Kejciu Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Nutusia']Ludzie są beznadziejni, coraz częściej się o tym przekonuję :([/QUOTE] Jeśli dzisiaj fizycznie dam radę to porobię nowe ogłoszenia z zupełnie nowymi zdjęciami i powyróżniam. Jezu niedługo będzie rok....jak Wiera czeka w hoteliku.... Quote
Kejciu Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [FONT=Helv][SIZE=2][FONT=Helv][SIZE=2]Dosłownie przed sekundą otrzymałam telefon bo wczoraj późnym wieczorem jak wstawiłam zdjęcia Wierki na wątek - podmieniłam na OLX i gumtree. Zadzwoniła pani spod Opola, pierwsze pytanie jak duża jest Wiera i ile waży - odpowiedziałam po czym " bo my mamy budę murowaną..." ja przerwałam Pani i powiedziałam że nie wydam Wiery do adopcji do budy - na co pani ( specjalnie z małej litery :P ) że oni mieszkają na wsi, ja mówię ale to nie ma znaczenia gdzie się mieszka - ważne jakie serce ma się dla zwierząt - pani powiedziała że czyta że ludzie oddają psy na łańcuch i do budy - na co ja grzecznie że każdy ma swoje zasady wydawania psów do adopcji i wymogi co do domu - Wierce szukam domu w DOMU nie na dworzu przy budzie i że szanując jej czas życzę miłego dnia :) [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
Nutusia Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Mi na koniec też, ale na początku serce drgnęło... Quote
dexterka Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Dzięki Kasiu za umieszczenie zdjęć z kwiatuszkowej sesji. Więcej fotek w albumie. Czy udało się dogadać z wydawcą naszej gazety lokalnej w celu ogłoszenia Wierki? Jesli nie to będę interweniować :P Kejciu a czy Wierka ma ogłoszenia na śląsk? Można napisać,że oferujemy pomoc w transporcie. mój telefon milczy jak zaklęty, od dluższego czasu ani jednego telefonu w sprawie Wieruszki. Quote
UlaFeta Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='kejciu'][FONT=Helv][SIZE=2][FONT=Helv][SIZE=2]Dosłownie przed sekundą otrzymałam telefon bo wczoraj późnym wieczorem jak wstawiłam zdjęcia Wierki na wątek - podmieniłam na OLX i gumtree. Zadzwoniła pani spod Opola, pierwsze pytanie jak duża jest Wiera i ile waży - odpowiedziałam po czym " bo my mamy budę murowaną..." ja przerwałam Pani i powiedziałam że nie wydam Wiery do adopcji do budy - na co pani ( specjalnie z małej litery :P ) że oni mieszkają na wsi, ja mówię ale to nie ma znaczenia gdzie się mieszka - ważne jakie serce ma się dla zwierząt - pani powiedziała że czyta że ludzie oddają psy na łańcuch i do budy - na co ja grzecznie że każdy ma swoje zasady wydawania psów do adopcji i wymogi co do domu - Wierce szukam domu w DOMU nie na dworzu przy budzie i że szanując jej czas życzę miłego dnia :) [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Kasiu ja to bym tej pani odpowiedziala,ze skoro ma bude murowana to niech sama w niej zamieszka.:mad: Dobra pani,ze psu bude wymurowala:mad:a Ty sie czepiasz. Quote
Kejciu Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Bazarek 50% dla Wierki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256964-CIASTECZKA-W%C4%84TR%C3%93BKOWE-do-7-09?p=22391712#post22391712[/URL] Quote
Kejciu Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 [quote name='dexterka']Dzięki Kasiu za umieszczenie zdjęć z kwiatuszkowej sesji. Więcej fotek w albumie. Czy udało się dogadać z wydawcą naszej gazety lokalnej w celu ogłoszenia Wierki? Jesli nie to będę interweniować :P Kejciu a czy Wierka ma ogłoszenia na śląsk? Można napisać,że oferujemy pomoc w transporcie. mój telefon milczy jak zaklęty, od dluższego czasu ani jednego telefonu w sprawie Wieruszki.[/QUOTE] Wysyłałam zlecenie do gazety - mieli mi odpisać jaki koszt konkretnie tego tekstu i zdjęć jakie wysłałam ale cisza - wysłałam im 3 dni temu przypomnienie - jeśli do piątku nie odpiszą prześlę Ci korespondencję na maila i poproszę o interwencję Kupiłam dla Wiery karmę Bosh + kong gratis no i żeby było co do tego konga włożyć - to puszki :) Liczymy na zdjęcia jak Wiera dobiera się do konga o ile będzie chciała wogóle poświęcić mu chwilę :) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images69.fotosik.pl/123/a94231fb622330efmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kejciu Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Na koncie Wiery za moment zostanie 70zł w związku z tym popełniłam błyskawiczny bazarek z próbkami karm - KUP TERAZ zapraszam link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257008-PR%C3%93BKI-KARMY-TROPIFIT-dla-WIERY-do-7-wrze%C5%9Bnia?p=22395832#post22395832[/URL] Quote
Kejciu Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Kolejny bazarek dla Wiery - serdecznie zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254621-Ciuszki-i-butki-dla-Wiery-do-7-09?p=22397164#post22397164[/URL] Quote
Ewa Gałązka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Biedna sunia- paskudni ludzie. W schronisku w Pasłęku wyadoptowano sunię, wizyta przedadopcyjna wypadła bardzo dobrze, zapowiadał się kochający dobry dom. Po jakimś czasie dziewczyny pojechały na wizytę poadopcyjną i okazało się, że ta miła łagodna sunia nie dość, że jest w kojcu to na dodatek na łańcuchu. jakby było mało tego kojca ! Sunia błagalnie patrzyła. Miała być w domu ! Tak ludzie potrafią kłamać i obiecywać dobry dom. Podłość ludzka jest bez granic :( Quote
Ziutka Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Wieruszko, tyle nowych ogłoszen porobionych, wyróżnionych i nic :( Quote
Mattilu Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='Ziutka']Wieruszko, tyle nowych ogłoszen porobionych, wyróżnionych i nic :([/QUOTE] Ja tego kompletnie nie rozumiem:shake: Taki cudny, bezproblemowy pies, nic tylko brac i kochac... Quote
Kejciu Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Ziutka zrobiła ogromną kampanię ogłoszeniową dla Wierki i nadal cisza :( zero maila i ani jednego telefonu - wgrałyśmy nowe zdjęcia - i nic to :( Dexterko zrobiłam przelew za hotelik - przepraszam za poślizg ale musiałam poczekać aż zaksięgują mi się pieniążki :) Czy karma i puszeczki z KONGIEM dotarły? Quote
Lili8522 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Teraz chyba w ogóle jest jakiś przestój w adopcjach... :-( Ale Wierszuka śliczna i grzeczna, dziw że jej nikt nie chce :-( Ps. my od 3 miesięcy nie możemy znaleźć domu dla szczeniaka... co z tymi ludźmi :shake: Quote
Nutusia Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Wymodziłam wreszcie bazarek - zapraszam na X regał z książkami - 50% utargu dla Wiery :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257048-X-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-dla-Wiery-i-Filonka-do-22-09-godz-22?p=22409963#post22409963[/url] Quote
konfirm13 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 I ja :) . Wiera znajdzie najlepszy dom na Świecie. Dlatego to trochę trwa:) Quote
Ziutka Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 [quote name='konfirm13']I ja :) . Wiera znajdzie najlepszy dom na Świecie. Dlatego to trochę trwa:)[/QUOTE] Tego się trzymamy Krysiu ;) Quote
malagos Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Bo gdyby to była młodziutka biała psinka, albo rasowa jamniczka, to byłoby zainterowanie, - a tak, to... Quote
Ziutka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='malagos']Bo gdyby to była młodziutka biała psinka, albo rasowa jamniczka, to byłoby zainterowanie, - a tak, to...[/QUOTE] Dokładnie Gosiu, mała, młoda, ładna - to i do domu by raz dwa poszła. Ale i Wierka znajdzie swój domek :) Quote
Mattilu Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Wierka jest mala i ladna i prawie mloda! Quote
Recommended Posts