Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Od jutra nie będzie mnie na dogo do połowy grudnia , będę umierała z niepokoju:(
Supergoga napiszę smsa za kilka dni z nadzieją,że jest lepiej.[/QUOTE]

Napisz, to będe miała Twoje namiary w telefonie i dam znać.

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Braliście pod uwagę celiakię? Spróbujcie z dietą bezglutenową (żadnych zbóż poza ryżem i kukurydzą).
Gastro jest ok, parówki, pasztety won. Polecam gluty z siemienia lnianego i banany.

Edited by BeaBono
Posted

[quote name='BeaBono']Braliście pod uwagę celiakię? Spróbujcie z dietą bezglutenową (żadnych zbóż poza ryżem i kukurydzą).
Gastro jest ok, parówki, pasztety won. Polecam gluty z siemienia lnianego i banany.[/QUOTE].. na pewno nie zaszkodzi :)

Posted

Jutro przekażę wszystko Ani.
Na dzisiaj biopsji nie było. Psiak ram ma apetyt i zjada i drugi raz nie rusza niczego. Kupka raz normalna w mirę , raz brzydka. Nie przybiera nadal - ale lekarz stwierdził że humor mu nawet dopisuje. Tylko jak sił nie będzie to sam humor go przy życiu nie utrzyma.
W poniedziałek mam rozmawiać z doktorem, który ma robić biopsję - czy Orsuś już gotowy. A może w poniedziałek się odbędzie.

Posted

I z tym właśnie problem. Jak wszystko się ustali, Orson powinien opuścić klinikę i dochodzić do formy w domowych warunkach. Nie mamy takiego miejsca dla niego i to spędzi mi sen z powiek. Bardzo dziękujemy za wsparcie.