Jump to content
Dogomania

Los na loterii wygrała - w Tarnowskich Górach zamieszkała!!! Wierka już w DS :):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Ludzie są beznadziejni, coraz częściej się o tym przekonuję :([/QUOTE]

Jeśli dzisiaj fizycznie dam radę to porobię nowe ogłoszenia z zupełnie nowymi zdjęciami i powyróżniam.
Jezu niedługo będzie rok....jak Wiera czeka w hoteliku....

Posted

[FONT=Helv][SIZE=2][FONT=Helv][SIZE=2]Dosłownie przed sekundą otrzymałam telefon bo wczoraj późnym wieczorem jak wstawiłam zdjęcia Wierki na wątek - podmieniłam na OLX i gumtree.
Zadzwoniła pani spod Opola, pierwsze pytanie jak duża jest Wiera i ile waży - odpowiedziałam po czym " bo my mamy budę murowaną..." ja przerwałam Pani i powiedziałam że nie wydam Wiery do adopcji do budy - na co pani ( specjalnie z małej litery :P ) że oni mieszkają na wsi, ja mówię ale to nie ma znaczenia gdzie się mieszka - ważne jakie serce ma się dla zwierząt - pani powiedziała że czyta że ludzie oddają psy na łańcuch i do budy - na co ja grzecznie że każdy ma swoje zasady wydawania psów do adopcji i wymogi co do domu - Wierce szukam domu w DOMU nie na dworzu przy budzie i że szanując jej czas życzę miłego dnia :)
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

Dzięki Kasiu za umieszczenie zdjęć z kwiatuszkowej sesji. Więcej fotek w albumie.

Czy udało się dogadać z wydawcą naszej gazety lokalnej w celu ogłoszenia Wierki? Jesli nie to będę interweniować :P

Kejciu a czy Wierka ma ogłoszenia na śląsk? Można napisać,że oferujemy pomoc w transporcie. mój telefon milczy jak zaklęty, od dluższego czasu ani jednego telefonu w sprawie Wieruszki.

Posted

[quote name='kejciu'][FONT=Helv][SIZE=2][FONT=Helv][SIZE=2]Dosłownie przed sekundą otrzymałam telefon bo wczoraj późnym wieczorem jak wstawiłam zdjęcia Wierki na wątek - podmieniłam na OLX i gumtree.
Zadzwoniła pani spod Opola, pierwsze pytanie jak duża jest Wiera i ile waży - odpowiedziałam po czym " bo my mamy budę murowaną..." ja przerwałam Pani i powiedziałam że nie wydam Wiery do adopcji do budy - na co pani ( specjalnie z małej litery :P ) że oni mieszkają na wsi, ja mówię ale to nie ma znaczenia gdzie się mieszka - ważne jakie serce ma się dla zwierząt - pani powiedziała że czyta że ludzie oddają psy na łańcuch i do budy - na co ja grzecznie że każdy ma swoje zasady wydawania psów do adopcji i wymogi co do domu - Wierce szukam domu w DOMU nie na dworzu przy budzie i że szanując jej czas życzę miłego dnia :)
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Kasiu ja to bym tej pani odpowiedziala,ze skoro ma bude murowana to niech sama w niej zamieszka.:mad:
Dobra pani,ze psu bude wymurowala:mad:a Ty sie czepiasz.

Posted

[quote name='dexterka']Dzięki Kasiu za umieszczenie zdjęć z kwiatuszkowej sesji. Więcej fotek w albumie.

Czy udało się dogadać z wydawcą naszej gazety lokalnej w celu ogłoszenia Wierki? Jesli nie to będę interweniować :P

Kejciu a czy Wierka ma ogłoszenia na śląsk? Można napisać,że oferujemy pomoc w transporcie. mój telefon milczy jak zaklęty, od dluższego czasu ani jednego telefonu w sprawie Wieruszki.[/QUOTE]

Wysyłałam zlecenie do gazety - mieli mi odpisać jaki koszt konkretnie tego tekstu i zdjęć jakie wysłałam ale cisza - wysłałam im 3 dni temu przypomnienie - jeśli do piątku nie odpiszą prześlę Ci korespondencję na maila i poproszę o interwencję

Kupiłam dla Wiery karmę Bosh + kong gratis no i żeby było co do tego konga włożyć - to puszki :)

Liczymy na zdjęcia jak Wiera dobiera się do konga o ile będzie chciała wogóle poświęcić mu chwilę :)

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images69.fotosik.pl/123/a94231fb622330efmed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Na koncie Wiery za moment zostanie 70zł w związku z tym popełniłam błyskawiczny bazarek z próbkami karm - KUP TERAZ

zapraszam

link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257008-PR%C3%93BKI-KARMY-TROPIFIT-dla-WIERY-do-7-wrze%C5%9Bnia?p=22395832#post22395832[/URL]

Posted

Kolejny bazarek dla Wiery - serdecznie zapraszam

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254621-Ciuszki-i-butki-dla-Wiery-do-7-09?p=22397164#post22397164[/URL]

Posted

Biedna sunia- paskudni ludzie. W schronisku w Pasłęku wyadoptowano sunię, wizyta przedadopcyjna wypadła bardzo dobrze, zapowiadał się kochający dobry dom. Po jakimś czasie dziewczyny pojechały na wizytę poadopcyjną i okazało się, że ta miła łagodna sunia nie dość, że jest w kojcu to na dodatek na łańcuchu. jakby było mało tego kojca ! Sunia błagalnie patrzyła. Miała być w domu ! Tak ludzie potrafią kłamać i obiecywać dobry dom. Podłość ludzka jest bez granic :(

Posted

[quote name='Ziutka']Wieruszko, tyle nowych ogłoszen porobionych, wyróżnionych i nic :([/QUOTE]
Ja tego kompletnie nie rozumiem:shake: Taki cudny, bezproblemowy pies, nic tylko brac i kochac...

Posted

Ziutka zrobiła ogromną kampanię ogłoszeniową dla Wierki i nadal cisza :(
zero maila i ani jednego telefonu - wgrałyśmy nowe zdjęcia - i nic to :(

Dexterko zrobiłam przelew za hotelik - przepraszam za poślizg ale musiałam poczekać aż zaksięgują mi się pieniążki :)

Czy karma i puszeczki z KONGIEM dotarły?

Posted

Teraz chyba w ogóle jest jakiś przestój w adopcjach... :-(
Ale Wierszuka śliczna i grzeczna, dziw że jej nikt nie chce :-(

Ps. my od 3 miesięcy nie możemy znaleźć domu dla szczeniaka... co z tymi ludźmi :shake:

Posted

Wymodziłam wreszcie bazarek - zapraszam na X regał z książkami - 50% utargu dla Wiery :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257048-X-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-dla-Wiery-i-Filonka-do-22-09-godz-22?p=22409963#post22409963[/url]

Posted

[quote name='malagos']Bo gdyby to była młodziutka biała psinka, albo rasowa jamniczka, to byłoby zainterowanie, - a tak, to...[/QUOTE]
Dokładnie Gosiu, mała, młoda, ładna - to i do domu by raz dwa poszła.
Ale i Wierka znajdzie swój domek :)