oktawia6 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 nie ma jeszcze allegro!:mad:a miałobyc wczoraj Quote
Folen Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Aukcja wczoraj już była, tylko nie zdązyłam wstawić,przedstawiam dziś, jeśli coś zmienić to dajcie znać! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=387935863 Quote
brazowa1 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dziekuje,to jest sliczne!!!!! Koks dzis w klatce popisywal sie przed pewna pania-nie wezmie go,ale byla pod wrazeniem,ze pies schroniskowy-taki "gorszego sortu",bo za krata,czyli wybrakowany,tak ladnie wykonuje komendy. Quote
oktawia6 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Folen'] Aukcja wczoraj już była, tylko nie zdązyłam wstawić,przedstawiam dziś, jeśli coś zmienić to dajcie znać! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=387935863 Dziękuję Folen!:calus: a mówiłam Ci Brązowa-że ona jest najlepsza? i jeszcze jej trukałam ciągle: "robisz piękne ale zrób jeszcze piękniejsze" och i ach skaranie boskie ma folen ze mną-za każdym razem to samo:evil_lol:-ale "uwzięłam" się na nią bo jest mistrzynią! taki los mistrzów!:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jednak duze psy ,maja czasem przechlapane,,,pierwszenstwo bowiem maja maluchy,,,,a szkoda ,,,bo Koks jest wspnialym psem,,,,madry,mily,mlody i ladny,,Ja osobiscie nie bylam z nim na spacerze ,,,(bo moje towarzystwo czekalo)ale zawsze zagladalam na wspaniala pare ,,Brazowa i Koks,,,, Oby w koncu sie jemu udalo!!!!! Quote
oktawia6 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 wiewiora1 napisał(a): Jednak duze psy ,maja czasem przechlapane,,,pierwszenstwo bowiem maja maluchy,,,,a szkoda ,,,bo Koks jest wspnialym psem,,,,madry,mily,mlody i ladny,,Ja osobiscie nie bylam z nim na spacerze ,,,(bo moje towarzystwo czekalo)ale zawsze zagladalam na wspaniala pare ,,Brazowa i Koks,,,, Oby w koncu sie jemu udalo!!!!! bo maluchy nadają się do malutkich mieszkań, tak duży młody pies musi miec zapewnioną odpowiednią dawkę ruchu i zabawy, nie zabierze go taxi - ja z małym nieraz miała problem a waży 7 kg, duże psy są wypraszane nieraz z autobusu, duży pies-duże koszty utrzymania-narkoza....inne ceny-to niektóre z tych za i przeciw.:-( Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wiem ze tak jest,,ale ja mimo wszystko nie wyobrazam sobie zycia z malym pieskiem,,,i mam nadzieje ze i ktos inny polasi sie na takiego duzego koksa!! Quote
oktawia6 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 jego plusem niezaprzeczalnym jest dobre usposobienie-na pewno schron działa na każdego psa na jego nerwy-on byłby na pewno oddanym przyjacielem dla kogoś kto by go pokochał! Quote
Fanaberia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 pocichutku, z ukrycia trzymam kciuki za Koksa. Trudno mi uwierzyc, że minął już prawie rok od momentu jak Brązowa przedstawiła mi tego przystojniaka. On już dawno powinien leżec naswoim posłanku i wychodzic na spacerki z piłeczką ze swoim nowym opiekunem, ze swojego nowego, kochającego domku. Quote
oktawia6 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Folen napisał(a): Koks ma jednego obserwatora na allegro. to dzięki Twojej pięknej aukcji Folen!:loveu: Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 oktawia6 napisał(a):jego plusem niezaprzeczalnym jest dobre usposobienie-na pewno schron działa na każdego psa na jego nerwy właśnie dlatego zako****e sie w psach,ktore mimo sytuacji maksymalnie stresujacej,zachowuja spokoj.Sa zdezorientowane,ale nie idzie to w kierunku agresji,histerii,zamkniecia w sobie.Z takim psem,to chocby na koniec świata.To psy-perełki o wspaniałym twardym charakterze. Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 hm,zgubilam jego piłke,a patykiem bawic sie nie chce.Ma ktos stare,niepotrzebne zabawki,jakies piłki,gumowe zwierzaki?Stare,do wyrzucenia takie,poniszczone. Quote
ponka1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Naprawdę się przydadzą? mój Apacz ma cały kosz takich, które się znudziły, więc przy okazji niektóre przyniosę Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 cierpimy na ciagly niedobor zabawek,a sa psy,ktore pieknie aportuja i dla nich to wielka radość.Bedziesz musiala Ponko zobaczyc,jak aportuje Pimpek,taki rudy grubasek,ten to ma power... Quote
oktawia6 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 brazowa1 napisał(a): ach,coz to jest za pies!!!!!!!!! podobny do Jacuszka ale mocniejszy charakterem!:lol: Quote
brazowa1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Byly,byly ,jak zawsze.I z nowymi zabawkami.Dziekuje Ponko! Quote
oktawia6 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Folenko-mam prośbę: możesz wznowic jego allegro?: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=387935863 skończyło się 2 lipca:roll: Quote
Folen Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Allegro wznowione, wcześniej nie mogłam, bo musiałam zapłacić rachunek... Ale Koks już się promuje! Quote
oktawia6 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Folen napisał(a): Allegro wznowione, wcześniej nie mogłam, bo musiałam zapłacić rachunek... Ale Koks już się promuje! dzięki!!:calus:za allegro dla Koksa! Quote
Recommended Posts