agat21 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Pięknie Tinka wyszła na zdjęciu z przyjaciółmi :) Quote
złośnica93 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Mogę prosić o dane do kontaktu w sprawie Tinki do ogłoszeń? Tinka znajduje się w Bielsku-Białej? Quote
AlfaLS Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='złośnica93']Mogę prosić o dane do kontaktu w sprawie Tinki do ogłoszeń? Tinka znajduje się w Bielsku-Białej?[/QUOTE] Tinka jest w okolicy Bielska-Białej, kontakt to telefon do Kasi u której Tina jest - 790574591 a adres e-mail to do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach :lol:. Quote
złośnica93 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='AlfaLS']Tinka jest w okolicy Bielska-Białej, kontakt to telefon do Kasi u której Tina jest - 790574591 a adres e-mail to do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach :lol:.[/QUOTE] Dziękuję ;) Quote
Elisabeta Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Dzień dobry, Tinko. :-) Złośnica, witaj. :loveu: Zaglądam na wiele wątków i wiem, że pomagasz psiakom ogłoszeniami. Jak dobrze, że pomyślałaś o Tince. Kto wie?... ;) Quote
paula_t Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='złośnica93']Mogę prosić o dane do kontaktu w sprawie Tinki do ogłoszeń? Tinka znajduje się w Bielsku-Białej?[/QUOTE] Może odczarujesz zły urok, bo z moich ogłoszeń cisza...:shake: Quote
AlfaLS Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Z moich też cisza... Jednak każde kolejne to kolejna szansa :lol:. Quote
Elisabeta Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 John_rambo_tymek, witamy u naszej Tinki. :smile: A ja się wystraszyłam banerkiem w Twoim podpisie... ;) Czytałam wątek Aishy, cieszyłam się, gdy w lutym znalazła Dom. Myślałam, że może znowu szuka... Ale nie. Wszystko w porządku. :loveu: Quote
AlfaLS Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 [quote name='Mattilu']Jak Tinka?[/QUOTE] A dobrze :multi:. Rozmawiałam dziś z Kasią i ona jest z Tinki bardzo zadowolona :lol:. Nasza sunia spokojna i grzeczna. Telefonów o nią niestety nie było bo trudno traktować poważnie jeden telefon o 2-giej w nocy. Niby o Tinkę ale jak Kasia poprosiła o telefon w dniu następnym to Pani już nie zadzwoniła... Więcej i szczegółowiej na pewno napisze Kasia bo ja to oczywiście połowy rozmowy nie pamiętam bo tak się zawsze cieszę, że u naszych suń wszystko ok. A nie ukrywam, że głównym tematem rozmowy była Meggi :lol:. Choć i o Tince w kontekście Meggi rozmawiałyśmy bo to koleżanki z tyskiego schroniska i u Kasi też trzymają się razem... Quote
Elisabeta Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Dzień dobry w niedzielę, Tinko. :-) Nasza kochana psinko. :loveu: Idealny pies. Telefon o drugiej w nocy... :shake: To nie ja dzwoniłam. O czwartej to bym już mogła... ;) Quote
Mattilu Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Ciesza dobre wiesci o Tince:) A telefony...coz, ostatnio coraz trudniej o sensowny telefon... Quote
Jasza Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 O drugiej w nocy. To może z drugiego końca świata? ;);) Quote
AlfaLS Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='Jasza']O drugiej w nocy. To może z drugiego końca świata? ;);)[/QUOTE] Raczej z drugiego końca świadomości :evil_lol:. Quote
paula_t Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='AlfaLS']Raczej z drugiego końca świadomości :evil_lol:.[/QUOTE] Ja się naprawdę zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą i co oni mają w głowach:shake: Quote
złośnica93 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Staram się jak tylko mogę :) Oby Tinka znalazła swoją przystań, domku przybywaj! Quote
kasiainat Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='paula_t']Ja się naprawdę zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą i co oni mają w głowach:shake:[/QUOTE] Ja po tych telefonach to się ucieszyłam, że tylko w Tinkowych ogłoszeniach jest mój numer :-) Pani dzwoniła 2 razy z zastrzeżonego numeru w odstępie 5 minutowych. Najpierw to tzw głuchy telefon. Za drugim razem się odezwała i mówi: Dzwonię w sprawię ogłoszenia.. Ja: Jakiego ogłoszenia??? pani: w sprawie psa ja: jakiego psa??? pani: Tiny bo ja ją chcę ja: czy mogłaby pani zadzwonić rano ? ona: nie ( a w tle śmiech drugiej baby) ja: czy pani jest poważna ? jest 2 w nocy ?! ona: nie, nie jestem ja: to ja dziękuje za rozmowę. dobranoc! Po prostu opadło mi wszystko co mogło :crazyeye: Quote
złośnica93 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='kasiaprzystał']Ja po tych telefonach to się ucieszyłam, że tylko w Tinkowych ogłoszeniach jest mój numer :-) Pani dzwoniła 2 razy z zastrzeżonego numeru w odstępie 5 minutowych. Najpierw to tzw głuchy telefon. Za drugim razem się odezwała i mówi: Dzwonię w sprawię ogłoszenia.. Ja: Jakiego ogłoszenia??? pani: w sprawie psa ja: jakiego psa??? pani: Tiny bo ja ją chcę ja: czy mogłaby pani zadzwonić rano ? ona: nie ( a w tle śmiech drugiej baby) ja: czy pani jest poważna ? jest 2 w nocy ?! ona: nie, nie jestem ja: to ja dziękuje za rozmowę. dobranoc! Po prostu opadło mi wszystko co mogło :crazyeye:[/QUOTE] Yyyyy....:crazyeye: Masakra... Quote
Recommended Posts