jaanka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Marycha35 napisał(a):Hi, hi, to nie ja, to stary zgred..:) No troszkę to podrasowałaś :evil_lol: Quote
malagos Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 [quote name='jaanka']Ok :) Przekonałaś mnie.;) Dziewczyny jesteśmy piękne :multi::laugh2_2::sweetCyb::Cool!: Taka prosta recepta na urodę-kochać zwierzęta. Koniecznie trzeba ją rozpowszechnić i każdemu przepisywać :lol:. Dzięki Marycha.:Rose: O, to muszę moim bliskim powiedzieć o tym, żem ładna :diabloti: Quote
Marycha35 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) Dziewczynki, no przeca to oczywiste, oj oj, Wy takie skromniutkie??? W myśl hasła: skromność skarb dziewczęcia???:diabloti: EDIT: Dziewczynki looknijcie proszę, Dogomaniaczka w potrzebie i jej psiaki... śliczne i liczne... http://www.dogomania.pl/forum/thread...5-Wiare/page15 Edited November 22, 2013 by Marycha35 Quote
Ziutka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Małgoś, podeślij Harnego do ogłoszeń :) Quote
Marycha35 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Dziękóweczka serdeczna za odzew na wątku psiaków Dogomaniaczki:) Quote
malagos Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Ziutka napisał(a):Małgoś, podeślij Harnego do ogłoszeń :) Ziuteczko, poszły ogłoszenia na 10 portalach na Mazowsze i Warmię-Mazury przez Savahnę, - to może wznowimy za kilka dni, z innym tytułem i zdjęciami? Miałabyś trochę czasu np. w czwartek -piątek? We wzrokowym wydaniu Tygodnika Ostrołęckiego ma się ukazać ogłoszenie, dostałam potwierdzenie (z dopiskiem "w najbliższym możliwym terminie"...) Quote
Ziutka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 malagos napisał(a):Ziuteczko, poszły ogłoszenia na 10 portalach na Mazowsze i Warmię-Mazury przez Savahnę, - to może wznowimy za kilka dni, z innym tytułem i zdjęciami? Miałabyś trochę czasu np. w czwartek -piątek? We wzrokowym wydaniu Tygodnika Ostrołęckiego ma się ukazać ogłoszenie, dostałam potwierdzenie (z dopiskiem "w najbliższym możliwym terminie"...) Sie ma rozumieć, że czas bedzie i ogłosze na weekend :) Quote
malagos Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Żeby choć jeden, złamny telefon...nic. Po obiedzie (naszym) podjadę do Harnego, zawiozę miskę gotowanego i dodam chrupki, te co dostałam z forum alaskanów. Bardzo psu smakują, staram się codziennie mu podsypać garść (wg dawkowania na opakowaniu to 350 g) Quote
malagos Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Tak mi się przykro zrobiło - podjechaliśmy z Tomkiem do Harnego. Wiaderka na karmę brak, miska jest, ale pusta, woda w kubełku zielona, kup masa, w kątku kojca zaś ... dwie ryby (liny, czy coś?) dawno już nieżywe.... Cholera, ktoś pewnie myslał, ze pies i starą rybę zeżre, przecież to tylko pies... I pusta puszka po gulaszu angielskim. I w tym wszystkim smutny pies..... Znów na smyczkę, krótki sacer, bo pies ciagle sie ogłądał na przywieziona przez nas miskę z kaszą, kurczakiem i sucha karmą. Zajadał po chwili ze smakiem Jemu trzeba domu tymczasowego........ Quote
konfirm13 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Malagos, tak mi przykro, że nie mogę pomóc. Na dt ani dla Harnego (Bliss bardzo nie lubi malamutów), ani dla Greyki( niestety, nie lubi również szczekających suk) - że o niechęci męża na bycie dt, nie wspomnę - zupełnie nie mam warunków. Ogłoszeń robić/zamieszczać - nie potrafię. A jaką karmę je Harny? Quote
Marycha35 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Cholera jasna, szkoda tego smoka kochanego, rozsyłam gdzie się da! Quote
malagos Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Rozsyłaj, proszę.... Liczę na jutrzejszy Tygodnik, bo z z Gazety Makowskiej, gdzie tydzień po tygodniu się ukazał anons o Harnym nikt nie zadzwonił, kompletnie nikt! Konfirm, mam dla Harnego 15 kg tej karmy, ale za diabła nie pamiętam nazwy, w domu spiszę. Smakuje mu bardzo. I smaczki dostałam, tez mu zanoszę. Quote
malagos Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Arnold, dziękujemy że z nami jesteś :) Konfirm - ta karma to FITMIN for live - dla dorosłych psów. Quote
savahna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Malagos, ale ja bym na Twoim miejscu nie wstrzymywała ogłoszeń. Robię tak często duble naszym psiakom, jak tylko się da. Na warszawie tak szybko spadają na dalsze strony,że nawet jak sie robi co trzy dni to nie zaszkodzi. Dawno,dawno temu jak u nas jeszcze kilka osób ogłaszało zrobiłysmy takie zmasowane ogłaszanie psiaka który do jaagi wrócił z adopcji, ogłaszałyśmy w cztery, dzieliłyśmy się rejonami, ogłoszenia szły co drugi, trzeci dzień...a i tak trochę trwało nim pies znalazł dom. Według mnie jest sens nawet jutro mu Warszawę zrobić, a na weekend można spoko powtórzyć, tylko wiadomo, trzeba tekst zmodyfikować i użyć innych zdjęć. No chyba ,że Ziutka ma dopiero czas w weekend Quote
malagos Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Tak myślisz? Napiszę wieczorkiem do Ziutki, z tekstem jakimś zmienionym i tytułem. Aha, dodałam jeszcze Harnego do naszego miesiecznika Wieści znad Orzyca, ukażą się za 3 dni. Quote
savahna Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 malagos napisał(a):Tak myślisz? Napiszę wieczorkiem do Ziutki, z tekstem jakimś zmienionym i tytułem. Aha, dodałam jeszcze Harnego do naszego miesiecznika Wieści znad Orzyca, ukażą się za 3 dni. Noooo;) Ja to po prostu praktykuję, czasem skutecznie czasem mniej ,ale zawsze jak to mówią do u_rania.:cool1: Quote
Ziutka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Mam czas i w tygodniu, czekam tylko na znak od szefowej kiedy zacząć ? Quote
konfirm13 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Dzięki malagos, za szybką odpowiedź. Czy to jest karma : 1. FITMIN For Life Adult All Breeds 15kg czy 2.FITMIN For Life Adult Large Breeds 15kg Pewnie chodzi o wielkość chrupek, bo skład na oko, wydaje się ten sam, ale karma dla dużych dorosłych psów, zawiera dodatkowo siarczan chondroityny i siarczan glukozaminy, które zwiększają szansę prawidłowego funkcjonowania stawów. Napisz, proszę czy chcesz dla Harnego następny worek karmy, to kupię i wyślę na Twój adres. Niech malamutek Harny, szybko znajdzie dom. Taki dobry, jak ma Lupus. Trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts