gluchypies Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 ja już bardziej nocno zajrzę do Kluseczki :) Quote
gluchypies Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 I w południe :) Kluseczko, czekamy na Twój szczęśliwy dzień! Quote
danusiadanusia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 a co tak cicho u mojej Kluseczki:):) zapraszamy wszystkie cioteczki:):) Quote
Maciek777 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='danusiadanusia']a co tak cicho u mojej Kluseczki:):) zapraszamy wszystkie [B]cioteczki[/B]:):)[/QUOTE] Dyskryminacja mniejszości!;) Quote
danusiadanusia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Maciek777']Dyskryminacja mniejszości!;)[/QUOTE] przepraszam:( nie chciałam urazić jedynego wodzireja dogo :):) wybacz ! byłam na weselu u Lizy i Budiego:):) impreza zakrapiana i głowa nie pracuje:):) Quote
Gosiapk Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Maciek777']Dyskryminacja mniejszości!;)[/QUOTE] Cioteczków też można zaprosić :eviltong: Quote
gluchypies Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Zaglądam w deszczowy poniedziałek, co tam u Kluseczki? Quote
danusiadanusia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 i ja też:):) u nas są ferie, miałam zamiar pojechać do schroniska, ale warunki fatalne i nic z tego nie wyjdzie! Quote
storozak Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Cioteczki, potrzebuję kupić ogłoszenia na bazarku dla psiaka z podpisu. Nie wiecie czy ktoś się nie wystawia? Przy okazji mogłabym pakiecik Klusi wykupić. Quote
Doda_ Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 u nas okropnie leje . . . ..masakra poprostu . . . . . podniose klusecczke. . . Quote
Maciek777 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='danusiadanusia']przepraszam:( nie chciałam urazić jedynego wodzireja dogo :):) wybacz ! byłam na weselu u Lizy i Budiego:):) impreza zakrapiana i głowa nie pracuje:):)[/QUOTE] Jak na weselu to już rozumiem;) [quote name='Gosiapk'][B]Cioteczków[/B] też można zaprosić :eviltong:[/QUOTE] Jakoś w stosunku do faceta, to słowo źle się kojarzy:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Maciek777'](..) Jakoś w stosunku do faceta, to słowo źle się kojarzy:evil_lol:[/QUOTE] eeee... o qurka, nie pomyślałam o tym :roflt: Quote
danusiadanusia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 to i ja pokażę ten piękny uśmiech:):) Quote
Havanka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (edited) Dostałam odpowiedź na ogłoszenie Klusi: witam, czy ogłoszenie jest aktualne? ile lat ma piesek? Jak duży jest? Pozdrawiam, Asia S..... Prawdę mówiąc, nie wiem jak duża jest suczka, ale patrząc na jej zdjęcia, myślę, że wielkością sięga do kolan - tak właśnie odpisałam pani. Nie zapomniałam też przypomnieć o zaletach naszej perełki. Prosiłam, żeby po więcej informacji zadzwoniła pod nr podany w ogłoszeniu : 609 118 027. Wprawdzie nie wiem, do kogo należy, ale to był nr do kontaktu. Tak bardzo chciałabym, żeby suni się w końcu udało Edytuję: Nadzieja znikła tak szybko, jak się pojawiła:-(. Pani odpisała: BARDZO DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ ALE NIESTETY ZALEZY NAM NA WIEKSZYM I ZDECYDOWANIE MŁODSZYM PIESKU:( SZKODA BO JEST PRZSŁODKA...ZYCZE Z CALEGO SERCA ZEBY JAK NAJSZYBCIEJ ZNALAZLA DOM PELEN CIEPLA... Edited January 20, 2014 by Havanka Quote
kinga_kinga7 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 szkoda,że większość ludzi szuka młodych :( :( oj szkoda ....no ale trudno! szukamy dalej,Havanko a może Pani byłaby zainteresowana innym "naszym" psiakiem? Quote
Havanka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='kinga_kinga7']szkoda,że większość ludzi szuka młodych :( :( oj szkoda ....no ale trudno! szukamy dalej,Havanko a może Pani byłaby zainteresowana innym "naszym" psiakiem?[/QUOTE] Jeżeli jest jakiś większy i młodszy, to podeślij mi, wraz z krótkim opisem. Zaproponuję Pani. Quote
Recommended Posts