Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halszka napisał(a):
przyszłam i ja na zaproszenie cioci Gabi,trzymam kciuki z całych sił a póki co rozsyłam na FB

Dzięki Halszko, że jesteś u biedaka.

Oby ten dom wypalił!!!!!

Posted

Zofija napisał(a):
mam osobę do wizyty- to w sumie byłby ds.... vega17 jest z Pinczowa. Trzymajcie kciuki!!!!!!

Równiez mocno trzymam kciuki!A kiedy ma być ta wizyta?Czy może już po...?

Posted

Jestem na zaproszenie Gabi i trzymam kciukasy za maleństwo. Nawiasem mówiac moje maleństwo ma 10 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niego.... Jak można dopuścić do takiego stanu starszego psa!

Posted

Jota67 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Gabi i trzymam kciukasy za maleństwo. Nawiasem mówiac moje maleństwo ma 10 lat i nie wyobrażam sobie życia bez niego.... Jak można dopuścić do takiego stanu starszego psa!

Dzięki Jota!!!!

Trzymam kciuki za wizytę!!!!!!!!!!

Posted

Też jestem (zaproszona) . Strasznie biedny ten Okruszek. Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za maluszka, oby wizyta była ok i chudzinka trafiła do dobrego domu.

Posted

zachary napisał(a):
Zofija, a jak się czuje Agus? Co z jego zdrowiem?.

Mówiła wetka, ze przy Kani/Feniksie , to jest w o wiele lepszej formie. Ale to staruszek

Posted

Agus w dalszym ciągu w schronisku. W związku z tym , ze ma wydarzenie na fb-wpłyneły na niego pieniążki. Natomiast jemu jest pilnie potrezbny dom!
Wpływy:
12.11. Beata S. z Bielska-50zł
12.11. Barbara Z.-30zł
12.11.Jan z Bydgoszczy-70zł
12.11. Jakub P. z Dębna-200zł
12.11. Grzegorz M. z Dzięgielowa-30zł
13.11. Marzena L.-10zł
razem=390zł DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

Bogusik napisał(a):
Agusek nadal w schronie,a już takie zimne noce...:-( Żeby tylko znalazł odpowiedni domek dla niego,jeszcze przed zimą...

Na bank by był wyciągnięty ale chyba nie ma gdzie go umieścić.Potrzebne chociaż intensywne ogłoszenia.On sobie nie da rady w schronie no chyba,że należy do psiaków zdrowych i wytrwałych i nie dających sobie w kaszę dmuchać.