Jump to content
Dogomania

Simson- terier o bursztynowych oczach gryziony przez psy.MA WSPANIALY DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki on śliczny cudo :loveu::loveu: zaraz daje te fotki na allegro ;) dobrze ze nic Simsonowi się nie stało:roll: wredne psy:mad: Moniko dzieki :Rose::Rose: jesteś jego aniołem stróżem

Posted

Raaany, jakie te zdjęcia cudowne, a jaki z niego przystojniak :loveu::loveu::loveu:. No teraz to już będą się o niego bili. Agnieszko czy Ty to widziałaś??

A wiecie co, przypomniało mi się pewna okropna historia. Na labkach czytałam ostatnio o psiaku, który zresztą tu też miał swój wątek. Historia trochę podobna do Simsonowej. Długo czekał na dom, inne psy go gryzły, nie było wokół niego ruchu, biduś był do tego jeszcze niewidomy. Niestety nie udało mu się pomóc, został zagryziony :-(. Wierzę, że historia Simsona będzie miała szczęśliwe zakończenie.

Proponuję w temacie podać nr strony na której są nowe, piękne woty, może ktoś spojrzy w te oczy i utonie.

Posted

Ja niestety nie moge wziaść Simsonika :shake: bo na wakacje przeprowadze sie na stałe do Warszawy i nie dam rady wziasc kolejnego psiaka. Juz Aresik bedzie miał długa podróz. Niestety to spadło na nas nagle i niespodziewanie. Pozdrawiam

Posted

Simsonek był ze mną na spacerku:loveu:
Tak mu było gorąco, że jak przyszliśmy to usiadł w misce z wodą:evil_lol:

Jak narazie Simsonowi żadne psy nie dokuczają. Nawet chłopak podchodzi do krat jak kogoś widzi:razz:

mam zdjęcia:cool3:

Posted

Pianka napisał(a):
Simsonek był ze mną na spacerku:loveu:
Tak mu było gorąco, że jak przyszliśmy to usiadł w misce z wodą:evil_lol:

Jak narazie Simsonowi żadne psy nie dokuczają. Nawet chłopak podchodzi do krat jak kogoś widzi:razz:

mam zdjęcia:cool3:

Czekamy ...........:multi: