Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katcherine napisał(a):
:cool1: co w tej paczce?
....

jeszcze nie doszła :multi:

..ale co gorsze, Camara dzis wieczorem też NIE dzwoniła :shake:
mam ponure wizje, że wieczór spędza na precyzyjnych rozmowach z Biafrą, dopinając szczegóły :mdleje:

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katcherine napisał(a):
:cool1: co w tej paczce? ja tu pracy nie moge robic....bo mysle usilnie co sie da bez wojny zapakowac do pudelka;) w tych odcieniach....

Jak to co w paczce???
oczywiście Igor :diabloti:
póki co cały i zdrowy, ale nie wiem jak długo :mad:
ja mu obiecałam kastrację na żywca w ramach zemsty za całonocne nerwy, a Biafra nie wiem... od południa się nie odzywa, trzeba jechać i sprawdzić czy żyje :roll:

Otórz wczoraj w okolicach 23 godziny otrzymuję wiadomość, że Igor wylazł po drabinie na strych. Dostał histerii i nie potrafi zejść (+parę miłych słów, nie nadających sie do druku :eviltong:) i cos o chęci zamiany Igora na ratlerki w hurcie... o ile dobrze zrozumiałam :hmmmm:
Śmieszne, co???
a Biafra z nerwów dostała zawału :shake: bo ten bęcwał próbował opuścić strych przez okno!!! no, ewentualnie na rączkach u Biafry. Tyle, że Biafra za mało je i nie jest zdolna do zniesienia na rączkach kaukaza ze strychu po drabinie... :diabloti:
akcja trwała kilka godzin - a Igor do późnych godzin popołudniowych odsypiał stres - bo niestety musiał zostać naćpany...

tiaaa.... mam duże pudło po telewizorze :grins:

Posted

kinga napisał(a):
jeszcze nie doszła :multi:

..ale co gorsze, Camara dzis wieczorem też NIE dzwoniła :shake:

nie mów hop - wieczór jeszcze sie nie skończył :diabloti:
a ja dopiero wróciłam od weta z Bońkiem i obmierzam pudełeczka :evil_lol:

Posted

Camara napisał(a):

...Tyle, że Biafra za mało je i nie jest zdolna do zniesienia na rączkach kaukaza ze strychu po drabinie... :diabloti:
akcja trwała kilka godzin - a Igor do późnych godzin popołudniowych odsypiał stres - bo niestety musiał zostać naćpany...

:grins:

pozwolę sobie powtórzyć, co napisałam do Kasie, która mnie rozkosznie zapytała SMSem, czy włochata przesyłka już doszła:

- ze kaukazy to wyjątkowo podła rasa.
Hodowanie jej powinno być kategorycznie zabronione w Polsce.:-x

Posted

Camara napisał(a):
Jak to co w paczce???
oczywiście Igor :diabloti:
póki co cały i zdrowy, ale nie wiem jak długo :mad:
ja mu obiecałam kastrację na żywca w ramach zemsty za całonocne nerwy, a Biafra nie wiem... od południa się nie odzywa, trzeba jechać i sprawdzić czy żyje :roll:

Otórz wczoraj w okolicach 23 godziny otrzymuję wiadomość, że Igor wylazł po drabinie na strych. Dostał histerii i nie potrafi zejść (+parę miłych słów, nie nadających sie do druku :eviltong:) i cos o chęci zamiany Igora na ratlerki w hurcie... o ile dobrze zrozumiałam :hmmmm:
Śmieszne, co???
a Biafra z nerwów dostała zawału :shake: bo ten bęcwał próbował opuścić strych przez okno!!! no, ewentualnie na rączkach u Biafry. Tyle, że Biafra za mało je i nie jest zdolna do zniesienia na rączkach kaukaza ze strychu po drabinie... :diabloti:

tiaaa.... mam duże pudło po telewizorze :grins:

:evil_lol: no kto przy dziecku zostawia niebezpieczne przedmioty na widoku...????:shake:

:iloveyou: :iloveyou: uwielbiam Igorka

Posted

A czy konmkurs na zawartość paczki został rozstrzygnięty? Kinga, ja bym chyba na wszelki wypadek dopilnowała kto bierze zawartość jako nagrodę, nigdy nic nie wiadomo...:roll:

Posted

Camara napisał(a):
... Igor wylazł po drabinie na strych

Jakby Wam oko wydłubali, to że byście na strych uciekały i jeszcze grożą, że jajka utną, mój biedny Igorek, już nie wie gdzie się schować :angryy:

Posted

lamia2 napisał(a):
Jakby Wam oko wydłubali, to że byście na strych uciekały i jeszcze grożą, że jajka utną, mój biedny Igorek, już nie wie gdzie się schować :angryy:

Badzmy sprawiedliwe...psu rozrywki szykuja ze ciezko podniesc jeszcze bardziej poprzeczke....
A nie bylo tam nikog ze sprzetem wspinaczkowym zeby Igorka na szeleczkach zwiesc z dachu...? ups- ze strychu...:cool3:

Posted

lamia2 napisał(a):

tak sobie pomyślałam :hmmmm: że może tą paczkę prześlę z przesiadką :stupid:
przecież wszystkie drogi do Koszalina biegną przez... Warszawe :cool3:
lamia najlepiej utuli tego WREDNIAKA :diabloti:

Posted

Camara napisał(a):
tak sobie pomyślałam :hmmmm: że może tą paczkę prześlę z przesiadką :stupid:
przecież wszystkie drogi do Koszalina biegną przez... Warszawe :cool3:
lamia najlepiej utuli tego WREDNIAKA :diabloti:

Noooo, tylko Igor nie lubi wyżłów Tanitki, a takowy pieści teraz jego dziewczynę :eviltong:

Posted

Noooo, tylko Igor nie lubi wyżłów Tanitki, a takowy pieści teraz jego dziewczynę :eviltong:

poprzedni wyzeł który adorował Korę dostał baty od Igora, aż krew trysnęła z wyżła:diabloti: - może z tym nastepnym by sie zaprzyjaźnił??!!:razz:

Posted

hehehehe....
i jaki wniosek mogę z tego wysnuć??? oczywiście tylko jeden - za dużo wyżłów tanitki jest u lamii. Teraz nie mam wyjścia - po prostu musze tam Igorka wysłać :grins:

w tej chwili lamia i tanitka nagle siwieją i są w stanie psycho-fizycznym podobnym do stanu Biafry - za to ja.... MAM HAKA :multi: jak mi ktoś podpadnie - to... groźba przysłania Igorka wymoże wszelkie ustępstwa. Już myślę.... co by tu...
Ależ ja jestem perfidna :rolleyes:
:siara::ylsuper:

Posted

Kasie napisał(a):
No to Camara pakujemy Igora na kwarantanne coby legalnie wyspy pozwiedzał. ;)
A Biafra wie o wszelkich knowaniach?

:diabloti: tylko sie nie pomylcie w kolejnosci bo....Igorek z plecaczkiem wroci jak go zawroca z granicy z rachunkami za benzynke itp.;) wprot na adres Camary :cool3: . Z bodygardem i sluzacym oczywiscie co podniesie ciutenke rachuneczki :loveu: .
Psa przeciez bez opieki samopas nie puszcze z powrotem na kwarantanne.

Posted

Katcherine napisał(a):
:diabloti: tylko sie nie pomylcie w kolejnosci bo....Igorek z plecaczkiem wroci jak go zawroca z granicy z rachunkami za benzynke itp.;) wprot na adres Camary :cool3: . Z bodygardem i sluzacym oczywiscie co podniesie ciutenke rachuneczki :loveu: .
Psa przeciez bez opieki samopas nie puszcze z powrotem na kwarantanne.

Katcherine :lol: :lol: :lol:

...bo one to chcą nas wszystkich zastraszyć :angryy:

...a my się nie boimy :diabloti:

Posted

kinga napisał(a):
Katcherine :lol: :lol: :lol:

...bo one to chcą nas wszystkich zastraszyć :angryy:

...a my się nie boimy :diabloti:

Bo teraz Krakowska czesc dokladnie wylicza koszty wyslania Igorka przez Warszawe, wyspy i inne kontynenty- i im ciagle wychodzi za drogo :lol: :lol: :lol:

ps. jak juz bedziecie robic na wyspy...to moze i na Szwecje Igorek by sie zalapal...coz to jest dodatkowe 3 miechy na kwarantannie- a pies przygotowany na kazda ewentualnosc ;)

Posted

Katcherine napisał(a):
Bo teraz Krakowska czesc dokladnie wylicza koszty wyslania Igorka przez Warszawe, wyspy i inne kontynenty- i im ciagle wychodzi za drogo :lol: :lol: :lol:

ps. jak juz bedziecie robic na wyspy...to moze i na Szwecje Igorek by sie zalapal...coz to jest dodatkowe 3 miechy na kwarantannie- a pies przygotowany na kazda ewentualnosc ;)

biorąc pod uwagę - nasze bezsenne noce, obgryzione z nerwów paznokcie po same pachy, posiwiałe włosy i wrzody na żołądku (świadomie pomijam zdewastowane drzwi i inne tego typu nieznaczące koszty finansowe) to:
Katcherine - bądź pewna, że NIC mi nie wychodzi za drogo - a już w szczególności ekspedycja Igorka na wyspy :evil_lol: