Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to sa nas tsy... powidła śliwkowe to są moje najulubieńsze...
... ale ja na powidła jeżdżę do mamy... :oops:

ale może

teraz

pojadę

do swan! :multi:
(oczywiście z całą bandą :diabloti: )

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

swan napisał(a):
no bo ja tak kuszę i kuszę

kusiłam dzikami, grzybkami, winnicą , ale dopiero powidła podziałały :evil_lol:

to kiedy?? kiedy?? kiedy?? :cool3:

kinga - ale ty chcesz, jak rozumiem, w te i nazad to zwierzątko po Polsce powozic tak??

Posted

PaulinaT napisał(a):

kinga - ale ty chcesz, jak rozumiem, w te i nazad to zwierzątko po Polsce powozic tak??

w te :p
BEZ nazad :p

bo się po raz pierwszy z pustymi rekami nie przyjeżdża :shake:

Posted

Ja też się piszę i na powidła i na bimberek, jakiegoś zwierza też mogę przywieźć :eviltong:

A Igor boski i ten nochal ubabrany, cudny jest niesłychanie, Biafa ja myślałam, że on u nas był szczęśliwy ... ale u Ciebie to on ma raj :multi::multi::multi:

Posted

lamia2, u Ciebie Igorkowi brakowało drabiny:evil_lol:

a teraz.....

UWAGA UWAGA OGŁOSZENIE BEZPŁATNE

niniejszym zawiadamiam, iż zapraszam uprzejmie na powidła, winobranie, obecnie grzybobranie, śliwkobranie i inne brania, może nawet branie ryb , bo zarybiamy niedługo staw:cool3:

NATOMIAST WSZELKIE JEDNOSTKI, KTÓRE W RAMACH POCZĘSTUNKU DLA GOSPODARZY PRZYWIOZĄ JAKIEKOLWIEK FUTRZAKI Z ZAMIAREM POZOSTAWIENIA ICH NA PASTWĘ LOSU U MNIE OZNAJMIAM,ŻE SPOTKAJĄ SIĘ Z JUŻ ISTNIEJĄCYM STADEM W SKŁADZIE JAK NIŻEJ:

konsekwencje dla nowego przybysza mogą być nieopisywalne:cool1:

Posted

lamia2 napisał(a):
Ja tu bullowatego żadnego nie widzę ..... trzeba to nadrobić jak najszybciej :eviltong:

ani jednego podhalana :crazyeye: straszne niedopatrzenie :shake:

:p

Guest Elżbieta481
Posted

Na trzecim zdjęciu jest piesek..Czy on jest chory???
Ela

Posted

trzecia od góry czyli Luśka, spanikowany pies na tym zdjęciu

starałam się wybrać najbardziej przerażające zdjęcie:diabloti: dlatego tak wygląda

ale patrząc po zdjęciach to uznałabym, że Aga czyli zdjęcie pierwsze od góry , jest bardziej chora:evil_lol:

jeśli chodzi o bullowate,, to Wera czyli zdjęcie czwarte od góry, ma wzrok i oczy bullowatych i ludzie się jej boją :diabloti:

a podhalany...no cóż, jak byłam malutka, rodzice byli z nami w Zakopanem i rodzice zatrzymali się przy straganiarzu ze szczeniakami z podhalanami i podobno bardzo szczerze zamierzali kupić szczeniaka

sprzedawca jednakże, dowiedziawszy się, ze rodzina jest z Poznania, odmówiła sprzedaży szczeniaka , jako że podhalany męczą się na nizinach

no więc rodzice szczeniaka nie dostali i ja teraz podhalana też nie mam:cool3:

a patrząc na ostatnie zdjęcie czyli Pumę, to zaczynam rozumieć, że niektórzy ludzie się boją kotów:eviltong:

Posted

I tak oto swan niewiele brakuje by wzbogaciła się o:

- bulla

- podhalana

- wyżła...

Czy ktoś coś jeszcze chce do swan podrzucić??

Ja się deklaruję - przyjadę i wyjadę w składzie niezmienionym :cool1:

Posted

swan napisał(a):
... jeśli chodzi o bullowate,, to Wera czyli zdjęcie czwarte od góry, ma wzrok i oczy bullowatych i ludzie się jej boją :diabloti:

Oczy .... wzrok .... u bullowatych za mało ....

ja bym Ci takie cudo bezkonkurencyjne przywiozła .... sama popatrz jak przepiękna dziewczyna :eviltong: słodycz nieludzka :multi:

Posted

a jasne że można przyjeżdżać z TZem i wyjeżdżać z TZem, byle wyjeżdżać z tym, co się przyjechało :evil_lol:

a to zdjęcie powyżej, to chyba jakiś dziadek do orzechów ????:cool3:

P.S. tak sobie myślę,że muszę dorobić tych słoików z powidłami....

Posted

swan napisał(a):
... a to zdjęcie powyżej, to chyba jakiś dziadek do orzechów ????:cool3:

P.S. tak sobie myślę,że muszę dorobić tych słoików z powidłami....

"dziadek do orzechów" ... też coś ... :mad:

dorób, dorób ..... bo wszyscy uwielbiamy pyszności, moje bulki też :eviltong:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Jezu Lamia a co to??
Aż się pcha na usta "... ale ty masz szczękę... " :o

To jest właśnie najcudniejsza rasa świata - AMSTAFFKA, piękna mordulka prawda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ja juz myslalam, ze krecisz nowy film "Szczeki reinkarnacja" :crazyeye::evil_lol:

(

lamia2 napisał(a):
To jest właśnie najcudniejsza rasa świata - AMSTAFFKA, piękna mordulka prawda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

samoglow napisał(a):
ja juz myslalam, ze krecisz nowy film "Szczeki reinkarnacja" :crazyeye::evil_lol:

Ja Was wszystkie ukatrupię :mad: mam potwory i nie zawaham się ich użyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: