Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm, takie rzeczy się zdarzają... Miałam kiedyś foksteriera, który myślał, że jest świnką morską :eviltong:
Martwię się tylko o jedno - Hippies, a Ty kim się czujesz? :evil_lol: Jeśli masz problemy z samookreśleniem, to spójrz na swój ogonek, po nim łatwo poznać :eviltong:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No z tym to będzie problem #placz nie mam ogonka #placz Maksiu dostał dzisiaj dwa duże prezenciory na 3-mc u mnie trochę spóźnione ale całkiem funkcjonalne #cool3 a mianowicie szelki trixi ease walk #cool3 i miski na stojaku #cool3 cały czas biega pić wodę #diablotin no i najważniejsze nie ciągnie aż tak mocno #Milti

Posted

Nie masz ogonka? Nie przypuszczałam, że jest aż tak źle... :eviltong:
Ale super prezenty, Maksiu - wszystkiego naj-naj, dopilnujemy, żeby na 4 miesięcznicę Pańcia kupiła ci nakręcane myszki :lol:

Posted

Hej Martuś :loveu:

Jak tam Maksik...........nadal zabawia się w koteczka :cool3:
A jak po weekendzie we Wrocku....jakieś nowe foteczki łobuza są :razz:

Posted

Udało się udało się:multi::multi::multi::multi:
Jak tylko zapanuje nad zaległościami wstawię zdjęcia. Wyszło jakieś 84.
Jesteście na to gotowi???:cool3:
Powiem tak MARTA i MAX są wspaniali!!!!!!!
Dziękuje Hippciwoi, że nasze drogi się spotkały.!!!!:multi:

Posted

Agga dziękuję Ci za fotki - są prześliczne :loveu: Nawet nie wiedziałam że tak fajnie wyszły :diabloti:.

A tak na marginesie to zapraszamy znów w odwiedziny do naszego zoo :diabloti:

Posted

Martusiu czy Ja dobrze widzę, że Maksio podczas jedzenia trzyma tylną łapkę podniesioną :cool3:........moja Sabcia boksia
[*] jak jadła albo piła to zawsze miała którąś z tylnych łapek podniesioną do góry :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Powiem tak MARTA i MAX są wspaniali!!!!!!!

Wiesz Agga chyba troszeczkę przesadziłaś :cool3: ale cieszę się, że tak to widzisz ;) bo my strasznie ale to strasznie Cię polubiliśmy :diabloti:

No i Maks kazał mi napisać, że następnym razem nie będzie Cię poganiał na autobus :diabloti: