brazowa1 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Plusy Koksa: szybko sie uczy pelen zapalu wspaniale sie bawi chetny do wspolpracy z czlowiekiem lagodny,ale nie ciapa ładny i duzy Minusy: bardzo zainteresowany psami bardzo zainteresowany sladami psow i tropami dzikich zwierzat nie lubi kotow Idealny bylby dom z ogrodem.... Quote
vesna30 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ukochany psiak szuka ukochanego DOMECZKU!!!!!!! Quote
kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
szuwar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 brazowa1 napisał(a):aportuje do reki to chłopak dużo mądrzejszy od mojej suczy... Quote
brazowa1 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 no chyba nie,dwa razy chcial mi skrecic kark-serio.Dobrze,ze mu sie nie udało. Szuwar,obrozka,od 2 miesiecy jest u bazylowej,wez ja pogon,miala przekazac,nooooo. Quote
kaerjot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 brazowa1 napisał(a):no chyba nie,dwa razy chcial mi skrecic kark-serio.Dobrze,ze mu sie nie udało. Zaraz tam dobrze, pecha miał i tyle. Poćwiczy chłopak i następnym razem ........................... Quote
szuwar Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No jeśli jest u Bazyla (nie śmiem liczyć, że na Bazylu) to wielki zaszczyt dla przyszłej "nosicielki". W sumie im dłużej tam leży tym bardziej "przesiąka"... Quote
brazowa1 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Szuwar,nie,nie! to ta mała-biala nosi,zabieraj czym predzej obroze! kaerjot,ja skutki tego szarpniecia do tej pory w karku odczuwam.Przyznam,ze mnie zaskoczyl.Zwykle psy hamuja na rzuconym aporcie,a nie gnaja jeszcze 5 metrow za nim. Quote
akucha Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Noooo, taki fajny i nikt go nie chce... Quote
szuwar Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Na pewno ktoś go chce, tylko trzeba tego kogoś znaleźć... Ja już wypytałam chyba wszystkich znajomych i niestety nic. Ale ciągle mam nadzieję, że może wreszcie się ktoś zlituje... Quote
nelonik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=FNKlppUOJfI Quote
brazowa1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Gabryjella napisał(a):Ehhh, myślałam, że kto jak kto, ale on to dom znajdzie :shake: ja tez tak myslałam,aczkolwiek im go wiecej poznaje,tym bardziej ostroznie bym Koksa wydawałą.Jest otwarty na nowe sytuacje,odwazny,posłuszny,karny i błyskawicznie sie uczy przy minimum wysiłku.Ale bedzie sie rzucac na smyczy na inne psy,na koty chetnie zapoluje i bardzo mocno idzie po tropie dzikiej zwierzyny. Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Rzeczywiście zabrzmiało dosyć przerażająco. Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dlaczego? Przeciez w miastach nie ma dzikiej zwierzyny. A że pies na dziki to dobrze! Quote
brazowa1 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 pies bardzo posłuszny i jezeli bedzie mial wlasciciel miniumum dobrej woli,to da rade.Tylko na kretyna Koks nie moze trafic.A w lesie pies i tak powinien byc na smyczy. Quote
Kasia25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tyle tych staruszków do dźwigania, że człowiek zapomina, że te młode piękne też bezdomne, kurcze tak strasznie smutno mi się zrobiło....... Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dom z ogrodem i 5 minut aportowania dziennie-oto,zeby Koks byl szczesliwy. Quote
Recommended Posts