Nutusia Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Ale zonk - o Wierce zapomniałam!!!! Czekam na pokutę ;) Quote
malagos Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Podesłałam malagos mejlem zdjęcia Liska i Tadzika :)[/QUOTE] Przesłałam Sławkowi zdjecia, ale wczoraj prosił tez o numer tel.do schroniska w Kruszewie. Quote
Nutusia Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 To ja chyba z opcję schroniskową najbardziej kciuki trzymam... Quote
Kejciu Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 Kupiłam w dobrej cenie Dog Chow 18kg Kwiaciarenko prośba o potwierdzenie jak karma dojedzie dla psiaków Quote
malagos Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Zobaczcie, jaką bidulkę znalazła Ajula: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252631-Male%C5%84ka-dwun%C3%B3%C5%BCka-potrzebne-wsparcie! Quote
Kwiaciarenka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='kejciu']Kupiłam w dobrej cenie Dog Chow 18kg Kwiaciarenko prośba o potwierdzenie jak karma dojedzie dla psiaków Oczywiście wedle życzenia Quote
Kwiaciarenka Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Melduję że worek psiej karmy dotarł dzisiaj,Dziękujemy. Quote
Kejciu Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Kwiaciarenka']Melduję że worek psiej karmy dotarł dzisiaj,Dziękujemy. Dziękuję za potwierdzenie. Gdyby ktoś zechciał np. zakupić jakiś smakołyk z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/252696-Gryzaczki-i-smaczki-dla-ogonk%C3%B3w%21%21%21%21-Pr%C3%B3bki-karm-do-11-maja dla podopiecznych Kwiaciarenki - oczywiście bez kosztów wysyłki bo fanty przekażę osobiście - to serdecznie na bazarek zapraszam :) Quote
Kejciu Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Otrzymałyśmy z Kwiaciarenką pozdrowienia i wiadomości z nowego domku Zuzi: " [FONT=Times New Roman]Witam serdecznie![/FONT][FONT=Times New Roman]Zuzia jest super (choć czasami troszkę rozrabia). Na początku zafundowała nam przemeblowanie w domu, ponieważ ukrywała sie w najbardziej niedostępnych kątach. Teraz uwielbia się bawić kłębkiem wełny. Od czasu do czasu rankiem nie możemy się przedrzeć przez włóczkową pajęczynę. Wychodzi już na dwór na spacery. Zdjęcia doślemy w następnym mailu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam" [/FONT] Quote
Mazowszanka13 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Dobrze, że kotków "ubywa" :) Byleby tylko nie przybywały nowe. Quote
Nutusia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Opiekunowie Zuzi powinni zainwestować w druty. Wtedy rankiem, zamiast pajęczyny, znajdowaliby gotowy... sweterek ;) :) Quote
Mazowszanka13 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Co tu tak cicho ? W kocich sprawach też zastój ? Ja szykuje bazarek na kastracje i czipowanie Liska. Kwiaciarenko, moja propozycja jest nadal aktualna. Tylko termin wyjazdu trochę sie przesunął na koniec maja. Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienie w Warszawie. Quote
malagos Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Podesłałam malagos mejlem zdjęcia Liska i Tadzika :)[/QUOTE] dodam tylko, że Sławek pojechał w niedzielę z całą rodziną do Kruszewa do schroniska i adoptowali sunię :) Zobaczę ja na szczepieniu w naszym gabinecie, na razie Sławek ja odrobacza. Quote
Mazowszanka13 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='malagos']dodam tylko, że Sławek pojechał w niedzielę z całą rodziną do Kruszewa do schroniska i adoptowali sunię :) Zobaczę ja na szczepieniu w naszym gabinecie, na razie Sławek ja odrobacza.[/QUOTE] To dobrze, jednej biedy mniej w schronisku :) Quote
Kwiaciarenka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='Mazowszanka2']To dobrze, jednej biedy mniej w schronisku :)[/QUOTE] Też się cieszę Quote
Mazowszanka13 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Zapraszam na bazarek na obsługę Liska (kastracja, ewentualne czipowanie itp.) :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/253079-DWUCZ%C4%98%C5%9ACIOWY-SANDA%C5%81KI-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-oraz-PRZETWORY-malagos-do-26-maja-do-21-00 Quote
Kwiaciarenka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Co tu tak cicho ? W kocich sprawach też zastój ? Ja szykuje bazarek na kastracje i czipowanie Liska. Kwiaciarenko, moja propozycja jest nadal aktualna. Tylko termin wyjazdu trochę sie przesunął na koniec maja. Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienie w Warszawie.[/QUOTE] W kocich zastój,ludziska się umawiają a nie przyjeżdżają. Quote
JankaBezZiemii Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Kwiaciarenka']W kocich zastój,ludziska się umawiają a nie przyjeżdżają.[/QUOTE] a gdzie można koty zobaczyć? Quote
teresaa118 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 A czy ta wesola banda dostala swoje ciasteczka z wypieku cioci kejciu? Quote
Kejciu Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):a gdzie można koty zobaczyć? miejscowość KAZUŃ za Nowym Dworem Mazowieckim teresaa118 napisał(a):A czy ta wesola banda dostala swoje ciasteczka z wypieku cioci kejciu? tak oczywiście - Kwiaciarenka sama osobiście odebrała od mojej Mamy :) kwiaciarenko potwierdź że nie kłamię :) Quote
Marysia R. Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Mam do przekazania parę groszy na potrzeby Liska. Poproszę o pw z numerem konta. Quote
Kejciu Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Marysia O. napisał(a):Mam do przekazania parę groszy na potrzeby Liska. Poproszę o pw z numerem konta. Marysiu jeśli chcesz przekazać na podopiecznych ogólnie do ogólnej puli której ja jestem skarbnikiem to poproszę o przelew na moje konto - jeśli konkretnie na Liska to poproszę abyś skontaktowała się z Kwiaciarenką albo niech Kwiaciarenka poda Ci swój numer konta bezpośrednio. Ja jestem skarbnikiem ogólnie i kotów i psów nie konkretnego zwierzaka który jest pod opieką Kwiaciarenki i pieniążki gospodaruję wg. potrzeb. Quote
Mazowszanka13 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 A ja się tu wtrącę ;) Lisek jest bogaty, bo kończę bazarek na jego potrzeby. To może wpłać do ogólnej puli, jest dużo potrzeb. I Tadzio i koty. Quote
Kwiaciarenka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Zeżarła i nie powiedziała dziękuję,sępy jedne Quote
Recommended Posts