Jump to content
Dogomania

CZARNA OWCA - Duszka z Kozienic - 8m-cy w Radysach - 4m-ce jako JAGA w bdt mestudio, po 11m-cach jako BOMBA u inki33 - ZOSTAJE! - ma dom

Recommended Posts

Posted

[quote name='inka33']Może byśmy wstawiły z córą jakiś filmiczek z prawie-aportowania bombowego, ale skoro i tak nikt tu nie zaglada... :mad:[/QUOTE]
Pewnie że nikt, bo i po co? Ot, zwykły kudłaty kundelek, bez problemów...ja tam wolę rasowe i ładne :p

:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='konfirm13']Ineczko, zaglądam, ale ostatnio rzadziej, bo mam różne pilne sprawy rodzinne i ostatnio, jestem trochę zniechęcona do dogo(pozostając z atencją i rewerencją) dla bliżej poznanych osób :)[/QUOTE]
Jakieś tu mądrości piszesz :hmmmm: zamiast podziwiać Bombę! ;)

[quote name='malagos']Pewnie że nikt, bo i po co? Ot, zwykły kudłaty kundelek, bez problemów...ja tam wolę rasowe i ładne :p

:diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
ŁożeszTymałpiszonico...! :mad:

Mudi tańczy! :eviltong:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Do mnie też już nikt nie zagląda i wcale się tym nie chwalę :eviltong:[/QUOTE]
Zaglądam! :(

[quote name='malagos']Tylko podaj adres, to zajrzymy do Ciebie też :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]
Do której "Ciebie"...? ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek'][B]Do mnie [/B]też już nikt nie zagląda i wcale się tym nie chwalę :eviltong:[/QUOTE]

No Gusiaczek się przymawia, nie? :)

Posted

[quote name='malagos']No Gusiaczek się przymawia, nie? :smile:[/QUOTE]
Może nic jeszcze nie wiemy o tym, że założyła [B]sobie[/B] wątek, gdzie oferuje [B]się[/B] do adopcji...? :diabloti:

Posted

[quote name='inka33']Może nic jeszcze nie wiemy o tym, że założyła [B]sobie[/B] wątek, gdzie oferuje [B]się[/B] do adopcji...? :diabloti:[/QUOTE]

w moim wieku niewiele już mam do zaoferowania, więc i adopcja odpada:evil_lol:

ale.......... osobisty watek - dobry pomysł

Posted

Są tacy, co zaglądają i się nie odzywają, bo i po co wątkowy miałby się cieszyć? ;) Niech wątkowy zdjęcia wstawi, to będzie pretekst do odzywki (albo i nie ;)) :) Nie ma demokracji, żeby wszystkim było po równo :)

Posted

[quote name='Nutusia']Są tacy, co zaglądają i się nie odzywają, bo i po co wątkowy miałby się cieszyć? ;) Niech wątkowy zdjęcia wstawi, to będzie pretekst do odzywki (albo i nie ;)) :) Nie ma demokracji, [B]żeby wszystkim było po równo :)[/B][/QUOTE]

tak było w nieodżałowanym socjalizmie :evil_lol:

Posted

[quote name='Gusiaczek']się nie przymawiam :evil_lol:[/QUOTE]
Ani, ani... ;)

[quote name='malagos']A ten tekścik do ogloszeń owieczkowych to już powstał? I ogłoszenia się robią?[/QUOTE]
Nie... brak weny... :bigdry:

[quote name='Gusiaczek']w moim wieku niewiele już mam do zaoferowania, więc i adopcja odpada:evil_lol:

ale.......... osobisty watek - dobry pomysł[/QUOTE]
Popatrz na psie staruszki, które czasem jednak znajdują domy - Ty jesteś proporcjonalnie młodsza! :)

[quote name='Nutusia']Są tacy, co zaglądają i się nie odzywają, bo i po co wątkowy miałby się cieszyć? ;) Niech wątkowy zdjęcia wstawi, to będzie pretekst do odzywki (albo i nie ;)) :) Nie ma demokracji, żeby wszystkim było po równo :)[/QUOTE]
Nawet jak wstawia, to co...? Nico! :bigcry:

[quote name='Gusiaczek']tak było w nieodżałowanym socjalizmie :evil_lol:[/QUOTE]
Eh... :evil_lol:

[quote name='Ellig']Zagladam do Jagi :)[/QUOTE]
Duszce/Jadze/Czarnej Owcy/Bombie i ince33 bardzo miło Cię tu widzieć! :loveu:

Posted

Jest do zagospodarowania pakiecik ogłoszeń, zapłacony, na bazarku kejciu i Ziutki:

[h=3][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-3-z%C5%82-Bazarek-Og%C5%81osZenIowY%21%21%21-Dla-KoKo-i-WieRy-do-30-04-GRATISY-przy-5-pakietach-%21%21%21"]3 zł Bazarek OgŁosZenIowY!!! Dla KoKo i WieRy do 30.04 GRATISY przy 5 pakietach !!![/URL][/h]
Więc moze warto skorzystać? Tekst i zdjęcia prosimy przesłac na mejla do kejciu.

Posted

[quote name='Poprawna']No i ja zaglądam ....[/QUOTE]
O! Ty tu...? :)

[quote name='Gusiaczek']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
:)

[quote name='malagos']Jest do zagospodarowania pakiecik ogłoszeń, zapłacony, na bazarku kejciu i Ziutki:

[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-3-zł-Bazarek-OgŁosZenIowY!!!-Dla-KoKo-i-WieRy-do-30-04-GRATISY-przy-5-pakietach-!!!"]3 zł Bazarek OgŁosZenIowY!!! Dla KoKo i WieRy do 30.04 GRATISY przy 5 pakietach !!![/URL][/B]

Więc moze warto skorzystać? Tekst i zdjęcia prosimy przesłac na mejla do kejciu.[/QUOTE]
Dzięki! :Rose: ...idę zobaczyć, komu... :p

Posted

[quote name='Mattilu']Czesc Bomba, zagladam po dluzszej nieobecnosci i mizianki zostawiam :)[/QUOTE]
Witamy globtroterkę! :)

[quote name='Olusia88']Ja też zaglądam , ostatnio nie ma mnie na dogo i jak dziś / TYLKO dziś / wolne to nadrabiam , nie piszę ale podczytuję[/QUOTE]
Takaś zajęta, że nawet telefonu nie odbierasz... :bigcry:

Posted

Inka, nie chce popedzać, ale bazar ogłoszeniowy się skończył, ogłoszenia opłaciłam, ale czy Ty zdarzyłaś przesłać wszystko co trzeba Kasi kejciu?

Posted

[quote name='malagos']Inka, nie chce popedzać, ale bazar ogłoszeniowy się skończył, ogłoszenia opłaciłam, ale czy Ty zdarzyłaś przesłać wszystko co trzeba Kasi kejciu?[/QUOTE]
Inka :nono::oops2: