Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Martusiu i Maksiku :loveu: :loveu:
Kto śpi na pontonie :cool3:
No chyba, że śpicie na łóżeczku obydwoje :eviltong:...........to nie pytam o ponton :evil_lol:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hippies napisał(a):
Zajęta bardzo jestem bo szukam dla nas autka :cool3:

Musi być wygodne i mieć miejsce dla Maksa :razz:

O autku to wiem :eviltong:
Maksio będzie miał teraz furę, że hej...:multi: :multi: :multi:

Posted

Ziuta już kupiłam :multi:
Maks wczoraj miał próbną jazdę :cool3:

Auto mu się podoba - bo kombi i ma swoje miejsce :diabloti:
Jutro będą fotki Maksa już nie w mauchu :eviltong:

Posted

Hippies napisał(a):
Ziuta już kupiłam :multi:
Maks wczoraj miał próbną jazdę :cool3:

Auto mu się podoba - bo kombi i ma swoje miejsce :diabloti:
Jutro będą fotki Maksa już nie w mauchu :eviltong:

To superr :multi:

Czekamy na foteczki :cool3:....jak Maksio wozi się srebrną furką !!!

Posted

Agga jak najbardziej :cool3: ja już się do niego przygotowuje. Ziuta bardzo przepraszam że nie ma fotek ale sprzęt mi nawala - telefon do wyrzucenia :roll:, ale zawsze możesz zobaczyczyć Maksa w realu w sobotę :cool3:. Fotki będą pewnie po niedzieli jak ktoś je zrobi :diabloti:.

IMPREZA w sobotę - proszę się meldować !!! :mad:

Posted

Mam jakieś problemy z tą stroną - nie mogę edytować ani wstawiać emotoikonek - POMOCY !!!

Chciałam ładnie powstawiać fotki a tu mi wszystko porozrzucało i do tego pisze że są błędy na stronie. Czy ktoś wie co mam zrobić ????

Posted

A u nas dużo się ostatnio dzieje. Jeździliśmy do lasu na spacerki, bo taka piękna pogoda była. Byliśmy u babci i dziadka w Paczkowie w odwiedzinach a tam były harce w polu.

Maks chyba myśli, że jest kotem i odwrotnie - koty myślą, że są psami, ja już tracę rzeczywistość u siebie w domu. Ostatnio przyszłam do domu a Maks niczego sobie siedzi na stole w kuchni mysłałam, że zbaranieję, a do tego kotom też odbiło. Kładą się pod drzwiami wyjściowymi - jeszcze tylko brakuje żeby zaczęły szczekać.

No i zła wiadomość też jest. Maks udowadniając kotom, że on też może ... chyba naciągnął sobie jakieś ścięgno - bo kuleje na tylną łapę. Oglądałam ją wszędzie i nie ma nic rozcięte, nic wbite, noga się zgina, nie piszczy przy ucisku ale jak ma nie rozruszaną to na niej nie staje. Jutro albo w piątek jedziemy się chipować, więc każemu panu doktorowi popatrzeć.

Fotki Maksa z wycieczki do lasu i Paczkowa będą na czasie jak tylko kurier łaskawie dowiezie mi nowy telefon, bo już wszystko mnie trafia, jak coś mam z nim zrobić.

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Martusia....jak Maksio :roll:...........nadal udaje kota :diabloti:

Dokładnie Maks czuje się kotem.
Wczoraj zachipowaliśmy go - teraz ma zdalne sterowanie - tylko nie dali nam pilota :-(
Dostał również zastrzyk przeciwbólowy i zapalny na łapkę. Pani doktor dokładnie ją obejrzała i powiedziała, że nic złego tu nie widzi - a Maks dalej jest trzynogiem w domu oczywiście, bo na podwórku dostaje gratis czwartą.

Posted

Hippies, odpowiadam na Twoje pytania ;)
Tosia kuleje od trzech tygodni, powolutku się poprawia, ale dobrze nie jest. Ale Tośka jest po wypadku, nie ma jednego stawu, a resztę - w kiepskim stanie. Trochę dziwi mnie jednorazowe podanie leku przeciwzapalnego, nie spotkałam się z tym, zazwyczaj podaje się je przez kilka dni :roll:
Rentgen - myślę, że z prześwietleniami nie ma się co śpieszyć - to duże obciążenie dla psa, bo wymaga znieczulenia. To ostateczność, gdyby Maksiowi się nie polepszało. Ale jeśli na spacerach zapomina o łapsku - to raczej nie jest to nic poważnego.
Sądzę, że Maksisko nadwyrężył sobie tę łapkę przy kocich szaleństwach. Układ kostno-mięśniowy psa jednak ciutkę się różni od kociego ;) Zafunduj Maksowi parę dni wstrzemięźliwości ruchowej. Krótkie minimalistyczne spacery, niech nie skacze, nie biega (wiem, wiem, to nie jest łatwe :evil_lol:). A jeśli po paru dniach spokoju dalej będzie utykał - to do weta.

Posted

Dzięki Zurdo - będę bacznie go obserwować, bo żeby wytłumaczyć mu, że nie jest kotem to raczej nie dam rady. On jak się na coś uprze to nie ma rady.A o to kilka fotek zrobionych mamy aparatem:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d4a15f8bba9f8cae.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/58a84061398d0cc7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9b1fb623e79cec64.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/24abe8e8746d2045.htmlNo i mój ulubiony:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2bf462ffb6483044.html