Ziutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hej Martusiu i Maksiku :loveu: :loveu: Kto śpi na pontonie :cool3: No chyba, że śpicie na łóżeczku obydwoje :eviltong:...........to nie pytam o ponton :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A gdzie to nasza Martusia Maksiowa mamka się podziewa :mad: :mad: :mad: Quote
Hippies Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Zajęta bardzo jestem bo szukam dla nas autka :cool3: Musi być wygodne i mieć miejsce dla Maksa :razz: Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Hippies napisał(a):Zajęta bardzo jestem bo szukam dla nas autka :cool3: Musi być wygodne i mieć miejsce dla Maksa :razz: O autku to wiem :eviltong: Maksio będzie miał teraz furę, że hej...:multi: :multi: :multi: Quote
Ziutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No i jak z autkiem.........wybrane już :roll:............czy poszukiwania nadal trwają...:lol: Quote
Hippies Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ziuta już kupiłam :multi: Maks wczoraj miał próbną jazdę :cool3: Auto mu się podoba - bo kombi i ma swoje miejsce :diabloti: Jutro będą fotki Maksa już nie w mauchu :eviltong: Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hippies napisał(a):Ziuta już kupiłam :multi: Maks wczoraj miał próbną jazdę :cool3: Auto mu się podoba - bo kombi i ma swoje miejsce :diabloti: Jutro będą fotki Maksa już nie w mauchu :eviltong: To superr :multi: Czekamy na foteczki :cool3:....jak Maksio wozi się srebrną furką !!! Quote
Ziutka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hippies napisał(a): Jutro będą fotki Maksa już nie w mauchu :eviltong: No i gdzie te foteczki Maksia w nowym autku :mad: :mad: Quote
Agga Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 O widzę dobre wieści. Jest auto. Czy nasze spotkanie w sobotę jest aktualne? Quote
Hippies Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Agga jak najbardziej :cool3: ja już się do niego przygotowuje. Ziuta bardzo przepraszam że nie ma fotek ale sprzęt mi nawala - telefon do wyrzucenia :roll:, ale zawsze możesz zobaczyczyć Maksa w realu w sobotę :cool3:. Fotki będą pewnie po niedzieli jak ktoś je zrobi :diabloti:. IMPREZA w sobotę - proszę się meldować !!! :mad: Quote
Agga Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ja sie zameldowałam na gg:multi: Będę z TZ. Proszę czerwony dywanik rozwinąć.:cool3: Quote
Hippies Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A oto nowe fotki Maksa autorstwa michelle: A teraz Maks na oknie: Maks w samochodzie: No i na koniec - miłość rzucająca na kolana: Quote
Hippies Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Mam jakieś problemy z tą stroną - nie mogę edytować ani wstawiać emotoikonek - POMOCY !!! Chciałam ładnie powstawiać fotki a tu mi wszystko porozrzucało i do tego pisze że są błędy na stronie. Czy ktoś wie co mam zrobić ???? Quote
Agga Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Właśnie się zastanawiam co się stało, że zdjęcia tak porozrzucało.:roll:I nie wiem. Quote
Ziutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Halo, halo....jak się miewa nasz koffany Maksio :loveu: :loveu: P.S. pozdro dla szefa :mad: :mad: :angryy: :angryy: :2gunfire: :2gunfire: Quote
Hippies Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A u nas dużo się ostatnio dzieje. Jeździliśmy do lasu na spacerki, bo taka piękna pogoda była. Byliśmy u babci i dziadka w Paczkowie w odwiedzinach a tam były harce w polu. Maks chyba myśli, że jest kotem i odwrotnie - koty myślą, że są psami, ja już tracę rzeczywistość u siebie w domu. Ostatnio przyszłam do domu a Maks niczego sobie siedzi na stole w kuchni mysłałam, że zbaranieję, a do tego kotom też odbiło. Kładą się pod drzwiami wyjściowymi - jeszcze tylko brakuje żeby zaczęły szczekać. No i zła wiadomość też jest. Maks udowadniając kotom, że on też może ... chyba naciągnął sobie jakieś ścięgno - bo kuleje na tylną łapę. Oglądałam ją wszędzie i nie ma nic rozcięte, nic wbite, noga się zgina, nie piszczy przy ucisku ale jak ma nie rozruszaną to na niej nie staje. Jutro albo w piątek jedziemy się chipować, więc każemu panu doktorowi popatrzeć. Fotki Maksa z wycieczki do lasu i Paczkowa będą na czasie jak tylko kurier łaskawie dowiezie mi nowy telefon, bo już wszystko mnie trafia, jak coś mam z nim zrobić. Quote
zurdo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No, Maksisko, chłopie, i jak ty będziesz teraz po drzewach łaził kulawy? :cool3: Zdrowiej szybciutko Quote
Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Martusia....jak Maksio :roll:...........nadal udaje kota :diabloti: Quote
Hippies Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ziuta-23 napisał(a):Martusia....jak Maksio :roll:...........nadal udaje kota :diabloti: Dokładnie Maks czuje się kotem. Wczoraj zachipowaliśmy go - teraz ma zdalne sterowanie - tylko nie dali nam pilota :-( Dostał również zastrzyk przeciwbólowy i zapalny na łapkę. Pani doktor dokładnie ją obejrzała i powiedziała, że nic złego tu nie widzi - a Maks dalej jest trzynogiem w domu oczywiście, bo na podwórku dostaje gratis czwartą. Quote
zurdo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Hippies, odpowiadam na Twoje pytania ;) Tosia kuleje od trzech tygodni, powolutku się poprawia, ale dobrze nie jest. Ale Tośka jest po wypadku, nie ma jednego stawu, a resztę - w kiepskim stanie. Trochę dziwi mnie jednorazowe podanie leku przeciwzapalnego, nie spotkałam się z tym, zazwyczaj podaje się je przez kilka dni :roll: Rentgen - myślę, że z prześwietleniami nie ma się co śpieszyć - to duże obciążenie dla psa, bo wymaga znieczulenia. To ostateczność, gdyby Maksiowi się nie polepszało. Ale jeśli na spacerach zapomina o łapsku - to raczej nie jest to nic poważnego. Sądzę, że Maksisko nadwyrężył sobie tę łapkę przy kocich szaleństwach. Układ kostno-mięśniowy psa jednak ciutkę się różni od kociego ;) Zafunduj Maksowi parę dni wstrzemięźliwości ruchowej. Krótkie minimalistyczne spacery, niech nie skacze, nie biega (wiem, wiem, to nie jest łatwe :evil_lol:). A jeśli po paru dniach spokoju dalej będzie utykał - to do weta. Quote
Hippies Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dzięki Zurdo - będę bacznie go obserwować, bo żeby wytłumaczyć mu, że nie jest kotem to raczej nie dam rady. On jak się na coś uprze to nie ma rady.A o to kilka fotek zrobionych mamy aparatem:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d4a15f8bba9f8cae.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/58a84061398d0cc7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9b1fb623e79cec64.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/24abe8e8746d2045.htmlNo i mój ulubiony:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2bf462ffb6483044.html Quote
Hippies Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja nie wiem co to się dzieje z tym moim pisaniem - emotioikony - nie działają, nie mogę nic poprawić - masakrajeszcze raz moja ulubina fotka: Quote
Ziutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ale super foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dominiqa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 TAK foteczki sa rewelacyjne a Maksiu poważnie czuje sie jak kotek?... ;) Quote
Hippies Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 W każdym tego słowa znaczeniu :roll: No a koty warują pod drzwiami tak dla wyjaśnienia - dosłownie jak w Alicji w Krainie Czarów - wszystko na odwrót :cool3: Quote
Recommended Posts