Ziutka Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Woooowww - nie ma elaboratu ? :peace: :jumpie: Quote
inka33 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Przed chwilą był 1szy normalny telefon o Bombę... Panią męczył synek o psa, więc w końcu uległa i zadzwoniła. 150km od W-wy, mają w planach przeprowadzkę za jakiś czas... Potem mają się jeszcze serio zastanowić i ewentualnie zadzwonić (albo nie). Szału więc nie ma, ale jakoś tak przyjemnie mi się w sumie rozmawiało, bez stresu. :) Woooowww - nie ma elaboratu ? :peace: :jumpie: Tak paczam i myślam, i paczam, i myślam... - no i nie wiem i tak, czy to wyrzut czy radość... :niewiem: Cześc Bomba:) Hello! :hand: Quote
inka33 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Jakoś tak Bombie-Owcy dawno zdjęć nie robiłam, więc macie na otarcie łez... :megagrin: Może kupić dla Owcy...? :siara: A to jest profanacja owcy w celach kocich! :mad: Quote
malagos Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 I ja chyłkiem zagladam do Owczarni, bom na naradzie....... Quote
inka33 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 przyszłam popaczat :D I co widzisz...? :hmmmm: I ja paczę ;). I co...? :] I ja chyłkiem zagladam do Owczarni, bom na naradzie....... Się wyprostuj, bo plecki rozbolą! ;) A ja czytam i się cieszę (chyba) ;) Z czego...? :hmmmm: Quote
Ellig Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Takimi nozycami to ja strzyglam moją sznaucerkę ;) Czy Bomba jest bezpieczna u Ciebie, L :siara: ena? Quote
Ziutka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 I co...? :] I nie widzę elaboratu :obrazic: Quote
inka33 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Takimi nozycami to ja strzyglam moją sznaucerkę ;) Czy Bomba jest bezpieczna u Ciebie, L :siara: ena? Serioooo...? :eek2: Nooo, chyba bezpieczna... a bo co? :hmmmm: I nie widzę elaboratu :obrazic: "I nie zobaczysz - dopóki nie kupisz zestawu do odbioru telewizji satelitarnej firmy cośtam (?Arkon?)" :megagrin: Quote
Ziutka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Serioooo...? :eek2: Nooo, chyba bezpieczna... a bo co? :hmmmm: "I nie zobaczysz - dopóki nie kupisz zestawu do odbioru telewizji satelitarnej firmy cośtam (?Arkon?)" :megagrin: Czubek :D Quote
inka33 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Czubek :D ...choinki...? :tree1: czy choInki...? :megagrin: Quote
TZmestudio Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Czy Jaga ma ostatnio ogłoszenia poza Biedronką? Quote
malagos Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Takimi nozycami do strzyzenia owiec Kurpianki robią te swoje cudne i sławne wycinanki :) Quote
Ellig Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Takimi nozycami do strzyzenia owiec Kurpianki robią te swoje cudne i sławne wycinanki :) Malgosiu,nie takimi :) Te na zdjeciu to sa nozyce Hauptnera. Quote
malagos Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Malgosiu,nie takimi :) Te na zdjeciu to sa nozyce Hauptnera. no tak, masz rację :ices_bla: Quote
inka33 Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 W piątek (19.12) kupiłam Bombie Gammolen (150 kapsułek) za 42zł, bo niestety info o cenach miałam nieaktualne... :[ Czy Jaga ma ostatnio ogłoszenia poza Biedronką? Nowych ostatnio nie miała wstawianych, ale odświeżam wszystko, co przychodzi. Głaskanka dla Jagi :D Ale po brzusiu, za uszkami czy po bokach szyjki? ;] Baba Jaga dziękuje. Takimi nozycami do strzyzenia owiec Kurpianki robią te swoje cudne i sławne wycinanki :) Ja bym nie umiała... ;] żadnymi... :shake: Malgosiu,nie takimi :) Te na zdjeciu to sa nozyce Hauptnera. I robiłaś sznaucerkowi kurpiowskie wycinanki...?! :-o :diabloti: http://www.iv.pl/images/91329711594845125978.jpg Dziękujemy! :buzi: no tak, masz rację :ices_bla: :glaszcze: Quote
inka33 Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Był kolejny telefon o Owcę. Pani z Pomorza, ma już sunię ("w typie rasy sarenki" :hmmmm: ), mieszka na wsi, ale piesek w domu. Wytłumaczyłam jej - nie wiem czy słusznie :oops: - że to za daleko z W-wy, żeby wieść Owcę i sprawdzać, czy się dogada z drugą sunią. Szczególnie, że Owca jest ostatnio straszna Baba Jaga do różnych psiaków (obu płci) spotykanych na psacerach! :mad: Tak, wzięłam się za porządniejszą "walkę" z jej przebrzydłym przeganiactwem. Obiecałam pani, że poszukam zwierza w typie Owcy bliżej niej i zadzwonię do niej po świętach... Wie o wizytach przedadopcyjnych, o umowie a. chyba też, nie pamiętam... :oops: Z tą panią jakoś ciężko mi się rozmawiało, bo strasznie wpadała w słowo, a jeszcze dość słabo było ją słychać... Był jeszcze drugi telefon, ale nie odebrałam, bo z powodu migreny :bigcry: spałam, a telefon był wyciszony. Wysłałabym smsa z pytaniem, o co chodzi, ale zawsze się boję, że natknę się na jakieś płatne naciągactwo marketingowe... :nerwy: Quote
Kejciu Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 3 mam kciuki za TEN właściwy telefon - chyba że mam nie trzymać ? :D Quote
inka33 Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 3 mam kciuki za TEN właściwy telefon - chyba że mam nie trzymać ? :D Za właściwy trzymaj... :sad: Średnie niech sobie (treningowo) dzwonią. ;) Badziewne niech się w ogóle odczepią i mnie nie denerwują! :pissed: Quote
konfirm31 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Jak Owca odgania psy, to znaczy, że boi się konkurencji - jest zazdrosna o Ciebie. Przywykła Owieczka i tyle. I broni tego, co jej :). Taka daleka podróż "w ciemno" do suczki sarenki (ratlerek :evilgrin: ) - rzeczywiście - bez sensu :) Quote
Recommended Posts