Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Podesłałam malagos mejlem zdjęcia Liska i Tadzika :)[/QUOTE]

Przesłałam Sławkowi zdjecia, ale wczoraj prosił tez o numer tel.do schroniska w Kruszewie.

Posted

[quote name='Kwiaciarenka']Melduję że worek psiej karmy dotarł dzisiaj,Dziękujemy.

Dziękuję za potwierdzenie.

Gdyby ktoś zechciał np. zakupić jakiś smakołyk z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/252696-Gryzaczki-i-smaczki-dla-ogonk%C3%B3w%21%21%21%21-Pr%C3%B3bki-karm-do-11-maja dla podopiecznych Kwiaciarenki - oczywiście bez kosztów wysyłki bo fanty przekażę osobiście - to serdecznie na bazarek zapraszam :)

Posted

Otrzymałyśmy z Kwiaciarenką pozdrowienia i wiadomości z nowego domku Zuzi:

" [FONT=Times New Roman]Witam serdecznie![/FONT][FONT=Times New Roman]Zuzia jest super (choć czasami troszkę rozrabia). Na początku zafundowała nam przemeblowanie w domu, ponieważ ukrywała sie w najbardziej niedostępnych kątach. Teraz uwielbia się bawić kłębkiem wełny. Od czasu do czasu rankiem nie możemy się przedrzeć przez włóczkową pajęczynę. Wychodzi już na dwór na spacery. Zdjęcia doślemy w następnym mailu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozdrawiam"

[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Co tu tak cicho ?
W kocich sprawach też zastój ?

Ja szykuje bazarek na kastracje i czipowanie Liska.
Kwiaciarenko, moja propozycja jest nadal aktualna. Tylko termin wyjazdu trochę sie przesunął na koniec maja.
Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienie w Warszawie.

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Podesłałam malagos mejlem zdjęcia Liska i Tadzika :)[/QUOTE]

dodam tylko, że Sławek pojechał w niedzielę z całą rodziną do Kruszewa do schroniska i adoptowali sunię :) Zobaczę ja na szczepieniu w naszym gabinecie, na razie Sławek ja odrobacza.

Posted

[quote name='malagos']dodam tylko, że Sławek pojechał w niedzielę z całą rodziną do Kruszewa do schroniska i adoptowali sunię :) Zobaczę ja na szczepieniu w naszym gabinecie, na razie Sławek ja odrobacza.[/QUOTE]

To dobrze, jednej biedy mniej w schronisku :)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Co tu tak cicho ?
W kocich sprawach też zastój ?

Ja szykuje bazarek na kastracje i czipowanie Liska.
Kwiaciarenko, moja propozycja jest nadal aktualna. Tylko termin wyjazdu trochę sie przesunął na koniec maja.
Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienie w Warszawie.[/QUOTE]

W kocich zastój,ludziska się umawiają a nie przyjeżdżają.

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
a gdzie można koty zobaczyć?

miejscowość KAZUŃ za Nowym Dworem Mazowieckim

teresaa118 napisał(a):
A czy ta wesola banda dostala swoje ciasteczka z wypieku cioci kejciu?

tak oczywiście - Kwiaciarenka sama osobiście odebrała od mojej Mamy :)
kwiaciarenko potwierdź że nie kłamię :)

Posted

Marysia O. napisał(a):
Mam do przekazania parę groszy na potrzeby Liska. Poproszę o pw z numerem konta.

Marysiu jeśli chcesz przekazać na podopiecznych ogólnie do ogólnej puli której ja jestem skarbnikiem to poproszę o przelew na moje konto - jeśli konkretnie na Liska to poproszę abyś skontaktowała się z Kwiaciarenką albo niech Kwiaciarenka poda Ci swój numer konta bezpośrednio.
Ja jestem skarbnikiem ogólnie i kotów i psów nie konkretnego zwierzaka który jest pod opieką Kwiaciarenki i pieniążki gospodaruję wg. potrzeb.