Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam Klusi kilka ogłoszeń z tym tekstem:
[COLOR=#000000][B]Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana.
Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła.
Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia.
W razie potrzeby pomożemy w transporcie.
Tel. 609 118 027

[/B]Wczoraj ponownie wysłałam ją do Gazety Wyborczej. Poprzedniego zgłoszenia nie wydrukowali.[/COLOR][COLOR=navy]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Havanka']Zrobiłam Klusi kilka ogłoszeń z tym tekstem:
[COLOR=#000000][B]Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana.
Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła.
Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia.
W razie potrzeby pomożemy w transporcie.
Tel. 609 118 027

[/B]Wczoraj ponownie wysłałam ją do Gazety Wyborczej. Poprzedniego zgłoszenia nie wydrukowali.[/COLOR][COLOR=navy]
[/COLOR][/QUOTE]
Świetnie:):) czekamy.... Klusiu a Ty kochana zacznij się pakować:):) a ja biegnę do mamy! jak wrócę zajrzę:):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']Świetnie:):) czekamy.... Klusiu a Ty kochana zacznij się pakować:):) a ja biegnę do mamy! jak wrócę zajrzę:):)[/QUOTE]
Ogłaszam Klusię jako Lusię, zeby mi nie usunęli, bo wcześniej 12.12, Javena zrobiła jej spory pakiecik. Niestety, do tej pory nikt się nie odezwał.:shake:. Było tylko jedno odsłonięcie numeru telefonu.
Mimo wszystko, trzeba wciąż ogłaszać. Może zmienić województwo?

Posted

[quote name='Havanka']Ogłaszam Klusię jako Lusię, zeby mi nie usunęli, bo wcześniej 12.12, Javena zrobiła jej spory pakiecik. Niestety, do tej pory nikt się nie odezwał.:shake:. Było tylko jedno odsłonięcie numeru telefonu.
Mimo wszystko, trzeba wciąż ogłaszać. Może zmienić województwo?[/QUOTE]
kochana ja wierzę, że to jedno odsłonięcie może być jedyne i szczęśliwe:):) Havanko! Lusia to mój awatar, też z tego schroniska:):)
a Klusia musi zostać :):) ona rzeczywiście jest zaokrąglona i prawdziwa kluska:):):)

Posted

[quote name='Doda_']to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ???[/QUOTE]

Własnie ja też o tym myślałam, mogłabym porozwieszać w mojej okolicy - tutaj dużo starszych osób ma małe pieski :) wałkowate ;)

tylko pewnie takie osoby same po pieska nie przyjadą...

Posted

[quote name='danusiadanusia']kochana ja wierzę, że to jedno odsłonięcie może być jedyne i szczęśliwe:):) Havanko! Lusia to mój awatar, też z tego schroniska:):)
a Klusia musi zostać :):) ona rzeczywiście jest zaokrąglona i prawdziwa kluska:):):)[/QUOTE]
Dobrze Danusiu, poprawię na Klusię, ale boję się, że Tablica usunie. Zobaczymy.

Posted

[quote name='Doda_']to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ???[/QUOTE]

Świetny pomysł, można by w sklepie zoo i u weta wywiesić :)

[quote name='Havanka']Dobrze Danusiu, poprawię na Klusię, ale boję się, że Tablica usunie. Zobaczymy.[/QUOTE]

To wpisz może Kluska, dla odróżnienia od Klusi?

Posted

[quote name='danusiadanusia']przybywam z rana do Kluseczki:):) u nas pada śnieg!! od poniedziałku w lubelskim zaczynamy ferie!![/QUOTE]
To tak jak u nas w pomorskim :) Miziaki dla Klusuni :)