PaulinaT Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No to sa nas tsy... powidła śliwkowe to są moje najulubieńsze... ... ale ja na powidła jeżdżę do mamy... :oops: ale może teraz pojadę do swan! :multi: (oczywiście z całą bandą :diabloti: ) Quote
swan Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 no bo ja tak kuszę i kuszę kusiłam dzikami, grzybkami, winnicą , ale dopiero powidła podziałały :evil_lol: Quote
kinga Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 ja czwarta :p - chętna na powidła i wyjazd do swan :lol: i jakieś zwierzątko mogę wam przywieźć :multi: Quote
PaulinaT Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 swan napisał(a):no bo ja tak kuszę i kuszę kusiłam dzikami, grzybkami, winnicą , ale dopiero powidła podziałały :evil_lol: to kiedy?? kiedy?? kiedy?? :cool3: kinga - ale ty chcesz, jak rozumiem, w te i nazad to zwierzątko po Polsce powozic tak?? Quote
kinga Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 PaulinaT napisał(a): kinga - ale ty chcesz, jak rozumiem, w te i nazad to zwierzątko po Polsce powozic tak?? w te :p BEZ nazad :p bo się po raz pierwszy z pustymi rekami nie przyjeżdża :shake: Quote
PaulinaT Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ulala... faktycznie, przyjechać z pustymi rękami to by byla gafa... :p Quote
lamia2 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja też się piszę i na powidła i na bimberek, jakiegoś zwierza też mogę przywieźć :eviltong: A Igor boski i ten nochal ubabrany, cudny jest niesłychanie, Biafa ja myślałam, że on u nas był szczęśliwy ... ale u Ciebie to on ma raj :multi::multi::multi: Quote
swan Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 lamia2, u Ciebie Igorkowi brakowało drabiny:evil_lol: a teraz..... UWAGA UWAGA OGŁOSZENIE BEZPŁATNE niniejszym zawiadamiam, iż zapraszam uprzejmie na powidła, winobranie, obecnie grzybobranie, śliwkobranie i inne brania, może nawet branie ryb , bo zarybiamy niedługo staw:cool3: NATOMIAST WSZELKIE JEDNOSTKI, KTÓRE W RAMACH POCZĘSTUNKU DLA GOSPODARZY PRZYWIOZĄ JAKIEKOLWIEK FUTRZAKI Z ZAMIAREM POZOSTAWIENIA ICH NA PASTWĘ LOSU U MNIE OZNAJMIAM,ŻE SPOTKAJĄ SIĘ Z JUŻ ISTNIEJĄCYM STADEM W SKŁADZIE JAK NIŻEJ: konsekwencje dla nowego przybysza mogą być nieopisywalne:cool1: Quote
PaulinaT Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 swan - nieopisywalnie mnie przeraziłaś :evil_lol: Quote
lamia2 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ja tu bullowatego żadnego nie widzę ..... trzeba to nadrobić jak najszybciej :eviltong: Quote
Camara Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 lamia2 napisał(a):Ja tu bullowatego żadnego nie widzę ..... trzeba to nadrobić jak najszybciej :eviltong: ani jednego podhalana :crazyeye: straszne niedopatrzenie :shake: :p Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Na trzecim zdjęciu jest piesek..Czy on jest chory??? Ela Quote
Camara Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 waldi481 napisał(a):Na trzecim zdjęciu jest piesek..Czy on jest chory??? Ela nie jest chory... to dzika Luśka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21429 Quote
swan Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 trzecia od góry czyli Luśka, spanikowany pies na tym zdjęciu starałam się wybrać najbardziej przerażające zdjęcie:diabloti: dlatego tak wygląda ale patrząc po zdjęciach to uznałabym, że Aga czyli zdjęcie pierwsze od góry , jest bardziej chora:evil_lol: jeśli chodzi o bullowate,, to Wera czyli zdjęcie czwarte od góry, ma wzrok i oczy bullowatych i ludzie się jej boją :diabloti: a podhalany...no cóż, jak byłam malutka, rodzice byli z nami w Zakopanem i rodzice zatrzymali się przy straganiarzu ze szczeniakami z podhalanami i podobno bardzo szczerze zamierzali kupić szczeniaka sprzedawca jednakże, dowiedziawszy się, ze rodzina jest z Poznania, odmówiła sprzedaży szczeniaka , jako że podhalany męczą się na nizinach no więc rodzice szczeniaka nie dostali i ja teraz podhalana też nie mam:cool3: a patrząc na ostatnie zdjęcie czyli Pumę, to zaczynam rozumieć, że niektórzy ludzie się boją kotów:eviltong: Quote
PaulinaT Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 I tak oto swan niewiele brakuje by wzbogaciła się o: - bulla - podhalana - wyżła... Czy ktoś coś jeszcze chce do swan podrzucić?? Ja się deklaruję - przyjadę i wyjadę w składzie niezmienionym :cool1: Quote
lamia2 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 swan napisał(a):... jeśli chodzi o bullowate,, to Wera czyli zdjęcie czwarte od góry, ma wzrok i oczy bullowatych i ludzie się jej boją :diabloti: Oczy .... wzrok .... u bullowatych za mało .... ja bym Ci takie cudo bezkonkurencyjne przywiozła .... sama popatrz jak przepiękna dziewczyna :eviltong: słodycz nieludzka :multi: Quote
samoglow Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 czy mozna przyjechac na branie wsztystkiego jedynie z TZ? :evil_lol:Obiecuje, ze odjade takze z nim juz po braniu!:lol: Quote
swan Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 a jasne że można przyjeżdżać z TZem i wyjeżdżać z TZem, byle wyjeżdżać z tym, co się przyjechało :evil_lol: a to zdjęcie powyżej, to chyba jakiś dziadek do orzechów ????:cool3: P.S. tak sobie myślę,że muszę dorobić tych słoików z powidłami.... Quote
lamia2 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 swan napisał(a): ... a to zdjęcie powyżej, to chyba jakiś dziadek do orzechów ????:cool3: P.S. tak sobie myślę,że muszę dorobić tych słoików z powidłami.... "dziadek do orzechów" ... też coś ... :mad: dorób, dorób ..... bo wszyscy uwielbiamy pyszności, moje bulki też :eviltong: Quote
PaulinaT Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jezu Lamia a co to?? Aż się pcha na usta "... ale ty masz szczękę... " :o Quote
lamia2 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 PaulinaT napisał(a):Jezu Lamia a co to?? Aż się pcha na usta "... ale ty masz szczękę... " :o To jest właśnie najcudniejsza rasa świata - AMSTAFFKA, piękna mordulka prawda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
samoglow Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ja juz myslalam, ze krecisz nowy film "Szczeki reinkarnacja" :crazyeye::evil_lol: (lamia2 napisał(a):To jest właśnie najcudniejsza rasa świata - AMSTAFFKA, piękna mordulka prawda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 samoglow napisał(a):ja juz myslalam, ze krecisz nowy film "Szczeki reinkarnacja" :crazyeye::evil_lol: Ja Was wszystkie ukatrupię :mad: mam potwory i nie zawaham się ich użyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Nie " katrup " ich bo to najlepszy wątek jaki czytam, zazwyczaj własnie na poprawę humoru. Rewelacja A poza tym jak Igorek ? Na strychu ??? hihihi Quote
Recommended Posts