Jump to content
Dogomania

Simson- terier o bursztynowych oczach gryziony przez psy.MA WSPANIALY DOM!

Recommended Posts

Posted

W tamtym tygodniu dzwoniła do mnie Pani z Wieliczki i pytała o Simsona, byla zainteresowana,ale miała jeszcze przemyśleć.Na domiar złego popsuł mi sie telefon-nowy telefon :( i kiedy przełożyłam karte do starego,to nie ma już numeru.

Macie jakiś pomysł, jak wydobyć numer? nie zaniose teraz do naprawy,bo mam daleko.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze szkoda:-( numer był zapisany w pamięci telefonu chyba a nie na karcie dlatego nie masz go:shake: chyba trzeba bedzie do serwisu go zanieść żeby to sprawdzili:roll: Justynka może Pani zadzwoni jeszcze;)

Posted

[COLOR=Green][B]"W życiu piękne są tylko chwile..." - Ludziska nie pozwólmy, aby te kilka słów na zawszę oddawało sens życia Simsonka.

Domkuuuu..., hop, hop.
[/B][/COLOR]

Posted

Byliśmy wczoraj raniutko z Simsonkiem na spacerku.
On taki szczęśliwy na tym spacerku jest:loveu:
Ale już nie mam aż tak wielkich wyrzutów sumienia jak go odnosze do boksu. Simsonek sam już wchodzi do boksu, wystarczy mu otworzyć dzwi i wchodzi a potem wita się ze swoją koleżanka Carmen. Skacze po niej taki zadowolony jakby to była jego dobra znajoma, której nie widział kilka lat:evil_lol: Zachęca ją do zabawy, daje buziaki itp:loveu:

Spróbuje wcisnąć Simsona do programu "kundel bury". Narazie im wysłałam Mabel, potem będzie Simsonek :p

Posted

Dzisiaj miałam taki zły humor, że musiałam się wyładować na spacerze. Zabrałam Simsona i wróciłam po 3 h.
Pouczyliśmy sie trochę komendy leżeć. Po wielu próbach Simson w końcu się położył, z tym, że ja musiałam siedzieć na trawie:mad:. Mój mądry chłopczyk:loveu:

I...:-( ....Simson znów na dużym placu:-( Jak go zaniosłam z powrotem tak się kleił do mojej nogi:-( Nie chciał, żebym sobie poszła i go zostawiała samego:-(