Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Ja po tymczasowniu Tośki, która u mnie dokonała żywota, postanowiłam, że wezmę młodszego tymczasa, bo przez 2 lata byłam z Tosiną u weta ponad sto razy i czułam się zmęczona i wypalona... Do dziś "żałuję";) :D

Posted

Ja po tymczasowniu Tośki, która u mnie dokonała żywota, postanowiłam, że wezmę młodszego tymczasa, bo przez 2 lata byłam z Tosiną u weta ponad sto razy i czułam się zmęczona i wypalona... Do dziś "żałuję";) :D

Ja tak "wpadła." w koty. Po odprowadzeniu za TM chyba dziesięciu / albo więcej/ staruszków i choruszków za namową rodziny i znajomych wziełam młodego kociaka do domu. Żeby odpocząć od wetów, leków, kroplówek i rozpaczania po nich. Tylko problem w tym, że na jednym mi się nie skończyło i w tej chwili mam w domu 4,3,2-latki kocie i malucha 7-mio miesięcznego. Czasem mieszkania nie poznaję po powrocie z pracy.... :D . W dodatku moi weci, jak przybywam do nich z młodym zwierzem, patrzą na mnie jakbym była kosmitką. No bo jak? Ja i młody zwierz???

A teraz muszę wykastrować kocurka najmłodszego. Znowy będzie "taki młody u pani????" :D . Ale co zrobić serce nie sługa a Kacperek podbił mnie całkowicie :D .  

Posted
  • 2 weeks later...
Posted

Gdzie jest Alfa?... Szukaj, Tinko, szukaj. ;)

Alfa - odbierz PW i potwierdź wpłaty na wątkach bazarkowych.

Już jestem, kochani. Przepraszam ale ostatnio się sama pochorowałam a i zwierzaki miałam chore. Sajgon normalnie...

Zaczynamy się już skąłdać do kupy i ... lecę potwierdzać co nie potwierdziłam i czytać co nie przeczytałam.

Posted

I znowu piękne zdjęcia  :) .

Jak podsyłałam  teraz  tekst na bazarek  ogłoszeniami to mimo, że kioshi prosiła o 5 zdjęć to jej wysłałam 8. Bo nie mogłam się zdecydować, które wyrzucić. Dla mnie wszystkie super! 

Posted

Trzeba wierzyć, bo cuda naprawdę się zdarzają (patrz przypadek jamnisi Loni ;))

Masz rację, Nutusiu. :)

Wątek Loni przynosi wszystkim psim Staruszkom nadzieję na znalezienie Domu...

Podczytuję po cichu piękną historię Lonieczki. :)