Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']
niepodobny!:p
Koks jest duzy i ma w rodowodzie dobka,co powoduje,ze ma charakterystyczny wydluzony pysk z widocznym brazowym podpalaniem.
no masz w takim razie mojego "maluszka"-z chłopem 187 cm:

sory za off-Brązowa-ale to dla porównania duży Koks i obecnie "mały" Jacuś-a Twój post był z czerwca-cóż:evil_lol:dużo się zmieniło.

Folen te allegro Koksa dawno w archwium-bo sprawdzam:
Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

wznów je proszę:modla:

Posted

Bedzie allegro.
A przede wszystkim:WITAJ w domu OKTAWIA!!!!!! Ciesze sie,ze Cie widze :)
Jacuszek ma w rodowodzie wyżełka zapewne.Moja ukochana rasa.Wiecej fotek Jacka poprosimy.
No coż,niezle go wykarmiłas.:cool3:

Koks jest najszczesliwszy,gdy na spacerze spotyka sie z kilkoma ludzmi-biega od osoby do osoby ze swoja piłeczka i slicznie prosi o rzucanie.

Posted

Dokładnie, witaj Oktawia na dogo :multi:

Koksowi ciągle wznawiam allegro, najlepiej szukać po użytkowniku (Folen), bo te linki do aukcji zmieniają się za każdym wznowieniem.

Posted

Brązowa1 jednak ma chyba w sobie coś z dobka, to moje Słońce (India z avatarka), tylko "buźkę" ma po mamie ONkowatej.

Coś koksowatego w wyrazie pyska? Zaintrygowałaś mnie tym szczerze pisząc :razz:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Koks gdy widzi piłke ma taki sam zakrecony,nieprzytomny błysk w oku.

A to się zgadza w 100%, pasja aportowania można powiedzieć.

Posted

[quote name='Folen']
Dokładnie, witaj Oktawia na dogo :multi:
Koksowi ciągle wznawiam allegro, najlepiej szukać po użytkowniku (Folen), bo te linki do aukcji zmieniają się za każdym wznowieniem.

dzięki dziewczęta:) dzięki za allegro Folen-ja zawsze patrzyłam na linki, które są podane na wątku-jak nieaktualny to myślałam że nie ma-tak się kierowałam.
A na dogo mam kilka kopii Jackowych-ba na stronie EMIR ile jest! Celar, Mrok, Velvet, Carmen, Kiris, Kinka.
W Krzyczkach też były 2 Jackowe kopie-tylko uszy stojące, na Paluchu ile:crazyeye:
ogólnie zebrac do kupy czarne to dopiero rozpierducha by była:diabloti:

Posted

Cześć Oktawia!!! Mnie też długo nie było, ale z innego powodu...
Koks jest cudny i jaki mądry!!! Gdybyście widzieli jak szybko łapie komendy brazowej i perfekcyjnie je wykonuje!:crazyeye:
I taki słodki piesio z niego:loveu:
Aż dziw bierze że wciąż siedzi...:shake:

Posted

deedee77 napisał(a):

Cześć Oktawia!!! Mnie też długo nie było, ale z innego powodu...
Koks jest cudny i jaki mądry!!! Gdybyście widzieli jak szybko łapie komendy brazowej i perfekcyjnie je wykonuje!:crazyeye:
I taki słodki piesio z niego:loveu:
Aż dziw bierze że wciąż siedzi...:shake:

Witaj Deedee:lol:
Koks jest mądry Brązowa też-ale oni są w mniejszości więc dlatego on tam nadal tkwi-taka jest smutna odpowiedź