Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='złośnica93']Mogę prosić o dane do kontaktu w sprawie Tinki do ogłoszeń? Tinka znajduje się w Bielsku-Białej?[/QUOTE]
Tinka jest w okolicy Bielska-Białej, kontakt to telefon do Kasi u której Tina jest - 790574591 a adres e-mail to do mnie [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach :lol:.

Posted

[quote name='złośnica93']Mogę prosić o dane do kontaktu w sprawie Tinki do ogłoszeń? Tinka znajduje się w Bielsku-Białej?[/QUOTE]

Może odczarujesz zły urok, bo z moich ogłoszeń cisza...:shake:

Posted

John_rambo_tymek, witamy u naszej Tinki. :smile:
A ja się wystraszyłam banerkiem w Twoim podpisie... ;)
Czytałam wątek Aishy, cieszyłam się, gdy w lutym znalazła Dom. Myślałam, że może znowu szuka...
Ale nie. Wszystko w porządku. :loveu:

Posted

[quote name='Mattilu']Jak Tinka?[/QUOTE]
A dobrze :multi:.
Rozmawiałam dziś z Kasią i ona jest z Tinki bardzo zadowolona :lol:. Nasza sunia spokojna i grzeczna. Telefonów o nią niestety nie było bo trudno traktować poważnie jeden telefon o 2-giej w nocy. Niby o Tinkę ale jak Kasia poprosiła o telefon w dniu następnym to Pani już nie zadzwoniła...
Więcej i szczegółowiej na pewno napisze Kasia bo ja to oczywiście połowy rozmowy nie pamiętam bo tak się zawsze cieszę, że u naszych suń wszystko ok. A nie ukrywam, że głównym tematem rozmowy była Meggi :lol:. Choć i o Tince w kontekście Meggi rozmawiałyśmy bo to koleżanki z tyskiego schroniska i u Kasi też trzymają się razem...

Posted

[quote name='AlfaLS']Raczej z drugiego końca świadomości :evil_lol:.[/QUOTE]

Ja się naprawdę zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą i co oni mają w głowach:shake:

Posted

[quote name='paula_t']Ja się naprawdę zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą i co oni mają w głowach:shake:[/QUOTE]

Ja po tych telefonach to się ucieszyłam, że tylko w Tinkowych ogłoszeniach jest mój numer :-)
Pani dzwoniła 2 razy z zastrzeżonego numeru w odstępie 5 minutowych. Najpierw to tzw głuchy telefon. Za drugim razem się odezwała i mówi:
Dzwonię w sprawię ogłoszenia..
Ja: Jakiego ogłoszenia???
pani: w sprawie psa
ja: jakiego psa???
pani: Tiny bo ja ją chcę
ja: czy mogłaby pani zadzwonić rano ?
ona: nie ( a w tle śmiech drugiej baby)
ja: czy pani jest poważna ? jest 2 w nocy ?!
ona: nie, nie jestem
ja: to ja dziękuje za rozmowę. dobranoc!

Po prostu opadło mi wszystko co mogło :crazyeye:

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Ja po tych telefonach to się ucieszyłam, że tylko w Tinkowych ogłoszeniach jest mój numer :-)
Pani dzwoniła 2 razy z zastrzeżonego numeru w odstępie 5 minutowych. Najpierw to tzw głuchy telefon. Za drugim razem się odezwała i mówi:
Dzwonię w sprawię ogłoszenia..
Ja: Jakiego ogłoszenia???
pani: w sprawie psa
ja: jakiego psa???
pani: Tiny bo ja ją chcę
ja: czy mogłaby pani zadzwonić rano ?
ona: nie ( a w tle śmiech drugiej baby)
ja: czy pani jest poważna ? jest 2 w nocy ?!
ona: nie, nie jestem
ja: to ja dziękuje za rozmowę. dobranoc!

Po prostu opadło mi wszystko co mogło :crazyeye:[/QUOTE]

Yyyyy....:crazyeye: Masakra...