Ayame Nishijima Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Dziękuję. Dla mnie najważniejsze jest to, ze wiem co mu jest i mogę choć minimalnie pomóc. Piesek dostaje leki, ma specjalistyczną karmę na wątrobę, ma spacery, jest kochany. Kiedy wracam z pracy chodzi za mną jak cień, nie opuszcza na krok, i tylko domaga się czułości. I kiedy wracam ciesze się, ze on jest, a on widzi, że i ja jestem z nim. Chce by ostatnie jego miesiące były spokojne, by wiedział i czuł, ze jest kochany. A wiem, ze to już staruszek, ma blisko 15 lat i różnie może być.......... Tak sobie myślę, ze wiedza to jedno, a możliwość przygotowania się to drugie.........ale czy można się przygotować i przeżyć odejście psiaka...........nie wiem. Na razie jest teraz i tu i to najważniejsze. Nie wiem czy się da. Wiem, ze cztery miesiące oczekiwania co dalej nastawiły mnie inaczej Pozwoliły spojrzeć spokojniej. A mój spokój jest kluczem do spokoju mojego psa. Nie mówię, że kiedy to nastąpi będzie mniej bolało. Mówię, ze pozwoli mi zapewnić większy komfort psu w jego ostatnich chwilach. Nie chciałabym, żeby Kaori zasypiała ostatni raz zdenerwowana czy przestraszona. Oby tu i teraz trwało jak najdłużej. 1 Quote
elik Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 ... Oby tu i teraz trwało jak najdłużej. I przy tym zostańmy ! 1 Quote
ania68 Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Malwo, tak mi przykro :( Chyba każdy z nas już to przeżył więc wiemy jaki to ból :( Trzymaj się dziewczyno... Grafi ma tyle ogłoszeń, a czy dzwoni ktoś? Może chociaż kilka wyróżnimy? 1 Quote
ajw Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 MALWO też jestem z Tobą i Twoim psiakiem myślami. Choroba to coś strasznego, bez względu na to, czy dotyka człowieka czy zwierzaka :( Quote
farmerka63 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Przelałam przed chwilą stałą deklarację za kwiecień, maj i czerwiec - z małym bonusikiem ;) Quote
MALWA Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Kochani, dziękuję za nowe wpłaty. Rozliczenie Grafisia zaktualizuję później. Niebawem kończy się bazarek cegiełkowy, z niego tez jest jakaś kwota, ale nie liczyłam jeszcze ile. Quote
MALWA Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Mam e-maila od Angeliki, u której w hotekiku jest Grafiś: "w załączniku badania Grafiego sponsorowane Przez Martę P. wszystkie parametry w normie (na wydruku są normy dla człowieka więc tym się nie sugerować) " Ta wiadomość przyszła do mnie w pierwszej połowie maja, ale ja rzadko sprawdzam e-maila, bo ten został stworzony w celu zarejestrowania się na dogomanię. I dlatego bardzo mnie cieszy, ze w tym e-mailu nie ma żadnych niepokojących informacji. Mam dołączony załącznik, w którym jest wydruk przeprowadzonych badań. Niestety nie umiem wstawiać zdjęć. Czy może mi ktoś pomóc, czy mogłabym komuś przesłać tego e-maila w celu wstawienia zdjęcia na dogo? Quote
elik Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Mam e-maila od Angeliki, u której w hotekiku jest Grafiś: "w załączniku badania Grafiego... Mam dołączony załącznik, w którym jest wydruk przeprowadzonych badań. Niestety nie umiem wstawiać zdjęć. Czy może mi ktoś pomóc, czy mogłabym komuś przesłać tego e-maila w celu wstawienia zdjęcia na dogo? Prześlij do mnie elxxxxxx Pisząc adres oczywiście opuść spacje :) Quote
MALWA Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Prześlij do mnie elsia7 @ interia.pl Pisząc adres oczywiście opuść spacje :) Dziękuję, zaraz wysyłam. Quote
elik Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Malwo, tak mi przykro :( Chyba każdy z nas już to przeżył więc wiemy jaki to ból :( Trzymaj się dziewczyno... Grafi ma tyle ogłoszeń, a czy dzwoni ktoś? Może chociaż kilka wyróżnimy? Aniu bardzo dobry pomysł. Wyróżnij, a ja Ci zwrócę za wyróżnienie. Przyślij mi nr konta. Gdzieś mam, ale zanim znajdę..... Quote
elik Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Mam e-maila od Angeliki, u której w hotekiku jest Grafiś: "w załączniku badania Grafiego sponsorowane Przez Martę P. wszystkie parametry w normie (na wydruku są normy dla człowieka więc tym się nie sugerować) " ... Mam dołączony załącznik, w którym jest wydruk przeprowadzonych badań. Niestety nie umiem wstawiać zdjęć. Czy może mi ktoś pomóc, czy mogłabym komuś przesłać tego e-maila w celu wstawienia zdjęcia na dogo? Wyniki można zobaczyć klikając w załącznik. [attachment=13323:2015-04-30 Grafi wyniki badań.pdf] Quote
MALWA Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Dzisiaj przelałam Angelice 403 zł za hotel za maj. Quote
elik Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 MALWA bardzo proszę o nr konta dla Grafiego - będę wpłacać deklaracje Ayame Nishijima. Deklarowała od czerwca po 50,00 zł, ale jeszcze dodatkowo wpłaci 25,00 zł. Quote
MALWA Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Najświeższe informacje od Till na temat sytuacji Grafisia są takie, że z ostatnich ogłoszeń nie było ani jednego telefonu !!! O Grafisia nikt nie pyta, a on blisko od 2 lat w hotelu............... Quote
MALWA Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 MALWA bardzo proszę o nr konta dla Grafiego - będę wpłacać deklaracje Ayame Nishijima. Deklarowała od czerwca po 50,00 zł, ale jeszcze dodatkowo wpłaci 25,00 zł. Konto prześlę wieczorem. Dziękuję.......... Quote
MALWA Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Wieczorem zrobię aktualne rozliczenie, bo chyba dopiero wtedy znajdę trochę czasu................... Quote
elik Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Konto prześlę wieczorem. Dziękuję.......... Ok dzięki :) Quote
MALWA Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Z bazarku cegiełkowego: http://www.dogomania.com/forum/topic/146716-psy-rachel-i-ca%C5%82a-reszta-nagroda-na-cegie%C5%82kowym-dla-grafisia-do-250515r-godz-2200/, który trwał od 26 kwietnia do 25 maja 2015 r., wpłynęła łącznie kwota 180 zł! Quote
MALWA Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Rozliczenie wygląda następująco: Wpłaty, które Grafi otrzymał po 15 maja: mdk8 - 5 zł (26.05.), moca35 - 15 zł (21.05.), farmerka63 - 100 zł (21.05.) za kwiecień, maj i czerwiec, Kwota 180 zł z bazarku cegiełkowego: http://www.dogomania...515r-godz-2200/ (26.05.), Łącznie wpłynęła kwota 300 zł. Za pieniążki pięknie dziękuję ! Wcześniej na koncie Grafisia była kwota 440 zł + 300= 740 zł. Za hotel za maj zapłaciłam 403 zł, i obecnie pozostała kwota 337 zł. Quote
elik Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Wczoraj przelałam na podane konto 25,00 zł od Ayame Nishijima ... Za hotel za maj zapłaciłam 403 zł ... Czemu taka "nierówna" kwota :) ? Quote
MALWA Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Wczoraj przelałam na podane konto 25,00 zł od Ayame Nishijima Czemu taka "nierówna" kwota :) ? Jedna doba w hoteliku, w tym karma, opieka, spacery kosztuje 13 zł. Maj miał 31 dni. 13 zł x 31 dni = 403 zł. Nie chce być inaczej. Quote
elik Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Jedna doba w hoteliku, w tym karma, opieka, spacery kosztuje 13 zł. Maj miał 31 dni. 13 zł x 31 dni = 403 zł. Nie chce być inaczej. Aaaaaa, to takie buty :P Quote
Recommended Posts