Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jednak przekładamy impreze :cool3: bo nie wszystkim pasowało ;) . Ale jak w następnym terminie się nie stawicie :mad: :mad: :mad: to Maks się o was zatroszczy :diabloti: .

Florida, chyba coś źle zrozumiałam, który to dzień we wrześniu ?? Bo jak popatrzyłam na weekendy to zgłupiałam :oops: . Tobie chodziło o drugi weekend czy tydzień tzn 8 czy 15 ??

A co do Maksa, to troszkę się nazbierało. Maks kompletnie nie boi się petard. Sprawdziałam na własnej skórze :diabloti: , a do tego zawarł koalicję z kotem Kacprem i razem mnie terrozyzują !!! :diabloti: Nie mogę wyjść z domu bo ... :roll: jak wracam to przed klatką słysze jak Kacper się wydziera no a Maks robi mu chórek :diabloti: no a jak wracam do domu ... :crazyeye: to miski do góry nogami, woda wylana, jedzenie w łóżku :shake: Normalnie :mad: :mad: :mad: ... brak słów :roll:.

TERRORYŚCI z CZĘSTOCHOWY !!!! :evil_lol:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hippies napisał(a):
Ale jak w następnym terminie się nie stawicie :mad: :mad: :mad: to Maks się o was zatroszczy :diabloti: .

Upsss.........już się boję, tego małego Terrorysty :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chciałam was poinformować że Maks ma kolegę :cool3: Goldena :cool3: . Przypłaciłam to małym zawałem :roll: ale za to dobrze się skończyło.:lol:

Jak poszliśmy dzisiaj na spacer po pracy, to jak zobaczyłam luźno biegającego psa to zaczełam iść po krzakach, żeby nie było tragedii. Ale niestety :shake: tamten pies nas zauważył i co sił w łapach przybiegł do nas (jego właścicielka nawet nie próbowało go wołać :angryy: ). Maks nastroszył się jak szczotka, ale tamten chyba wyczuł o co idzie i położył się i zaczął lizać Maksa po faflach. Po 30 sekundach przysłowiowego zawału, - psy doszły do porozumienia i Maks chciał mi rękę wyrwać, bo jakoś zapomniał sobie, że stoję na końcu tej głupiej linki która go uwiera :diabloti: . Z jednej strony fajnie, że zobaczyłam, że mogą być z niego jeszcze "PSY" ale z drugiej to miałam ochote :mad: :mad: :mad: tej laseczce, która w ten sposób opiekuje się swoim czworonogiem, nie ważne jaki by nie był (milusiński) mój wcale taki nie musi być i tragedia gotowa.

Posted

Uff...........dobrze Martusiu, że wszystko się skończyło polubownie :evil_lol:....bo znając Maksa to różnie to mogło być :shake:

Całuski dla Maksika na dobranoc :loveu:

Posted

A oto obiecane fotki. Maksowi trafiła się dzisiaj fucha :cool3: był kierownikiem ekipy składającej łóżko :diabloti: a ja byłam za to majstrem i pomocnikiem w jednej osobie :roll: do tego stopnia że zaczełam się zastanawiać nad wstąpieniem do grupy cyrkowej - bo nawet nie wiedziałam że potrafie takie akrobacje :diabloti: . A to produkt finalny zatytułowany - próba generalna :diabloti:

i kilka fotek z poniedziałkowego obgryzania kostki :diabloti:

Posted

[quote name='Hippies']No i fotki z przed chwili - chyba mu się podoba to nowe łóżko :roll:

Kołami do góry....:evil_lol:.........to boksie uwielbiają.....:loveu:

[quote name='Hippies'] A nawet nie wie jaki prezent dla niego na sobotę szykuję :diabloti:

Ale Ja wiem :eviltong:
Chociaż sądząc po tych zdjęciach łóżkowych to boję się, że to "coś" pójdzie w odstawkę i wybierze łóżeczko :cool3:

Posted

[quote name='Chociaż sądząc po tych zdjęciach łóżkowych to boję się, że to "coś" pójdzie w odstawkę i wybierze łóżeczko :cool3:[/quote']

Nie ma mowy :angryy: nie odpuszcze :mad:

Posted

Hippies napisał(a):
Mi to chyba ponton pozostanie :-(

Kochana Martusiu..........mi też od jutra pozostanie ponton....:evil_lol:.........TZ jak jutro zobaczy nową boksie na DT to razem z moim boksiem i nową tymczasową lokatorką znajdziemy się na pontonie :cool3:
Tak więc nie będziesz jedyną osóbką śpiącą na pontonie własnego psa:eviltong:

Chociaż może być i tak, że TZ rano się obudzi na pontonie a nasza trójka (Ares, boksia i Ja) będziemy spali smacznie na wyrku :evil_lol:

Posted

Hippies napisał(a):
No ponton już jest :cool3:. Moim zdaniem troszkę mały :oops: . Chociaż zobaczymy co powie Maks ja przyjdę do domu.

No to czekamy na relacje co Maksio powiedział na pontonik :evil_lol: :eviltong:

Posted

Qurcze !!! Kupiłam za mały :angryy: chyba :angryy: Maks wogóle nawet na niego nie popatrzył :roll: jak dorwał piłkę jeżyka-piszczącą to już mi w głowie piszczy. Od czwartej sie nią bawi i bawi :roll: Nawet spać się z nią położył - zgadnijcie gdzie ?? Na moim łóżku :placz: . Czyli muszę szybko go nauczyć spania w swoim :mad: . Tylko jak ?? :roll:

Posted

Hippies napisał(a):
Qurcze !!! Kupiłam za mały :angryy: chyba :angryy:

No to świetnie :evil_lol: :evil_lol:

Hippies napisał(a):
Maks wogóle nawet na niego nie popatrzył :roll: jak dorwał piłkę jeżyka-piszczącą to już mi w głowie piszczy. Od czwartej sie nią bawi i bawi :roll: Nawet spać się z nią położył - zgadnijcie gdzie ?? Na moim łóżku :placz:

Piłka jeżyk.....o tak...skąd ja to znam :diabloti: :angryy:.........mój też ma taką piszczącą i mówimy w domu, że to jego narzeczona....On z nią śpi a nawet idzie jeść i kładzie ją sobie koło miski żeby mieć ją na oku.........nawet kawałek jego narzeczonej jest w moim awatarku razem z Aresem.
A co do łóżka....hmmm......wałkuje to spanie już 2 lata....i nic....:mad:
Nie powiem żeby nie spał na swoim posłaniu "od przypadku do przypadku".....ale to rzadkość, zazwyczaj to robi kiedy mu za gorąco i idzie do siebie....a tak to wyrko to jego królestwo :loveu:

Posted

Wiesz Ziuta jak już przekonałam Maksa do swojego pięknego pontoniku :cool3: to mam jeszcze inny wielki problem, który nazywa się SELENE :angryy: poszła rano i mu tam nalała jak poszliśmy na spacer :mad: :mad: :mad: . Zazdrośnica jedna !!!! :mad: :mad: :mad: Normalnie jak nie urok to .... :angryy: i teraz ponton lezy wannie bo muszę go wyprać :angryy: .

Maks też ma już taką narzeczoną :diabloti: śpi z piłką,:diabloti: je z piłką :diabloti: nawet na spacer chciał ją zabrać żeby zobaczyła okolice :roll: