Jump to content
Dogomania

Simson- terier o bursztynowych oczach gryziony przez psy.MA WSPANIALY DOM!

Recommended Posts

Posted

A ja sobie tak swobodnie chodze po wybiegu:razz:

I to z taką powagą!

Po spacerku trzeba sie ochłodzić, brudząc wode do picia:evil_lol:

O jak mi fajnie

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale żeby nie było żal, to trzeba i drugi pojemnik pobrudzić:razz:

Ładnie wyglądam, nie?

Zjeżdżaj to moja micha:cool3:

I taki dumny jestem z tego co zrobiłem:eviltong:

Posted

To cudowny piesek:multi:a fota jak siedzi w tym kontenerze z woda:loveu:filmik obejrzany,rzeczywiscie dały mu spokoj:p
Zobacz i pokochaj tego niezwykłego pieska....

Posted

Popisze sobie coś o Simsonie:evil_lol: Taka mała reklama:diabloti:

Simson tak bardzo się zmienił... Jak go poznałam to był to taki wystraszony psiak. Nie chciał nawet podejść, to jest jego pierwsze zdjecie, nie wklejalam go tu nigdy bo takie nieudane..

Pamiętam jak próbowałam wiele razy go zapiąć na smyczy, a gdy się to udawało to zaczynał się tak strasznie wyrywać. Mógł sobie zrobić przez to krzywde.

W końcu się udało. Pierwszy spacer. Ale taki dziwny. Taki wielki strach widać było w jego oczach.
Simson bał się wszystkiego, ludzi, psów, każdego choćby najmniejszego szmeru, każdego gwałtownego ruchu.

Po mojej wielkiej próbie socjalizacji, Simson stał sie odważniejszy. Biega po wybiegu, wita się z wszystkimi przychodzącymi tam ludzmi, juz nie reaguje tak strachliwie na gwałtowne ruchy, a wręcz przeciwnie, zaczyna skakac i się cieszyć, że ktoś zwrócił na niego uwage. Przychodzi na zawołanie, zna pare komend. Jest wesoły i żywiołowy.
Wszyscy zauważyli jego wielką odmiane. Teraz zamiast strachu ma w oczach iskierki pełne miłości i wiary:loveu:

Moje maleństwo:loveu:

Posted

Chciałam sobie dodać banerek Simsona i nie mogę. Coś mi siadło w zarządzaniu podpisem. No i co ja mam teraz zrobić :oops:, wie ktoś może??
Simsonku pokaż swój przemieniony pysio.

Posted

wiata napisał(a):
Chciałam sobie dodać banerek Simsona i nie mogę. Coś mi siadło w zarządzaniu podpisem. No i co ja mam teraz zrobić :oops:, wie ktoś może??
Simsonku pokaż swój przemieniony pysio.

Nie tylko tobie:cool3:Edytuj podpis nie otwiera sie:mad:

Posted

wiata po pierwsze to masz już za duzy podpis, a z bannerem Simsona to będzie juz w ogóle za duży.

Zmniejsz ten podpis jak żeby miescił się w wymiarach 100 (wysokość) x 500 (szerokość) i wyślij mi na PW a ja ci go wstawie.

Posted

Dziękujemy, Pianka, za to, co zrobiłaś i robisz dla Simsonka. Coś o tym wiem - mój Mixer (3,5 r w schronie) przez pierwszy tydzień w ogóle nie chciał wychodzić na spacery, a jak już zaczął, to bał się dosłownie wszystkiego. Dlatego to takie ważne, żeby schroniskowe psy były wyprowadzane na spacery. Ale skąd tylu chętnych ludzi brać?

SIMSONKU, będzie dobrze. Śliczniucha z ciebie.