Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję.

Dla mnie najważniejsze jest to, ze wiem co mu jest i mogę choć minimalnie pomóc.

Piesek dostaje leki, ma specjalistyczną karmę na wątrobę, ma spacery, jest kochany. Kiedy wracam z pracy chodzi za mną jak cień, nie opuszcza na krok, i tylko domaga się czułości. I kiedy wracam ciesze się, ze on jest, a on widzi, że i ja jestem z nim. Chce by ostatnie jego miesiące były spokojne, by wiedział i czuł, ze jest kochany. A wiem, ze to już staruszek, ma blisko 15 lat i różnie może być..........

Tak sobie myślę, ze wiedza to jedno, a możliwość przygotowania się to drugie.........ale czy można się przygotować i przeżyć odejście psiaka...........nie wiem. Na razie jest teraz i tu i to najważniejsze.

Nie wiem czy się da. Wiem, ze cztery miesiące oczekiwania co dalej nastawiły mnie inaczej Pozwoliły spojrzeć spokojniej. A mój spokój jest kluczem do spokoju mojego psa.

Nie mówię, że kiedy to nastąpi będzie mniej bolało. Mówię, ze pozwoli mi zapewnić większy komfort psu w jego ostatnich chwilach. Nie chciałabym, żeby Kaori zasypiała ostatni raz zdenerwowana czy przestraszona. 

Oby tu i teraz trwało jak najdłużej. 

• Upvote 1
Posted

Malwo, tak mi przykro :( Chyba każdy z nas już to przeżył więc wiemy jaki to ból :( Trzymaj się dziewczyno...

Grafi ma tyle ogłoszeń, a czy dzwoni ktoś?

Może chociaż kilka wyróżnimy?

• Upvote 1
Posted

MALWO też jestem z Tobą i Twoim psiakiem myślami.

Choroba to coś strasznego, bez względu na to, czy dotyka człowieka czy zwierzaka :(

Posted

Kochani,  dziękuję za nowe wpłaty. Rozliczenie Grafisia zaktualizuję później.

Niebawem kończy się bazarek cegiełkowy, z niego tez jest jakaś kwota, ale nie liczyłam jeszcze ile. 

Posted

Mam e-maila od Angeliki, u której w hotekiku jest Grafiś:

"w załączniku badania Grafiego sponsorowane Przez Martę P.

wszystkie parametry w normie

(na wydruku są normy dla człowieka więc tym się nie sugerować) "

Ta wiadomość przyszła do mnie w pierwszej połowie maja, ale ja rzadko sprawdzam e-maila, bo ten został stworzony w celu zarejestrowania się na dogomanię.  I dlatego bardzo mnie cieszy, ze w tym e-mailu nie ma żadnych niepokojących informacji.

Mam dołączony załącznik, w którym jest wydruk przeprowadzonych badań. Niestety nie umiem wstawiać zdjęć.  Czy może mi ktoś pomóc, czy mogłabym komuś przesłać tego e-maila w celu wstawienia zdjęcia na dogo?
Posted

"w załączniku badania Grafiego...

Mam dołączony załącznik, w którym jest wydruk przeprowadzonych badań. Niestety nie umiem wstawiać zdjęć.  Czy może mi ktoś pomóc, czy mogłabym komuś przesłać tego e-maila w celu wstawienia zdjęcia na dogo?

Prześlij do mnie elxxxxxx

Pisząc adres oczywiście opuść spacje :)

Posted

Malwo, tak mi przykro :( Chyba każdy z nas już to przeżył więc wiemy jaki to ból :( Trzymaj się dziewczyno...

Grafi ma tyle ogłoszeń, a czy dzwoni ktoś?

Może chociaż kilka wyróżnimy?

Aniu bardzo dobry pomysł.   Wyróżnij, a ja Ci zwrócę za wyróżnienie. Przyślij mi nr konta. Gdzieś mam, ale zanim znajdę.....

Posted

"w załączniku badania Grafiego sponsorowane Przez Martę P.

wszystkie parametry w normie

(na wydruku są normy dla człowieka więc tym się nie sugerować) "

...

Wyniki można zobaczyć klikając w załącznik.

[attachment=13323:2015-04-30 Grafi wyniki badań.pdf]

Posted

MALWA bardzo proszę o nr konta dla Grafiego - będę wpłacać deklaracje Ayame Nishijima. Deklarowała od czerwca po 50,00 zł, ale jeszcze dodatkowo wpłaci 25,00 zł.

Posted

Najświeższe informacje od Till na temat sytuacji Grafisia są takie, że  z ostatnich ogłoszeń nie było ani jednego telefonu  !!! 

O Grafisia nikt nie pyta, a on blisko od 2 lat w hotelu...............

Posted

MALWA bardzo proszę o nr konta dla Grafiego - będę wpłacać deklaracje Ayame Nishijima. Deklarowała od czerwca po 50,00 zł, ale jeszcze dodatkowo wpłaci 25,00 zł.

Konto prześlę wieczorem.    Dziękuję..........

Posted

Rozliczenie wygląda następująco:

Wpłaty, które Grafi otrzymał  po 15 maja:

mdk8 - 5 zł  (26.05.), 

moca35 - 15 zł (21.05.),

farmerka63 - 100 zł (21.05.) za kwiecień, maj i czerwiec, 

Kwota 180 zł  z bazarku cegiełkowego:  http://www.dogomania...515r-godz-2200/ (26.05.),

Łącznie wpłynęła kwota  300 zł.

Za pieniążki pięknie dziękuję !

Wcześniej na koncie Grafisia była kwota 440 zł + 300= 740 zł.

Za hotel za maj zapłaciłam 403 zł, i  obecnie pozostała kwota  337 zł.

Posted

Wczoraj przelałam na podane konto 25,00 zł od Ayame Nishijima

...

Za hotel za maj zapłaciłam 403 zł ...

Czemu taka "nierówna" kwota :) ?

Posted

Wczoraj przelałam na podane konto 25,00 zł od Ayame Nishijima

Czemu taka "nierówna" kwota :) ?

Jedna doba w hoteliku, w tym karma, opieka, spacery kosztuje 13 zł.             Maj miał   31 dni.  

13 zł  x  31 dni  =   403 zł.                  Nie chce być inaczej.

Posted

Jedna doba w hoteliku, w tym karma, opieka, spacery kosztuje 13 zł.             Maj miał   31 dni.  

13 zł  x  31 dni  =   403 zł.                  Nie chce być inaczej.

Aaaaaa, to takie buty :P