gluchypies Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Hihi ale się uśmiałam jak zobaczyłam to słowo "wałkowata" :D Ale taki wałeczek to całkiem przyjemna przyjemność, gdy leży obok człowieka i grzeje w boczek... :) :) Quote
margoth137 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 zaglądam do Klusi w deszczowy i zimny dzień Quote
Havanka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Zrobiłam Klusi kilka ogłoszeń z tym tekstem: [COLOR=#000000][B]Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana. Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła. Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Tel. 609 118 027 [/B]Wczoraj ponownie wysłałam ją do Gazety Wyborczej. Poprzedniego zgłoszenia nie wydrukowali.[/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR] Quote
Doda_ Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 dopisz wałkowata :diabloti: w transporcie pomogę ja. Quote
danusiadanusia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Havanka']Zrobiłam Klusi kilka ogłoszeń z tym tekstem: [COLOR=#000000][B]Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana. Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła. Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Tel. 609 118 027 [/B]Wczoraj ponownie wysłałam ją do Gazety Wyborczej. Poprzedniego zgłoszenia nie wydrukowali.[/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR][/QUOTE] Świetnie:):) czekamy.... Klusiu a Ty kochana zacznij się pakować:):) a ja biegnę do mamy! jak wrócę zajrzę:):) Quote
Havanka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='danusiadanusia']Świetnie:):) czekamy.... Klusiu a Ty kochana zacznij się pakować:):) a ja biegnę do mamy! jak wrócę zajrzę:):)[/QUOTE] Ogłaszam Klusię jako Lusię, zeby mi nie usunęli, bo wcześniej 12.12, Javena zrobiła jej spory pakiecik. Niestety, do tej pory nikt się nie odezwał.:shake:. Było tylko jedno odsłonięcie numeru telefonu. Mimo wszystko, trzeba wciąż ogłaszać. Może zmienić województwo? Quote
danusiadanusia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Havanka']Ogłaszam Klusię jako Lusię, zeby mi nie usunęli, bo wcześniej 12.12, Javena zrobiła jej spory pakiecik. Niestety, do tej pory nikt się nie odezwał.:shake:. Było tylko jedno odsłonięcie numeru telefonu. Mimo wszystko, trzeba wciąż ogłaszać. Może zmienić województwo?[/QUOTE] kochana ja wierzę, że to jedno odsłonięcie może być jedyne i szczęśliwe:):) Havanko! Lusia to mój awatar, też z tego schroniska:):) a Klusia musi zostać :):) ona rzeczywiście jest zaokrąglona i prawdziwa kluska:):):) Quote
storozak Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 dotarłam - lepiej późno nic wcale:( Kibicuję Klusi i jestem pewna, że znajdzie domek! Quote
Doda_ Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ??? Quote
gluchypies Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Doda_']to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ???[/QUOTE] Własnie ja też o tym myślałam, mogłabym porozwieszać w mojej okolicy - tutaj dużo starszych osób ma małe pieski :) wałkowate ;) tylko pewnie takie osoby same po pieska nie przyjadą... Quote
danusiadanusia Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 dziewczyny super!!! każda forma dozwolona:):) róbcie wszystko na ile pozwalają Wam okoliczności:):) bardzo, bardzo dziękuję w imieniu wałeczka:):):):) Quote
danusiadanusia Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='storozak']dotarłam - lepiej późno nic wcale:( Kibicuję Klusi i jestem pewna, że znajdzie domek![/QUOTE] witaj Ewuniu:):):) fajnie, że jesteś z nami:):) biegnę do szkoły - pracy!!! Quote
storozak Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 też się cieszę:) Szczególnie, że Klusia jest przecudna! Miłgeo dnia! Quote
Havanka Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='danusiadanusia']kochana ja wierzę, że to jedno odsłonięcie może być jedyne i szczęśliwe:):) Havanko! Lusia to mój awatar, też z tego schroniska:):) a Klusia musi zostać :):) ona rzeczywiście jest zaokrąglona i prawdziwa kluska:):):)[/QUOTE] Dobrze Danusiu, poprawię na Klusię, ale boję się, że Tablica usunie. Zobaczymy. Quote
Gosiapk Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Doda_']to ja może wydrukuję papierowe ogłoszenie Kluski ze zdjeciem i rozwieszę . . . . ???[/QUOTE] Świetny pomysł, można by w sklepie zoo i u weta wywiesić :) [quote name='Havanka']Dobrze Danusiu, poprawię na Klusię, ale boję się, że Tablica usunie. Zobaczymy.[/QUOTE] To wpisz może Kluska, dla odróżnienia od Klusi? Quote
asiuniab Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 dopiero teraz dotarłam do dziadusi, ale już zostanę, wątek doczytam w przyszłym tygodniu; Quote
danusiadanusia Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='asiuniab']dopiero teraz dotarłam do dziadusi, ale już zostanę, wątek doczytam w przyszłym tygodniu;[/QUOTE] witamy:):) fajnie. że jest nas coraz więcej:):) Quote
danusiadanusia Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 i wieczornie pokażę naszą pannicę:):) Quote
danusiadanusia Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 przybywam z rana do Kluseczki:):) u nas pada śnieg!! od poniedziałku w lubelskim zaczynamy ferie!! Quote
Cantadorra Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='danusiadanusia']przybywam z rana do Kluseczki:):) u nas pada śnieg!! od poniedziałku w lubelskim zaczynamy ferie!![/QUOTE] To tak jak u nas w pomorskim :) Miziaki dla Klusuni :) Quote
Recommended Posts