Małgonia Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='Pani Profesor']wie co dobre :cool3:[/QUOTE] Jeszcze dzisiaj ma na obiadek troche, jak sam jej nie sjem bo mi tez samkował :D Quote
Pani Profesor Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 dla mnie te słoiczki dla dzieci są ohydne, tzn. owocowe jeszcze w miarę, ale warzywne czy obiadki...miałam okazję próbować, jakby tam wcisnąć główkę czosnku i posolić,to może, może... :diabloti: Quote
Małgonia Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='Pani Profesor']dla mnie te słoiczki dla dzieci są ohydne, tzn. owocowe jeszcze w miarę, ale warzywne czy obiadki...miałam okazję próbować, jakby tam wcisnąć główkę czosnku i posolić,to może, może... :diabloti:[/QUOTE] zupki marchewkowej z ryzem to nawet pies nie zjadł, ale sam ten brokuł jest mniam :) jabuszko z bananem tez smaczne, mam jeszcze na poźniej gruszke, delikutaśne jarzynki i marchewke :) Quote
łamAga Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Dzieciom te słoiczki chyba też nie bardzo smakują ;) Quote
Małgonia Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Brokułajadła chetnie wczoraj, nawet nic nim nie pluła :) za kilka dni te jarzynki albo marchewkę dam :) Quote
łamAga Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='Panna Cotta']Brokułajadła chetnie wczoraj, nawet nic nim nie pluła :) za kilka dni te jarzynki albo marchewkę dam :)[/QUOTE] Mi się też niedługo zacznie wymyślanie jedzenia :roll: chyba że będe miała duzo pokarmu i bede odciagała do butelki jak pójdę do pracy :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Mi się też niedługo zacznie wymyślanie jedzenia :roll: chyba że będe miała duzo pokarmu i bede odciagała do butelki jak pójdę do pracy :evil_lol:[/QUOTE] Ja juz coraz mniej... mam nadzieje ze chociaz do 6go m-ca dam rade pokarmic Quote
łamAga Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ja juz coraz mniej... mam nadzieje ze chociaz do 6go m-ca dam rade pokarmic[/QUOTE] Moja siostra prawie w ogóle nie karmiła , miała tak mało pokarmu że musiała dokarmiać sztucznym mlekiem i tylko po tym sztucznym Marysia była najedzona :roll: Quote
Ty$ka Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Te słoiczki to chyba zależy od gustu, bo mam koleżankę, która mając te 16lat kupuje sobie gerberki i wszama. Dla smaku :lol: Natomiast moja siostra nie ufa gotowym gerberkom i sama przygotowuje posiłki dla swojej córeczki, na szczęście mają tę możliwość, wszystko własne, pewne. Nie wszyscy taką mają, niestety. Quote
*Monia* Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Mi brokuł nie smakował, zbyt wodnisty, za to jabłko chętnie dojadam. Dzisiaj i jutro jabłko z jagodą i ciekawa jestem czy to zjadliwe, maluch nie narzekała więc może i ja przełknę. Jak mówisz że jabłuszko z bananem smaczne to w następnym tygodniu spróbuję :) Quote
agutka Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 nie gadajcie , ja tam lubię zupkę w słoiczkach:diabloti: siostry dzieciakowi zawsze podkradałam łyżeczkę :evil_lol: Quote
Małgonia Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Morfologię krwi mam ok. Nawet anemii brak. Nie wiem zatem skąd ta ciagla niska temperatura ciala... Wczoraj miaam 35,6st C i ciągle mi zimno... Quote
łamAga Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 [quote name='Panna Cotta']Morfologię krwi mam ok. Nawet anemii brak. Nie wiem zatem skąd ta ciagla niska temperatura ciala... Wczoraj miaam 35,6st C i ciągle mi zimno...[/QUOTE] Ja mam zazwyczaj temperaturę 25 coś ale zimno mi nie jest ;) Quote
Małgonia Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 35,5 ja mialam temp ciala, trochę mniej niż norma 36,6. Zimno mi, taka z dupy jestem i q ogóle ciągle bym spala. Quote
łamAga Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 [quote name='Panna Cotta']35,5 ja mialam temp ciala, trochę mniej niż norma 36,6. Zimno mi, taka z dupy jestem i q ogóle ciągle bym spala.[/QUOTE] Musiała byś sobie zrobić ogólne badania krwi , może coś wykażą , a może to jeszcze coś innego , ja miałam tak jak chorowałam na nerwy ale nie sądze żeby Ciebie to dopadło ;) Quote
Małgonia Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Podstawowa morfologię wlasnie dzisiaj robilam o wsio ok... Ost tak myslalam ze Hanka nie chce cyca bo jak mam niska temperaturę to i mleko zimniejsze a jak ppdgrzeje to takie cieplutkie zjada chętnie z butli. Quote
*Monia* Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Gdybyś nie karmiła to bym Ci zaproponowała setę na rozgrzewkę :diabloti:. A tak serio to jakaś herbatka z imbirem, cytryną i miodem na przykład. Jestem zmarźluch i też mam niską temp. ale się już do tego przyzwyczaiłam. Quote
*Magda* Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Te słoiczki obiadki od 10-12 miesiąca, to już nawet smakują ;) Theoś do tej pory czasem dostaje słoiczek, jak na obiad zrobię coś, czego nie powinien jeść :shake: Quote
Małgonia Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Zgadnijcie kto upolowal ost tunel z biedry:cool3: byl rozpakowany, pokrowiec gdzieś na dnie pod wiaderkami, kartka z kodem kreskowym tez musielismy odkopywax spod sterty towaru, śledzie na szczęście by w pokrowcu. Quote
Małgonia Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 jest mała plamka na brzegu, ale to nic, tunel wczoraj psu w domu rozłozyłam, od razu zajarzył ze trzeba przez to przejsc :) Umiemy tez juz wchodzić do pokrywki od pudełka i siadac w niej- w samym pudełku ma jeszcze opory bo krawedzie za wysoko. :) Quote
Erykowa Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 [quote name='Panna Cotta']jest mała plamka na brzegu, ale to nic, tunel wczoraj psu w domu rozłozyłam, od razu zajarzył ze trzeba przez to przejsc :) Umiemy tez juz wchodzić do pokrywki od pudełka i siadac w niej- w samym pudełku ma jeszcze opory bo krawedzie za wysoko. :)[/QUOTE] Witam i gratuluję mądralińskiegp psa :) Quote
Recommended Posts