Mazowszanka13 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='malagos']A jaka karmę, poradźcie[B] Dziewczyny[/B] (:evil_lol: ) mam kupić dla nowej malizny, no i dla Białej zasiedziałej od Tygodnia? co dobre i niedrogie?[/QUOTE] Ja zawsze mam z tym kłopot. Quote
konfirm13 Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Ja zawsze mam z tym kłopot.[/QUOTE] U mnie tymczasy(jak to dumnie brzmi ;)), jedzą to, co akurat je jedynaczka :) Quote
Nutusia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Ja się nie znam, ale kejciu jest miszczunio w wyszukiwaniu super-hiper promocji ;) Quote
Nutusia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Czy po starej ;) znajomości mogę zaprosić do zajrzenia na nasz DRUGI regał z książkami?... [SIZE=3][COLOR=#0000cd] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250996-DRUGI-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-3-cele-do-22-lutego"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-do-22-lutego[/URL][/COLOR][/SIZE] Quote
wilczy zew Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='malagos']A jaka karmę, poradźcie[B] Dziewczyny[/B] (:evil_lol: ) mam kupić dla nowej malizny, no i dla Białej zasiedziałej od Tygodnia? co dobre i niedrogie?[/QUOTE] W Aldim alnutra. Quote
konfirm13 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 [B]W ten weekend Los decyduje w sprawie domu dla Bafi, bo maja być przeprowadzone wizyty PA[/B] - w Toruniu i K/Łodzi. [B]Czekam pełna nerw[/B][B] :shake: . [/B]Bafi, na szczęście - spokojna. Jak zawsze:). Ona nawet odkurzacza sie nie boi, przed którym duża Blisia umyka na kanapę Pana. A Bafi - przygląda się wyjącemu urządzeniu z wyraźnym zainteresowaniem . Quote
malagos Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ja mam popołudnie Waniliowe: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251001-Vanilka-%C5%9Blicznotka-z-przytuliska-czeka-na-dom-w-bdt?p=21877288#post21877288[/url] Quote
konfirm13 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 (edited) [quote name='Nutusia']A w weekend to dziś czy jutro? ;)[/QUOTE] Właśnie - nie wiem :( Dzwoniła wspaniała dziewczyma od PA z Łodzi , że telefon domku ma tylko włączoną pocztę głosową - aż sie przestraszyłam, że coś nie tak ;(. Potem okazało się, że było przekłamanie w numerze telefonu - błędna jedna cyferka. Potem dziewczyna nie dzwoniła i ja też....żeby nie przeszkadzać w ew rozmowach, potem zadzwoniłam do Cioteczki - telefon milczał. Wieczorem, napisałam@ - póki co - nic. No, to się bojam. Czy brak wiadomości, to dobra wiadomość - czy zła? Toruń - też milczy:shake: Ze Świnoujściem rozstałyśmy sie w szczerej i przyjaznej atmosferze - zbyt drogi transport. Pani poszuka psiaka z najbliższego schroniska - i dobrze. Trwamy, czekamy........Za oknem - deszcz. Jutro mąż jedzie do Warszawy, a ja, albo z tutejszą Panią opiekunką (zaprzyjaźniłyśmy się :)), albo sama - no, z Bafi ;) -zaprzyjaźnioną propsią - taksówką - na zdjęcie szwów. Najwyższa pora, bo jeszcze zaczną jej wrastać. A osobiście - nożyczkami do paznokci (jak mi radził kiedyś warszawski wet) - never:roll: Edit. Wizyta PA "pod Łodzią" dzisiaj po południu. Coraz bardziej myślę, że to już tylko(niezbędna) formalność :) Potem jeszcze sobie porozmawiałam (długo) z miłą Panią z Domku pod Łodzią, w którym z dużym stopniem prawdopodobieństwa - zamieszka Bafi. Pani nas zaprasza(w cieplejszej porze roku), na wizytę P(O) Adopcyjną :) Edited February 16, 2014 by konfirm13 aktualizacja Quote
from_wonderland Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 W takim razie trzymamy kciuki i czekamy na gorrrące wieści :) Quote
konfirm13 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='from_wonderland']W takim razie trzymamy kciuki i czekamy na gorrrące wieści :)[/QUOTE] Dzięki, Kochana :). Jak tylko się dowiem coijak - napiszę. Kciuki trzymaj mocno :) Quote
yumanji Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Moglabys naprawde sama wyciagnac jej te szwy,szkoda na ciaganie sie w deszczu.Jej to nie boli. Quote
konfirm13 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='yumanji']Moglabys naprawde sama wyciagnac jej te szwy,szkoda na ciaganie sie w deszczu.Jej to nie boli.[/QUOTE] U nas - nie pada :). No i ja mało co widzę, zwłaszcza jak podskakuje(pies, nie ja ;)) Quote
Nutusia Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 I ja czekam, i ja...by formalności stało się zadość ;) Quote
konfirm13 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 UFFF :) Dziękuję przekochanej Dziewczynie(=Cioteczce) z Łodzi za wizytę PA:Rose:. Domek oceniony na piątkę :multi:. Bafi zaczyna(m) się pakować. Pojedzie albo 21bm (optymalny termin, bo cały weekend do przytulania psa w DS), albo 24(poniedziałek) - gorzej, ale jak tak musi być.... Domek czeka z utęsknieniem. Gorzej ze mna - pokochałam Bafi, a ona - mnie...... Że też można tak bardzo pokochać czarnego rozczochrańca spod śmietnika....... Quote
Mazowszanka13 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Jak to dobrze, że już wiadomo co i jak :) Nie żałuj Bafi, zostaw miejsce na inne biedy. Quote
Nutusia Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Dokładnie tak! :) Bafulec, może wywiń Pańci jakiś numer na koniec, żeby jej mniej żal było?... ;) Quote
konfirm13 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Jak to dobrze, że już wiadomo co i jak :) Nie żałuj Bafi, [B]zostaw miejsce na inne biedy[/B].[/QUOTE] :) Teraz będę musiała się zająć "biedą" rodzinną i...osobistą ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='konfirm13']:) Teraz będę musiała się zająć "biedą" rodzinną i...osobistą ;)[/QUOTE] Toż nie mówię teraz, zaraz. Ale warto mieć wolne miejsce na nieoczekiwaną przyszłość. Quote
ania0112 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 super! z co z Toruniem? odpusciliscie? czy nowy domek pokryje koszt transportu czy trzeba się jakos składac? Quote
konfirm13 Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='ania0112']super! z co z Toruniem? odpusciliscie? czy nowy domek pokryje koszt transportu czy trzeba się jakos składac?[/QUOTE] Torunia nie odpuściłam, tylko mi wizyta PA(umówiona - ludzie nie samymi psami żyją ;)) jeszcze się nie sfinalizowała - może będzie dla innego psa? Jeśli OK? Domek toruński nie inicjuje z nami kontaktu - więc i ja się nie wyrywam ;). Kosztami transportu , dzielę się z Domkiem łódzkim po połowie - tak ustaliłyśmy z Panią. Dobry Dom dla Ukochanej Bafi - bezcenny :) Przy okazji - zapoznałam wspaniały (tfu, tfu), transport :). Jak całą sprawę szczęśliwie zamknę - mogę udzielać wiadomości o nim(transporcie) na pw [B]Proszę o dalsze trzymanie kciuków, póki Bafi nie znajdzie się już w swoim wspaniałym, stałym domu. Wtedy napiszę: [I]I żyli długo i szczęśliwie :)[/I][/B] Quote
Ziutka Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Cały czas tu jestem po cichu...jak coś ;) Quote
Mattilu Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Fantastyczne wiesci. Ciesze sie bardzo ze lodzki domek tak chetny do wspolpracy :) Przytulam i rozumiem ciezkosc rozstania z Bafi... Quote
Ziutka Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Sie wkurzyłam Wam powiem, jakaś migotka wypisuje na moim watku bazarkowym i watku kwiaciarenki, ze źle robie jej ogloszenia - bo nikt o psa nie dzwonił itd - piekna reklame mi robi - co za ludzie :( Quote
Recommended Posts