Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje,to jest sliczne!!!!!
Koks dzis w klatce popisywal sie przed pewna pania-nie wezmie go,ale byla pod wrazeniem,ze pies schroniskowy-taki "gorszego sortu",bo za krata,czyli wybrakowany,tak ladnie wykonuje komendy.

Posted

[quote name='Folen']
Aukcja wczoraj już była, tylko nie zdązyłam wstawić,przedstawiam dziś, jeśli coś zmienić to dajcie znać!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=387935863

Dziękuję Folen!:calus:
a mówiłam Ci Brązowa-że ona jest najlepsza? i jeszcze jej trukałam ciągle: "robisz piękne ale zrób jeszcze piękniejsze" och i ach skaranie boskie ma folen ze mną-za każdym razem to samo:evil_lol:-ale "uwzięłam" się na nią bo jest mistrzynią! taki los mistrzów!:evil_lol:

Posted

Jednak duze psy ,maja czasem przechlapane,,,pierwszenstwo bowiem maja maluchy,,,,a szkoda ,,,bo Koks jest wspnialym psem,,,,madry,mily,mlody i ladny,,Ja osobiscie nie bylam z nim na spacerze ,,,(bo moje towarzystwo czekalo)ale zawsze zagladalam na wspaniala pare ,,Brazowa i Koks,,,,
Oby w koncu sie jemu udalo!!!!!

Posted

wiewiora1 napisał(a):

Jednak duze psy ,maja czasem przechlapane,,,pierwszenstwo bowiem maja maluchy,,,,a szkoda ,,,bo Koks jest wspnialym psem,,,,madry,mily,mlody i ladny,,Ja osobiscie nie bylam z nim na spacerze ,,,(bo moje towarzystwo czekalo)ale zawsze zagladalam na wspaniala pare ,,Brazowa i Koks,,,,
Oby w koncu sie jemu udalo!!!!!

bo maluchy nadają się do malutkich mieszkań, tak duży młody pies musi miec zapewnioną odpowiednią dawkę ruchu i zabawy, nie zabierze go taxi - ja z małym nieraz miała problem a waży 7 kg, duże psy są wypraszane nieraz z autobusu, duży pies-duże koszty utrzymania-narkoza....inne ceny-to niektóre z tych za i przeciw.:-(

Posted

jego plusem niezaprzeczalnym jest dobre usposobienie-na pewno schron działa na każdego psa na jego nerwy-on byłby na pewno oddanym przyjacielem dla kogoś kto by go pokochał!

Posted

pocichutku, z ukrycia trzymam kciuki za Koksa. Trudno mi uwierzyc, że minął już prawie rok od momentu jak Brązowa przedstawiła mi tego przystojniaka. On już dawno powinien leżec naswoim posłanku i wychodzic na spacerki z piłeczką ze swoim nowym opiekunem, ze swojego nowego, kochającego domku.

Posted

oktawia6 napisał(a):
jego plusem niezaprzeczalnym jest dobre usposobienie-na pewno schron działa na każdego psa na jego nerwy

właśnie dlatego zako****e sie w psach,ktore mimo sytuacji maksymalnie stresujacej,zachowuja spokoj.Sa zdezorientowane,ale nie idzie to w kierunku agresji,histerii,zamkniecia w sobie.Z takim psem,to chocby na koniec świata.To psy-perełki o wspaniałym twardym charakterze.

Posted

cierpimy na ciagly niedobor zabawek,a sa psy,ktore pieknie aportuja i dla nich to wielka radość.Bedziesz musiala Ponko zobaczyc,jak aportuje Pimpek,taki rudy grubasek,ten to ma power...

• 2 weeks later...