_lol:dużo się zmieniło. Folen te allegro Koksa dawno w archwium-bo sprawdzam: Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro wznów je proszę:modla: Quote
brazowa1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Bedzie allegro. A przede wszystkim:WITAJ w domu OKTAWIA!!!!!! Ciesze sie,ze Cie widze :) Jacuszek ma w rodowodzie wyżełka zapewne.Moja ukochana rasa.Wiecej fotek Jacka poprosimy. No coż,niezle go wykarmiłas.:cool3: Koks jest najszczesliwszy,gdy na spacerze spotyka sie z kilkoma ludzmi-biega od osoby do osoby ze swoja piłeczka i slicznie prosi o rzucanie. Quote
Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dokładnie, witaj Oktawia na dogo :multi: Koksowi ciągle wznawiam allegro, najlepiej szukać po użytkowniku (Folen), bo te linki do aukcji zmieniają się za każdym wznowieniem. Quote
brazowa1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Dziekuje Folen. Wiesz,ze pies z Twojego awatarku,mimo,ze jest owczarkowaty a nie dobermanowaty,ma cos koksowatego w wyrazie pyska? Quote
Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Brązowa1 jednak ma chyba w sobie coś z dobka, to moje Słońce (India z avatarka), tylko "buźkę" ma po mamie ONkowatej. Coś koksowatego w wyrazie pyska? Zaintrygowałaś mnie tym szczerze pisząc :razz: Quote
brazowa1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Koks gdy widzi piłke ma taki sam zakrecony,nieprzytomny błysk w oku. Quote
Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 brazowa1 napisał(a):Koks gdy widzi piłke ma taki sam zakrecony,nieprzytomny błysk w oku. A to się zgadza w 100%, pasja aportowania można powiedzieć. Quote
oktawia6 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Folen'] Dokładnie, witaj Oktawia na dogo :multi: Koksowi ciągle wznawiam allegro, najlepiej szukać po użytkowniku (Folen), bo te linki do aukcji zmieniają się za każdym wznowieniem. dzięki dziewczęta:) dzięki za allegro Folen-ja zawsze patrzyłam na linki, które są podane na wątku-jak nieaktualny to myślałam że nie ma-tak się kierowałam. A na dogo mam kilka kopii Jackowych-ba na stronie EMIR ile jest! Celar, Mrok, Velvet, Carmen, Kiris, Kinka. W Krzyczkach też były 2 Jackowe kopie-tylko uszy stojące, na Paluchu ile:crazyeye: ogólnie zebrac do kupy czarne to dopiero rozpierducha by była:diabloti: Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 z chęcią bym zobaczyła nowe zdjęcia Koksa-jakieś portrety.... Quote
brazowa1 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 porobie mu,a tymczasem zapraszam na strone 39,tam sa najświeższe foty Quote
deedee77 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cześć Oktawia!!! Mnie też długo nie było, ale z innego powodu... Koks jest cudny i jaki mądry!!! Gdybyście widzieli jak szybko łapie komendy brazowej i perfekcyjnie je wykonuje!:crazyeye: I taki słodki piesio z niego:loveu: Aż dziw bierze że wciąż siedzi...:shake: Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 deedee77 napisał(a): Cześć Oktawia!!! Mnie też długo nie było, ale z innego powodu... Koks jest cudny i jaki mądry!!! Gdybyście widzieli jak szybko łapie komendy brazowej i perfekcyjnie je wykonuje!:crazyeye: I taki słodki piesio z niego:loveu: Aż dziw bierze że wciąż siedzi...:shake: Witaj Deedee:lol: Koks jest mądry Brązowa też-ale oni są w mniejszości więc dlatego on tam nadal tkwi-taka jest smutna odpowiedź Quote
oktawia6 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [CENTER]Koks-pies nie dla idioty[/CENTER] Quote
brazowa1 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 oktawia6 napisał(a):Koks-pies nie dla idioty dobre,dobre! Quote
oktawia6 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Koks-musisz odejśc ale do dobrego domu! Quote
oktawia6 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 tytuł bardzo mnie jeszcze zafrasował: "Koks-dla miłośników mądrych, dużych, czarnych, gładkowłosych psów" tylko ludzie głupi:roll: Quote
szuwar Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Taki Koks to zasługuje na najlepszych. Tylko, żeby Ci najlepsi zabrali go przed zimą... Quote
oktawia6 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 szuwar napisał(a): Taki Koks to zasługuje na najlepszych. Tylko, żeby Ci najlepsi zabrali go przed zimą... właśnie bo zima blisko-już zaraz listopad:shake: Quote
Recommended Posts