zurdo Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hmmm, takie rzeczy się zdarzają... Miałam kiedyś foksteriera, który myślał, że jest świnką morską :eviltong: Martwię się tylko o jedno - Hippies, a Ty kim się czujesz? :evil_lol: Jeśli masz problemy z samookreśleniem, to spójrz na swój ogonek, po nim łatwo poznać :eviltong: Quote
Hippies Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No z tym to będzie problem #placz nie mam ogonka #placz Maksiu dostał dzisiaj dwa duże prezenciory na 3-mc u mnie trochę spóźnione ale całkiem funkcjonalne #cool3 a mianowicie szelki trixi ease walk #cool3 i miski na stojaku #cool3 cały czas biega pić wodę #diablotin no i najważniejsze nie ciągnie aż tak mocno #Milti Quote
zurdo Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nie masz ogonka? Nie przypuszczałam, że jest aż tak źle... :eviltong: Ale super prezenty, Maksiu - wszystkiego naj-naj, dopilnujemy, żeby na 4 miesięcznicę Pańcia kupiła ci nakręcane myszki :lol: Quote
Hippies Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Myszki to już ma !!! może nie nakręcane - ale za to różowe !!!!!!! Quote
Hippies Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A oto nowe fotki z sobotniej wycieczki do lasu :cool3: Skośnooki :diabloti: Maks i ufo :cool3: oraz bliźniaki :razz: czyli bracia krwi :diabloti: Quote
florida_blue Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 o mamo :D co to za fotka :D skośnooki :crazyeye: hihih Maksio jest obłedny - moje słoneczko kochane :loveu: i jakie eleganckie szeleczk ma - normalnie wypasione :D Quote
michelle04 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ..jakie piękne szeleczki ma Maksio...:loveu: moja dzidzunia tez juz w takich biega, dzięki poradzie ciotki Marty :eviltong: Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hej Martuś :loveu: Jak tam Maksik...........nadal zabawia się w koteczka :cool3: A jak po weekendzie we Wrocku....jakieś nowe foteczki łobuza są :razz: Quote
Agga Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Max wiesz co jutro będzie???? Lepiej się przygotuj kochany:loveu: Quote
Agga Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Udało się udało się:multi::multi::multi::multi: Jak tylko zapanuje nad zaległościami wstawię zdjęcia. Wyszło jakieś 84. Jesteście na to gotowi???:cool3: Powiem tak MARTA i MAX są wspaniali!!!!!!! Dziękuje Hippciwoi, że nasze drogi się spotkały.!!!!:multi: Quote
Agga Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Powyginam troszkę ciałko U pani mi tak dobrze O nie zrobili mi zdjęcie jakbym chciał zjeść koteczka Dostałem jedzonko Quote
Agga Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Gimnastyka poobiednia:razz: No dobra koniec wygłupów Quote
Hippies Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Agga dziękuję Ci za fotki - są prześliczne :loveu: Nawet nie wiedziałam że tak fajnie wyszły :diabloti:. A tak na marginesie to zapraszamy znów w odwiedziny do naszego zoo :diabloti: Quote
Agga Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Kolejna porcja. bardzo chętnie wpadnę odwiedzić mini Zoo:multi: Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Martusiu czy Ja dobrze widzę, że Maksio podczas jedzenia trzyma tylną łapkę podniesioną :cool3:........moja Sabcia boksia [*] jak jadła albo piła to zawsze miała którąś z tylnych łapek podniesioną do góry :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Łaaaa.....ale superanko robi żabę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hippies Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Agga']Powiem tak MARTA i MAX są wspaniali!!!!!!! Wiesz Agga chyba troszeczkę przesadziłaś :cool3: ale cieszę się, że tak to widzisz ;) bo my strasznie ale to strasznie Cię polubiliśmy :diabloti: No i Maks kazał mi napisać, że następnym razem nie będzie Cię poganiał na autobus :diabloti: Quote
Recommended Posts