supergoga Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='ewu']Od jutra nie będzie mnie na dogo do połowy grudnia , będę umierała z niepokoju:( Supergoga napiszę smsa za kilka dni z nadzieją,że jest lepiej.[/QUOTE] Napisz, to będe miała Twoje namiary w telefonie i dam znać. Quote
ewu Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='supergoga']Napisz, to będe miała Twoje namiary w telefonie i dam znać.[/QUOTE] Dziękuję, wyślę smsa. Quote
supergoga Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Ja też - czekam na wieści z kliniki. Quote
joanka40 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 I ja zaglądam. Przeczytałam większość wątku. Biedny zwierzak. Quote
BeaBono Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) Braliście pod uwagę celiakię? Spróbujcie z dietą bezglutenową (żadnych zbóż poza ryżem i kukurydzą). Gastro jest ok, parówki, pasztety won. Polecam gluty z siemienia lnianego i banany. Edited November 29, 2013 by BeaBono Quote
anica Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='BeaBono']Braliście pod uwagę celiakię? Spróbujcie z dietą bezglutenową (żadnych zbóż poza ryżem i kukurydzą). Gastro jest ok, parówki, pasztety won. Polecam gluty z siemienia lnianego i banany.[/QUOTE].. na pewno nie zaszkodzi :) Quote
supergoga Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Jutro przekażę wszystko Ani. Na dzisiaj biopsji nie było. Psiak ram ma apetyt i zjada i drugi raz nie rusza niczego. Kupka raz normalna w mirę , raz brzydka. Nie przybiera nadal - ale lekarz stwierdził że humor mu nawet dopisuje. Tylko jak sił nie będzie to sam humor go przy życiu nie utrzyma. W poniedziałek mam rozmawiać z doktorem, który ma robić biopsję - czy Orsuś już gotowy. A może w poniedziałek się odbędzie. Quote
anica Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ja się będę trzymała tej myśli.... że jak raz dobrze... a raz źle... to nie jest całkiem źle;) Quote
supergoga Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Trzymajcie kciuki, zabieg dzisiaj!!! Quote
anica Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 ... wszystkie nasze dobre myśli płyną do Orsonka :) Quote
gluchypies Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 I ja zaglądam i przesyłam uściski! Quote
supergoga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Orson po zabiegu. Bez komplikacji. Ładnie sie wybudził. czekamy na wyniki. A jak wyglądał w środku dowiemy sie od Ani jutro. Na razie dochodzi do siebie. Quote
teresaa118 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Wysylam Orsonkowi pare groszy na leczenie. Trzymaj sie chlopaku, gdzies czekaja na ciebie dobre ludzkie rece Quote
supergoga Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 I z tym właśnie problem. Jak wszystko się ustali, Orson powinien opuścić klinikę i dochodzić do formy w domowych warunkach. Nie mamy takiego miejsca dla niego i to spędzi mi sen z powiek. Bardzo dziękujemy za wsparcie. Quote
anica Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 .... to trzymam kciuki, bo to będzie teraz wiarygodna diagnoza... z tym domkiem... to niefajnie... ale może jeszcze się ktoś zgłosi :roll: Quote
Recommended Posts