Nutusia Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Moja teoria jest taka, że skoro Marychna ma nową tymczaskę, teraz Pchełka już da się złapać! :megagrin: Quote
Mattilu Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 O rany, a gdzie link do nowej tymczaski Marysi?! Quote
Nutusia Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 O tu: http://www.dogomania.com/forum/topic/144584-ma%C5%82a-dropiata-pepitka-z-radys-czeka-w-dt-na-dom/ Quote
BeaKuz Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Dziewczyny, Cocunia dzielnie starała się zapozować, ale Dyzio też chciał być na świątecznych zdjęciach i trochę jej przeszkadzał.. Wesołych Świąt od Coco i całej naszej rodziny! Quote
Marysia R. Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Beato bardzo dziękujemy za zdjęcia Cocuni, szczególnie i się podoba to pierwsze, nie pozowane :) Mam nadzieję, że panienka jest grzeczna i ma się dobrze :) Od siebie również życzę Wam cudownych, radosnych świąt Bożego Narodzenia i przekazuję uściski dla Coco :) Quote
konfirm31 Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Super Cocolinka :) . Widać, że jest jej dobrze :) Quote
BeaKuz Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Cocusia bardzo grzeczna. To co mnie cieszy, to to że już nie chowa się zlękniona pod stołem tylko śmiało kładzie się na dywanie. Czasami, gdy nikt nie patrzy spryciula wskakuje nawet na kanapę ;) zmieniło się to, że swobodnie możemy ją wypuścić na podwórko i po załatwieniu potrzeb sunia grzecznie wraca do domu sama, bo już wie, ze tutaj jest jej miejsce. Nie trzeba jej wołać, zachęcać, jak na początku. Ulubieńcem nadal pozostaje mój tato i cóż.. myślę, że mamy już pełen sukces! Pozdrawiamy mocno :) Quote
malagos Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Niezwykła przemiana, cudnie! Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i życzę dobrego przyszłego roku :) Quote
Nutusia Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Fenomenalne wieści, a widok Cocoliny na dywanie (baaardzo do niej pasującym ;)) to prawdziwa radość. Gratuluję SUKCESU! :) Quote
Marysia R. Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Baaaaaaardzo się cieszę :) Oby było jak najwięcej takich adopcji jak ta :) Quote
malagos Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 A w Kruszewie dużo psiaków, małych i dużych, ślicznych i pragnacych ciepła domowego...... Quote
Mattilu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Cocuniu, ciesze sie bardzo ze tak Ci dobrze! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Quote
malagos Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Mattilu, ogromnie żałuję, ze nie miałam jak przyjechac od Nutusi na mini zlocik, i poznać Ciebie - ale usłyszałam od Mazowszanki wiele dobrego :) Quote
Mattilu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Mattilu, ogromnie żałuję, ze nie miałam jak przyjechac od Nutusi na mini zlocik, i poznać Ciebie - ale usłyszałam od Mazowszanki wiele dobrego :) Dziekuje za dobre slowo i Tobie i Mazowszance:) Ja tez zaluje bardzo, ze sie nie poznalysmy osobiscie, ale i tak mam poczucie, ze juz sie znamy :) Kiedys wreszcie uda nam sie zgrac daty naszych przyjazdow do Warszawy i Bankowy bedzie nasz :) Quote
Marysia R. Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Patrzcie co dostałam! :) :) Wakacyjne pozdrowienia z Dęblina :) Quote
malagos Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Nie-do-wiary!! Rewelacja! Opowiem paniom, które pomagały tej mroźnej zimy łapać niunię, niech wiedzą, że warto pomagać! Quote
Nutusia Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ale pysio uśmiechnięty! Dokładnie tak - warto wstawić na metamorfozy :) Quote
Poker Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Pysio uśmiechnięty ,ale pańcia za bardzo kocha i za dobrze karmi spaślaczkę. Quote
eossi Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 o jak bardzo bardzo się ciesze - Białaska - Blanche /Coco jest szczęśliwa - dziękuje wszystkim którzy pomogli suni i dziękuje domkowi który adoptował sunię - oby jak nawięcej takich radosnych wiadomości Quote
Recommended Posts