Pianka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Tak ładnie umieć siad:multi: A tak umiem leżeć:multi: Quote
rita60 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jest cudny:multi:dlaczego nikt nie dostrzeze,ze to wyjatkowy pies:-(ludzie oczu nie macie:mad: Quote
madzia828 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 jaki on śliczny cudo :loveu::loveu: zaraz daje te fotki na allegro ;) dobrze ze nic Simsonowi się nie stało:roll: wredne psy:mad: Moniko dzieki :Rose::Rose: jesteś jego aniołem stróżem Quote
wiata Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Raaany, jakie te zdjęcia cudowne, a jaki z niego przystojniak :loveu::loveu::loveu:. No teraz to już będą się o niego bili. Agnieszko czy Ty to widziałaś?? A wiecie co, przypomniało mi się pewna okropna historia. Na labkach czytałam ostatnio o psiaku, który zresztą tu też miał swój wątek. Historia trochę podobna do Simsonowej. Długo czekał na dom, inne psy go gryzły, nie było wokół niego ruchu, biduś był do tego jeszcze niewidomy. Niestety nie udało mu się pomóc, został zagryziony :-(. Wierzę, że historia Simsona będzie miała szczęśliwe zakończenie. Proponuję w temacie podać nr strony na której są nowe, piękne woty, może ktoś spojrzy w te oczy i utonie. Quote
madzia828 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Agnieszko trzymam kciuki;) Simson jest taki fajowy:loveu: Quote
grzenka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Biedny Simsonek:shake: Ale trzeba wierzyć że w końcu będzie dobrze... Quote
wiata Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='grzenka']Biedny Simsonek:shake: Ale trzeba wierzyć że w końcu będzie dobrze... Wierzymy, bardzo mocno wierzymy. Quote
agnieszkareuter Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja niestety nie moge wziaść Simsonika :shake: bo na wakacje przeprowadze sie na stałe do Warszawy i nie dam rady wziasc kolejnego psiaka. Juz Aresik bedzie miał długa podróz. Niestety to spadło na nas nagle i niespodziewanie. Pozdrawiam Quote
wiata Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :-( Nie ma chłopak szczęścia. Agnieszko pamiętaj o Simsonku, każda dodatkowa osoba zwiększa jego szansę na domek. Quote
agata51 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pianka'] http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Simson/SSA53357.jpg Doczeka sie, sliczny pycholek. Napewno. Quote
wiata Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nawet nie wiem co napisać... to już stanowczo za długo trwa. Quote
agata51 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zwykle to trwa jeszcze dłużej. W górę, śliczna mordko. Quote
Pianka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Simsonek był ze mną na spacerku:loveu: Tak mu było gorąco, że jak przyszliśmy to usiadł w misce z wodą:evil_lol: Jak narazie Simsonowi żadne psy nie dokuczają. Nawet chłopak podchodzi do krat jak kogoś widzi:razz: mam zdjęcia:cool3: Quote
rita60 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Pianka napisał(a):Simsonek był ze mną na spacerku:loveu: Tak mu było gorąco, że jak przyszliśmy to usiadł w misce z wodą:evil_lol: Jak narazie Simsonowi żadne psy nie dokuczają. Nawet chłopak podchodzi do krat jak kogoś widzi:razz: mam zdjęcia:cool3: Czekamy ...........:multi: Quote
Recommended Posts